witam i ja nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie bo tak czesto tu zagladam
ale mam cos z kompem raz moge pisac raz mam jakas blokade nie kumam o co z tym chodzi moj nawet przelewow nie moze porobic normalnie bo niby wyskakuje potwierdzenie ze przelano a w banku tego nie widza chyba jakis wirus nam tu wskoczyl no ale powoli maz naprawia i widac efekty
no a tak pozatym to
magnusik i
linea juz nie moge sie doczekac az pochwalicie sie tymi waszymi skarbami wiec nie obijac sie tylko rodzic mi tu prosze;-)
ilonka,
ssabrinaa i
Emy za was tez trzymam kciukasy bo wy jestescie nastepne :-)
zjola 27.10 juz nie daleko i zaciskam paluszki
lili za staranak &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
miskam witaj i sie rozgosc:-)
a u nas nic ciekawego wczorajsza wizyta z pelnym podgladem wyszla super mala zdrowa wazy ok 1200g bryka niesamowicie
w nocy mnie wybudza bo ulozona jest posladkowo i moj pechez cierpi na tym
zakupki powoli zaczynamy juz robic narazie szukamy jakis fajnych promocji jak naprzyklad tesciowa kupila mi krem sudokrem i za opakowania 250g i 60g zaplacila okolo 28zl w aptece a tak normalnie to 250g kosztuje 38-42 zl wiec sie oplacalo i tak powoli sie zapelnia komoda malej bez szalenst narazie ale tez nie popuszczam jak cos upoluje juz zamowilam sobie koc gruby z kubusiem do wozka za 15 zl w hurtowni wiec jak tesciowa pojedzie po towar to go przywiezie i tak krok po kroku i zakupie wszystko co bedzie mi potrzebne dla tego naszego brzdaca:-)
buzki dla wszystkich i milego dzionka