reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
KASIU SERDECZNE GRATULACJE A MY SIĘ TU WSZYSTKIE MARTWIMY A TY JUŻ W DOMKU!!!!:-D MALUTKA JEST PRZEŚLICZNA NIECH ROŚNIE ZDROWO!!!!

karolciu nie martw się mi też zaczęło tak ok 20 tyg lecieć z piersi i to nie po kropelce a lawine nieraz mam, w nocy jak sie obudze cala koszula mokra:baffled:

no własnie patka82 zastanawiałam się ostatnio że któraś coś sie nie odzywa a to ty właśnie kobitko 30 tydzień na suwaku łał to ty chyba po mnie i po poronionej jesteś???:-) z terminem??

agala przysłała mi zdjęcie córeczki jest prześliczna ale nie mam kabla do telefonu i nie mam jak wam przesłać ;/

jeszcze asia, kłaczek, agness i co ja już???:rofl2: czy poroniona ciekawe która z nas pierwsza heheh

Czy wy też jesteście takie nerwowe?? nie poprostu szlag trafia chwilami :crazy: Mam ochotę uciec gdzieś chociaż na tydzień poleżec na leżaku poczytać książkę popatrzeć na morze uspokoić się a ja mam ochotę wszystkim nogi z d... powyrywać :no:
Jutro mąż przyjeżdza oj oberwie mu się pewnie:zawstydzona/y:

zjola wszystko będzie ok:-)

Dołączam się i ja do gratulacji, a_gala, kasia, dzieciaczki prześliczne większego prezentu od życia na święta nie można sobie wyobrazić.
Ewelinka ja tez dostaje bzika, zwłaszcza jak już wiem ze w połowie stycznia mam już być w szpitalu...spać nie mogę chodzę w nocy po domu masakra jakaś. A jeszcze mój klusek strasznie leniwy i wybiera sobie pory aktywności dość dziwne 4-5 nad ranem.

agala przysłała mi zdjęcie córeczki jest prześliczna ale nie mam kabla do telefonu i nie mam jak wam przesłać ;/
ekhm, wrzuć mi, a ja wrzucę tu :-p

Miśkam - dobrze, że wizyta udana, trzymam kciuki za ten trudny czas teraz, postaraj się wyciszyć. Przytulam. No i super, że dalej dziewczynka. ;-)

Anetha81 - gratuluję Synka! :tak:

reklama
a_gala ,Kasia -GRATULUJĘ z całego serca !!!!
Ależ cudne wieści .

Witajcie nocnie.:-D:-D:-D
Właśnie jem kolację i lada moment zamierzam położyć się spać .;-):-):-):-)

Do góry