reklama
mysiak
Fanka BB :)
Oj kobietki ja jestem z konca pazdziernika, rasowy skorpiona całkiem fajna kobita ze mnie
Jest mi bleeee... o 4 rano obudziły mnie mdłosci, zjadłam kilka migdałów, popilam i zasnełam a teraz znow mi bleeee
Jest mi bleeee... o 4 rano obudziły mnie mdłosci, zjadłam kilka migdałów, popilam i zasnełam a teraz znow mi bleeee
I jaka skromna!She, ja jestem październikowa, a patrz jaka fajna jestem ;-) ;-)
Ja to chyba Cię wywołałam myślami Super, że wszystko u Was ok, jakby się udało 3 tygodnie jeszcze posiedzieć w brzuszku to 37 tc to już fajny tydzień.Lili - widzę, że już się rozpakowałaś, tak więc przyjmij GRATULACJE )) nie było mnie dość długo, bo od 10.07, ponieważ leżałam w szpitalu z zagrażającym porodem przedwczesnym; wszystko wróciło do normy i od 18.09 jestem w domciu z nakazem polegiwania; dziś kończę 34tc.
Za gratulację dziękuję, bardzo się cieszę, że mam je obie, dają popalić, ale nie zamieniłabym tego rozgardiaszu na nic innego, chyba, że na dodatkowego brzdąca. ;-)
Hej mysiak, witaj, super, że jest Ci bleee i niech będzie, być miała co wspominać. ;-) Za lekko być nie może. Kiedy planujesz wizytę u dr?Oj kobietki ja jestem z konca pazdziernika, rasowy skorpiona całkiem fajna kobita ze mnie
mysiak
Liljanna pierwsza juz miałam tydzien temu... obstawił mnie lekami, dostalam luteine 2x2, duphaston 3x1 i zastrzyki clexane...kłuję sie dzielnie w brzuch... daje rade
Następna wizyta 8 października... az sie boję....
Jak tam Weronika?? zlapała juz swój rytm dnia czy jeszcze nie?? A jak przyjęla siostrzyczkę starsza córcia??
Pozdrawiam was
Następna wizyta 8 października... az sie boję....
Jak tam Weronika?? zlapała juz swój rytm dnia czy jeszcze nie?? A jak przyjęla siostrzyczkę starsza córcia??
Pozdrawiam was
Cati
She - i co tam u Ciebie?
Agamati1 - ciesze sie bardzo, ze wszystko u Was w porzadku i zycze zebys te przynajmniej 3 tyg jeszcze w dwupaku wytrzymala:-)
Aniunnia - ogromne gratulacje! Uroczy brzdac z Tobiaszka
Agamati1 - ciesze sie bardzo, ze wszystko u Was w porzadku i zycze zebys te przynajmniej 3 tyg jeszcze w dwupaku wytrzymala:-)
Aniunnia - ogromne gratulacje! Uroczy brzdac z Tobiaszka
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Aniunnia GRATULUJE jeszcze raz kochana a Tobiaszek jest sliczny,cudenko malutkie i jakie ma wlochalki,uroczy jest ;-)
martusionek
She ja myślę że nie, tylko żeby nie upierali się ze jesteś po terminie. mnie przy przyjęciu z Tomkiem lekarz pytał czy chcę zostać.
A tak na serio to myślałam jak zobaczyłam twój wpis ze może coś się ruszyło, ale my dalej trzymamy &&&&&&&&&
A ja dziś będę dzwonić i umawiać się na echo ciekawe na kiedy termin będzie.
A tak na serio to myślałam jak zobaczyłam twój wpis ze może coś się ruszyło, ale my dalej trzymamy &&&&&&&&&
A ja dziś będę dzwonić i umawiać się na echo ciekawe na kiedy termin będzie.
reklama
Można, podpisujesz wtedy dokumenty, że na własną odpowiedzialność wychodzisz.Dziewczyny czy mozna odmowic zostania w szpitalu? Bo na ktg raz dziennie nie jest problem pojechac. A tylko na tym to bedzie polegac.
Podziel się: