reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Spokoju i radości,
tylko miłych gości!
Smacznej Wigilii i całusów moc
- w tę najpiękniejszą w roku noc!
Szczęścia kilogramów,
ze śniegu bałwanów!
Życzliwych ludzi wokół,
żadnej łezki w oku,
Przyjaciół jakich mało.
Przez życie idźcie śmiało!

Niech miłość bez ustanku Was dotyka.
A w Nowym roku szczęście spotyka!

Życzy Tomuś z Rodzicami

reklama
WIADOMOŚĆ OD AGALA :-)

NASZA KOCHANA CÓRECZKA PRZYSZŁA NA ŚWIAT DZISIAJO GODZ 6:30. 57CM, 3245G. CZUJEMY SIĘ DOBRZE A MALEŃKA JEST CUDOWNA :-):-) Poród a-gali w ekspresowym tempie o 4 byli w szpitalu a o 6:30 już maleńka była hehe, a_gala pisze że od 1,5 godz malutka ssie cały czas cycusia :-D

Cudowna wiadomość na początek dnia do mnie przyszła cudowna KOCHANA NASZA JESZCZE RAZ GRATULUJĘ aż mi łezka poszła za szczęścia...

a_gala Kochana moje GRATULACJE !!!!! Zdrowka wam zycze ;-):-)

Skacze aniołek ,skacze po chmurkach
Niesie życzenia w anielskich piórkach .
I w każdą szparkę i w każdy kąt
Wciśnie się mówiąc:
WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia ,
życzę Wam kochani
szczęścia i powodzenia
Wielu łask Bożych i spełnienia marzeń
oraz samych pięknych zdarzeń !!!!

Aneta z rodziną
i iskierką :-)

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia pragnę życzyć Wam spokojnych ciąż, zakończonych donośnym krzykiem zdrowego różowego bobasa, który rosnąc szczęśliwie będzie Wam dawał mnóśtwo radości!
Spełniania marzeń oraz zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla Was i Waszych najbliższych!

DZIEWCZYNY!! Mam wiesci od Asi1987!!

Dzis o 10:00 rano, Asia urodzila Kajetana!! Porod przez CC, chlopczyk wazy 3,660kg, mierzy 54cm, uzyskal 10pkt. i wszyscy czuja sie dobrze!

reklama
Witajcie nocnie.
Wszyscy na Pasterce ,a ja w domku i zajadam pierogi .
U nas wigilia mega duża i super było.
Prezenty nie mieściły się pod choinką .:szok::szok::-D:-D:-D
Do tego mój mąż oszalał .
Nasz kochany maluszek w brzuszku też dostał prezent od Mikołaja :szok::szok::-D:-D
Cudowną maskotkę żółtego słonia z podniesioną trąbą :-D:-D:-D
Mikołaj nie wiedział jak popdpisać to się wysilił i napisał .
ANETA + dziecko :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No wariat mój kochany :-):-)
Wracam do kuchni ,bo cała nocka pewnie przede mną .
Na 14 mam gości ,a ja jeszcze w proszku .:baffled::baffled::-D:-D:-D
Ale dam radę .
Jak przeżyję jutrzejszy dzień to dożyję do końca świata i jeden dzień dłużej .:szok::szok::szok:
Nie mam innego wyjścia .:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry