reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Dziewczyny nie mogę jakoś spać już od 4.30 :szok::wściekła/y: byłam w wc i na papierze śluz troche jakby czerwony chyba czop zaczyna odchodzić i plecy strasznie mnie bola. ide smażyć ryby zeby nie myśleć:-)

reklama
Życzę Wam radosnych świąt pełnych ciepła. Żeby Wasze maluszki szczęśliwie przyszły na świat, a już rozpakowanym Dużo zdrówka dla Dzieciaczków i mamusiek oczywiście też.Życzy Lenka z rodzicami

a_gala gratulacje Kochana! Zazdraszczam tak szybkiego porodu! Dużo zdrówka dla malutkiej a Ty wracaj szybko do siebie!
kasia2011 gratulacje i dla Ciebie!! Maleńka śliczna jest! Niech się zdrowo chowa!
Anetha81 gratuluje synka! ja miałam hemoglobinę przez całą prawie ciążę 11 i wszystko dobrze było, brałam żelazo, bo bez niego to od razu spadała poniżej 11. Więc masz całkiem dobry wynik. A leukocyty zawsze są podwyższone w ciąży.
Asia1987trzymam kciuki!

A na koniec życzę wszystkim wesołych i spokojnych Świąt spędzonych w miłej, rodzinnej atmosferze!

Ostatnia edycja:
Gdy opłatek bielusieńki weźmiesz w swoje dłonie, wspomnij w wieczór uroczysty chociaż chwilę o mnie. Chociaż jestem dziś od Ciebie kilometrów wiele, tym opłatkiem w myślach też się z Tobą dzielę.
Julia z Gracjankiem​

Dziewczyny nie mogę jakoś spać już od 4.30 :szok::wściekła/y: byłam w wc i na papierze śluz troche jakby czerwony chyba czop zaczyna odchodzić i plecy strasznie mnie bola. ide smażyć ryby zeby nie myśleć:-)
Hahaha Ja się kładłam a Ty wstawałaś :-D:-D

Ostatecznie kładłam się po 4 rano.:szok::-D:-D:-D
Ale sprzątnęłam sobie do końca w sypialni ,a przede wszystkim umyłam łóżko ,bo już krzyczało :
Umyj mnie bo jestem strasznym syfem !!!
Mam łóżko ze skóry eko w kolorze beżowym i między ścianą a łóżkiem notorycznie śpią psy ,więc od ich łap i grzbietów łóżko po kilku tygodniach po prostu zmienia kolor na ciemniejszy :sorry2:;-):-):-):-D:-D
Upiekłam też wczoraj schab i boczek,sprawiłam 3,5 kg karpia ,2 kg miruny ,wyprasowałam furę prania ,odwiedziłam Biedronkę ,Marcpol,zabawkowy ...
No trochę porobiłam jakby nie było ;-):-):-)
Na szczęście wreszcie czuję się dobrze ,więc jest git.
Na dziś w planach :
Za chwilę jadę do sklepu mięsnego ,potem muszę usmażyć 2 kg ryby i zrobić ja po grecku,
chyba jeszcze dziś zrobię Rafaello i ogarnę do końca mieszkanie .
Koniecznie też muszę sprzątnać w akwa ,ubrać u małego choinkę i do końca przystroić dom ;-):-):-)
No to mam jeszcze trochę roboty na dziś hihih
Ale ja tak lubię .
Wreszcie czuję święta :-D:-D:-D:-D

Anetha , właśnie cierpliwie czakałam na twój post :-) Cieszę się że z Wami wszystko dobrze , gratuluje syneczka ! I czkam u Ciebie na suwaczek :cool2: Eh , ty nasza forumowa pesymistko! Jeszcze tylko trochę i będziesz mamą majowego pięknego chłopaka :-D Buziaki

Zjola , &&&&&& za TO szaleństwo i fasolkę:-D

Czarna - wielki buziak :) Życzeń moc :) Ile to by spraw wyjaśniło, gdyby teraz wyszło, ech ... Koniec z niepewnością, z zawieszeniem, z gdybaniem. Życzę Ci kochana takiego szaleństwa zakończonego narodzinami dziecka :)

Witam, życzę wszystkim zafasolkowanym, staraczkom i czekającym na szczęśliwy finał dużo szczęścia, radości, miłości,spokoju i błogosławieństwa Bożej Dzieciny w te nadchodzące święta.

reklama
Hej...kochane...jak to jest z tą wątrobą w ciązy...? i nie mam tu na myśli wątróbki do jedzenia....wczoraj w nocy obudził mnie straszny ból w okolicy wątroby....najpierw się wystraszyłam czy to nie jakieś złe skurcze, ale nie to ewidentnie wątroba, aż z bólu dech zapierało....zaczęłam zmieniać pozycje, raz na wznak, raz na lewy bok....i po jakiś 30 minutach zaczęłao mijać....
wyczytałam, gdzieś, ze to częsta przypadłość....bo uciskana przez macice i inne narządy, oraz macana przez maleństwo tak właśnie boli?
czy Wy też tak miałyście? i co wtedy należy zrobić....bo ból jest straszny...?

Do góry