reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Lenka21 - jak robisz jakiś dobry przetwór z malin, daj przepis, bo mi obrodziły przepięknie. :-)

Agnieszkaala - co do obiadków to wstawię Ci potem kilka propozycji, jak się w domu ogarnę. :-)

reklama
Witajcie

Ja niestety ze złymi wieściami.jesteśmy z Jasiem w szpitalu:-(mały od wczoraj pokasływał.dziś u pediatry okazało się,że ma zapalenie płuc:-(osłuchowo nic nie słychać,ale robią mu się takie dołki po obu str klatki piersiowej,charakterystyczne dla zapalenia.jestem załamana.do tego jest od teraz na nutramigenie,bo bebilon nie posłużył.miał rtg płuc,jutro się dowiem co i jak.nie ma temp,ale męczy się.dostanie antybiotyk i ok 10dni mamy tu być.ma wiotkość krtani z tąd pochrapywania itp.dobrze,że mąż zmienił pracę i jest na miejscu.włączył mi internet w tel więc będe do was pisać.Ala jutro kończy 2latka...w nd mieliśmy wyprawiać jej urodziny.mam żal do siebie,że nie zauważyłam nic u Jaśka wcześniej...

Karola nie obwiniaj się mogłas tego noezauwazyc.
Zdrowka życzę a tobie cierpliwosci i siły.
Maluszki szybko sie zbierają. Mysmy z lenka tak mieli 7 dni bylysmy na antybiotyku

Nie mam już sił.ostatnio wciąż coś.martwię się o niego.jest taki słaby,mały...przeraża mnie to ile mamy tu być.co innego jakby był tylko on,ale jest też Ala.tęsknie za nią,a już teraz woli bardziej tate i teściową o którą wciąż pyta i za ktorą strasznie płacze:-(

Karola wiem doskonale co czujesz ale pamietak twoj syn to silny chłopak. .. nas straszyli i z lebka po 7 dniach a liwka juz urodzila sie zapal i po 9 dniach wyszlam a lezala na oimie. Więc glowa do goryy i pomysl o czyms przyjemnym aaa i wyplacz sie za wszelkie czasy ale przy malym byc silna.ale jak tu nie beczec. Łatwo mi sie mowi ale juz yo prsechodzilam a przedemna kolejny raz i ta wizja mjie przeraza.
Jestemy tu z toba pisz i zal sie jakbajwiecej skarbie.
Gdyby nie mojeforumowe wariatki to bym zwariowala i kazdego dnia jestem wdziecNa ze sa.

Karola Kochana trzymajcie się!! Dużo zdrówka dla Jasia!!! Rozumiem Cie, wiem jak ja za Alą beczałam jak byłam w szpitalu po porodzie i musiałam zostać dłużej z powodu infekcji Filipa. Ale teraz najważniejszy jest Jaś, żeby szybko wyzdrowiał!!! Jak ja leżałam z Filipem to mówiono, że dzieci z zapaleniem płuc leżą zazwyczaj od 7 do 10 dni więc może Was wcześniej wypuszczą. Trzymaj się!!! Całusy dla Jasia, to silny chłopczyk i wszystko będzie dobrze. A siebie nie obwiniaj, u takich maluszków infekcja szybko przebiegać może i niby ok, a tu nagle zapalenie płuc.
Lili czekam na przepisy;-) Będe wdzięczna:)

My byliśmy dzisiaj u pediatry z wynikami. Filip ma niedokrwistość. Nadal mamy brać żelazo i wit B i kwas foliowy. Powiedzcie mi czy jest jakaś możliwość ochronienia zębów? Już jedynki ma czarne, a jak tak dalej pójdzie to i dwójki takie będą. Podaje butelką,ale to niewiele się zdaje.

Karola trzymaj sie! Zdrowka dla Jasia! To jest to cholerne bezobjawowe zapalenie pluc,mialas prawo nic nie zauwazyc. Tyle czasu w szpitalu to straszne. Dobrze,ze Jas jest malusi,lezacy-latwiej takie dziecko leczyc. Placz ile wlezie,ja bym wyla jak kojot z samego strachu a co dopiero za dzieckiem zostawionym w domu. Moze Ala bedzie mogla byc przyprowadzana pod szpital i bedziesz do niej wychodzic. Tule mocno.

Karola, zdrówka dla Jasia!
Nie bierz do siebie tego lubienia taty i babci przez Alę. Ona Cię kocha nad życie. Pojawił się braciszek i ona w ten sposób może odreagowywać ten fakt. Skoro nie może mieć mamy całej dla siebie, to chociaż tatę i babcię przejmie. Minie to

reklama
Do góry