reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Witam kobitki te które mnie jeszcze pamiętają. Przepraszam, że nic sie nie odzywałam.
Dziewczyny rozpakowane Lila, Cati, She i inne których nie znam gratulacje.
nie obiecuje że bedę zaglądać częściej ale na pewno sie postaram.
U nas wszystko ok. Krzyś rośnie bardzo szybko ale w dalszym ciąglu nocki nie przespane. Pozdrawiam i ściskam

U nas juz zaliczony 30tc :D Ja po wizycie, mała jest mała ale nie za mała
4
mieści sie w normie ma 1372g wg tego badania termin porodu mam na 19.12, gin powiedział ze nie bedziemy brac pod uwagę terminu którego całyczas sie trzymalismy tj 17.12 - termin wg USG z 13tc, tylko jednak bedzie sie trzymał terminu wg ostatniej miesiączki tj 21.12 - żeby mnie nie straszyc mała wagą. Różnice są tak małe ze w sumie nie mam co nawet nad tym debatować. Mi sie przytyło w ciagu ostatatnich 3 tyg 600g wiec w miare ok. Mała jednak jeszce nie przybrała pozycji "na nietoperza", ale mam duzo miejsca więc ma sie gdzie wiercić, wód płodowych mam dużo. Szyjka mi sie skróciła z 46 mm na 38 i tak jest długasna, ale z tego powodu mam kontrole nie za 3 a za 2 tygodnie.

dzieki za kciuki

IZW super wieści! oby tak dalej, a mała wcale nie musi być zaraz gigantem:) ważne, że zdrowa i wszystko w porządku;) a do grudnia już niedaleko:) trzymamy kciukasy dalej&&&
martyynaa81 Ty już w połowie, superowo! gratulacje dla Was!

reklama
IZW nie martw się tą wagą u mnie Tomek na tym etapie ważył 1290 a urósł do 3350:-) jeszcze dziewczyna urośnie.

Ja też po wizycie dostałam leki bo mam stan zapalny i zamiast nospy mam brać skopolan na ten mój brzuchol.

Do góry