reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Karola zrobia wam echo serca i wszytkiego sie dowiesz. Maly urodzil sie wczesniej eiec moze mu sie nie wszystko podomykalo.
Emka i jak teraz
Prija ale jestescie juz razem wiec weselej

reklama
Witaj madziu.zosia ma 8msc?jak ten czas leci.a jak siostra i jej dziecko?

Prija Ala też miała szmer i wyrosła z tego.dobrze,że w uk czujesz się swojo.tesknić bedziesz zawsze.a z językiem i ja mam problem

Jas miał ekg,sat

Saturacje mierzoną narazie ok.waży już 3810kg:-) idzie jak burza.leżymy sami na całym oddziale.idzie dostać świra.a jeszcze tyle przed nami dni tutaj:-(

Karola duża już z niej dziewczynka :) A u siostry coraz lepiej - jej córa jest płaczliwa i marudna od urodzenia. Teraz trochę lepiej, bo 4 m-ce skończyła i sis nad nią pracuje. Ale taka delikatna jest, że jak cokolwiek stuknie to już płacze.

Kaira mam 3 rozne term,nawet stary rteciowy pokazal taka temp. Zimne poty,mokra glowa,jak ja opatulalam bylo jeszcze gorzej,lepiej jak lezala cieniutko ubrana,mimo,ze byla zimna to temp troche wzrastala.
My juz po kontroli-buzia sie ladnie goi:) jedyne co to lekarz nie mogl uwierzyc w tak niska temp..pozniej stwierdzil,ze mozliwosci jest kilka-albo taka reakcja organizmu na tyle dni goraczki,albo wina antybiotyku..mam ja obserwowac,powinno to do nd zniknac. Czyli kolejne noce nieprzespane. Czekamy tez az zacznie jesc,mozliwe,ze nizej w gardle cos sie goi i nadal ja boli albo psychicznie sie zablokowala.

Odebralam wyniki,mocz ok,morfologia wiadomo zakrecona przy takim wirusie,crp 7.55 norma jest do 5.

Magda pewnie,ze pamietamy! jak ten czas zlecial! Ucaluj Zosie. Trzymam kciuki,zeby w zlobku nie chorowala. Co do odchylow depresyjnych-ja do dzisiaj jestem przemeczona,notorycznie niewysypiajaca sie marudzaca baba! U Was az tyle nianie sie cenia? Matko!

Karola melduj jak malutki. Sto latek dla Ali:) nie wierze,ze to juz 2 latka! Dopiero co rodzilas!

Madzia to sie siostrze egzemplarz trafił:-D.a jak ona z tatą dziecka?bopamiętam,że nie było różowo

Emka niedawno to ja rodziłam Jasia:-).cieszę się,że wreszcie jakiś lekarz udzielił ci konkretnych informacji

Kwiatuszku ty zawsze mnie zaskakujesz:-)

A z Jasiem lepiej.jest po 3dawkach antybiotyku,spokojniej oddycha,śpi więcej.nutramigen też pomaga.nie ulewa już.dziękuje za życzenia dla Ali

karola bzuiaki dla Ali, duża dziewczyna, to było moje pierwsze forumowe dziecko:-D i kciuki za Jasia, dobrze że już lepiej, a czas w szpitalu do najmilszych nie należy ale jakos musicie dac radę, będzie dobrze

emka prijs fajnie że widać poprawę
pozdrawiam,

Emka dziękujemy :) 10 zł za godzinę, a mi potrzebna od 7 do 17, więc 100 zł dziennie x 20-22 dni to kwota zbyt wysoka dla mnie. Emka mój brat cioteczny ma obniżoną temperaturę ciała - 35 stopni. Najważniejsze, że jest lepiej i leki działają. Może chłodną papkę jakąś jej podaj to zje?

Karola o dziwo ułożyło się. Mieszkają razem, on pomaga przy małej. Oczywiście nie zmienił się jakoś mocno, ale poprawa jest. W następną niedzielę jadę do nich na Chrzciny :) 100 lat dla Alusi i dużo zdrówka dla Jasia. Maluszek się nacierpiał, mam nadzieję, że już będzie tylko lepiej. Zosia była pół roku na Nutramigenie.

reklama
Emcia crp podwyzszone ale u mnie w laborze w szpitalu do 10 jest norma.
Karola sto lat do Ali i zdrowka dla Jasia.
Ja sie ciesze jak moge byc sama na sali w szpitalu swiety spokój :) jak z lena lezalam za pierwszym razem bylam z ojcem i synkiem 2 letnim ktorego mialam ochote udusic

Do góry