reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!! Szlag mnie trafił, krew zalała!!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry:
Do spowiedzi byłam, ale same niecenzuralne słowa mi się cisną do ust!!!!!!:angry::angry::angry::angry:
U nas we wsi wczoraj zmarło 6 mc dziecko. Rodzice najprawdopodobniej go zagłodzili!!!!!! Ale jak by chociaż oni byli biedni, nie mieli na mleko itp itd. A Ci mają kasy jak lodu, potężną firmę, gdzie pół gminy ma zatrudnienie. dziecko było "chowane" w zgodzie z naturą! Babcia dziecka jest pielęgniarką u nas w ośrodku!!!! Gdzie Oni mieli oczy?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/

reklama
Bez lekarza, bez szczepień i co najśmieszniejsze bez sztucznego dokarmiania!!!!!!!!!!!!!! Ja tyle nocy przepłakałam że Oliwka nie je mojego pokarmu. Ale wolałam jej dać mm niż ją głodzić! Gdzie ludzie mają oczy??? Gdzie???? Gdzie dziadkowie? Nie widzieli, że dziecko źle wygląda????

PrijaO lovi 360 my mamy i jest super, ale to dla starszego dziecka. Rzeczywiście cena wysoko, my na szczęście dostaliśmy go od mojej mamy więc kasy nie musiałam wydawać. Ja myślałam o niekapku dla Filipa. Niewiem czy to nie za wcześniej, ale pewnie skoro butelke sobie trzyma to i z niekapkiem by sobie poradził?
Kwiatuszku ja *******e jak można dziecko zagłodzić? Babka pielęgniarka nie widziała oznak zagłodzenia? Nie widzieli, że dziecko chudnie zamiast przybierać na wadze? Masakra jakaś:wściekła/y: Dla mnie to jest nie dopomyślenia. Najciemniej pod latarnią. Może im dziecko nie na ręke było, bo ważniejsza kariera? Masakra. Pomyślałam o swoim Filipciu i aż się popłakałam. Takiego szkraba zagłodzić. Koszmar jakiś. Przecież musiało płakać z głodu. Ja też dziecka nie szczepie ale to nie znaczy, że o nie nie dbam.

agnieszkaala mi o szczepienie chodziło o to, ze przynajmniej dr by widziała dziecko i mogła kontrolować... To jest ich drugie dziecko. wujek jest księdzem.... Co im odbiło to nie wiem... Nie dociera to do mnie....

Kwiatuszek: Brak słów :no::no: Myślę, że tu jest jakieś drugie dno, bo to niemożliwe żeby ktoś czegoś nie zauważył :baffled: Strasznie mi przykro :-:)-:)-(

Aga: Dziewczyny z lipcówek już kupują takie, ale ja na razie się nie znam. Sama muszę podjąć ten temat, więc dziewczyny doradźcie coś :rofl2:

agnieszkaala kup mu jaglaną "Holle Bio-Babybrei Hirse),moja mała tylko taką wcina,nie kupuję tych słodkich gotowych. Robię ją na mleku,które pije,do tego dorzucam np.owocki ze słoika i takie miksy je moja mała. Nie jest łatwo dostępna,ale ja robie jej zapasy w internetowej aptece Geminisą w sklepach eko też.Kosztują około 12.90zł.

kwiatuszku słów mi brakuje!!!Na 100% wiadomo,ze zagłodzone?Może jednak na coś chore?Co ona nie wiedziała,ze na jej pokarmie nie tyje?Coś mi tu nie gra...
Jak Oliwka?Już po lekarzu?Nadal ma katar po odstawieniu syropu?

Ręce opadaja...To już nawet nie głupota ludzka to kur... skrajny debilizm!!!!! Jeśli się faktycznie to zagłodzenie to powinni im drugie dziecko odebrac a ich wszystkich wsadzić do więzienia!!!

reklama
kwiatuszek ale jak sie nie szczepi dziecka to nie znaczy odrazu ze sie do lekarza nie chodzi z nim na kontrole.... ale rodzice to faktycznie podejscie mieli niezłe....:wściekła/y:

co do nikapków to ja polecam doidy cup DOIDY CUP FENOMENALNY KUBECZEK WYSYŁKA GRATIS POZ (4141510484) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. https://www.youtube.com/watch?v=pTKKkwToffA lepsze od niekapka bo odrazu dziecko uczy sie pic z normalnej szklanki. weronika juz ładnie pije ze szklanki, trzeba ja jeszcze asekurowac ale jest super. michal z butli pije wtedy kiedy widze jak za malo wypije ze szklanki bo putle odrazu cala wydoi...

a kaszki, kasza manna, kasza jaglana - gotujesz tak jak na opakowaniu, kasza kukurydziana tez jest, sa kaszki holly jakoś tak ale nie u mnie niestety

Ostatnia edycja:
Do góry