reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
No to ładny pasztet! Ja w Gliwicach słońca nie widzę ale myślałam, że to zachmurzenie! A to smog, kurczę blade! Dobrze, ze wczoraj z M nie poszliśmy piechotą do znajomych tylko śmignęliśmy samochodem, bo byśmy się nawdychali tego świństwa. Muszę przypilnować młodego, bo on astmatyk :(

Drogie ciężaróweczki (i nie tylko) , z okazji tych nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia chcę życzyć wam szczęśliwych spokojnych Świąt , dużo zdrówka dla Was i waszych skarbów no i spełnienia wszystkich marzeń , buziaki.

Witam
dziewczyny

A gala gratuluje
Ja wczoraj byłam na usg połowkowym dzidzia ma wszystko na to chwile jest wszystko dobrze .Bedzie to chłopczyk:-)
Karolcia my zawsze razem:szok:
Termin sie potwerdził na 11 maja.
Lekarka mówi że wszystko dobrze.Wizyte u mojego lekarza mam na 27 grudnia.
Mam do was pytanie w lokalizacji łozyska mam przednia sciana wysoko c\zy to cos nie tak niby lekarka mowi ze dobrze?????????????
Wczoraj dostalam wyniki z krwi okazalo sie ze hemoglobina mi spadla na 11.5 mimo brania witamin .crp 6 a leukocyty 12,2 dzwonilam do lekarza ale mowi ze podobno w ciazy normy są wyzsze i nie mam sie co martwic.
Ale ja jak zwykle sie martwie taka moja natura:no::-(
Pozdrawiam was serdecznie

Asia, wyglada na to ze "gubisz gluta". Wiecej, zoltawy i jak jeszcze dosc gesty, to tak jakby Ci "korek wypadal". NIe ma zmartwienia, potrafi jeszcze ze 2 tygodnie przed porodem wyskoczyc, ale... "Coraz blizej Swieta... Coraz blizej Swieta...":-D
Zjola, zajsc to se mozesz, byle donosic!. Winko, te sprawy i... jak nie brodzik to cos zadzialac musi! Nie panikuj!

Agala- GRATULUJE KOCHANA niech zdrowo córeczka rośnie.Ale super
Kasiu Córeczka cudowna Gratuluje jeszcze raz
Asia twoja kolej i KŁACZEK!!!!!!!!!!!!!!!rozpakowywać sie:p

Kłaczku - i tak muszę odczekać, bo 5-6 stycznia dowiem się czy coś z tego wynikło. Jak nie zajdę, to nie ma co krzyku robić, ale jak zajdę, to może być różnie, bo lekarz mówił, że te zrosty mogą uniemożliwić rozwój ciąży :( No ale trzeba być dobrej myśli, bo czuję bardzo pozytywne zmiany w swoim organizmie po ostatniej histeroskopii. Trochę tych zrostów jednak poprzecinał i czuję teraz, że mam dużo śluzu w dniach płodnych, którego nie miałam jak na lekarstwo i mam obfitsze @, które były skąpe. Należy zatem mieć nadzieję, że jak by co, to te zrosty są na tyle skutecznie poprzecinane, ze i ciąża się utrzyma, no nie?

reklama
Do góry