reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

zjola dzięki bardzo, a może mnie ktoś uprzedzi z rozpakowaniem :)

Ssabrina w sumie jak jutro pełnia i Iga będzie chciała wychodzić to niech wychodzi, bo co najwyżej będe miała świeże wyniki morfologii i bad. moczu :-D jedyne czego mi brakuje to wyników z wymazu na paciorkowce, ale co najwyżej przed urodzeniem małej dostane dożylnie antybiotyk :)

Kasia jasne, ze cię pamiętam :) cieszę się że zajrzałaś i jest u was wszystko ok, a zakupy to fajna sprawa, wciąga niesamowicie :)

poroniona w sumie 2 tyg. remontu to i tak nieźle, moja łazienka była remontowana prawie 2 miesiące, więc to był dopiero dla mnie kosmos do przejścia, nie życzę nikomu, tym bardziej w ciąży i więcej tego błędu już bym nie popełniła :no:

patka witaj na tym wątku, gratuluję 20tc i córeczki :) cieszę się, ze wszystko jest ok. Masz już wybrane imię??

reklama
Ilonko - ja Cię niestety nie wyprzedzę :( Ale mam nadzieję, że kiedyś przyjdzie pora na to, że Ty będziesz trzymała kciuki za mój poród :)
Buźka

no ja cały czas grzeję dla ciebie tu miejsce :)

dziś miałam od 6 skurczybyki co 11 minut, wzięłam magnez bo do jutrzejszej wizyty muszę dotrwać 2 w 1 a później niech się dzieje co chce :tak:

hej...
właśnie zaliczyłam pierwsze spotkanie z kibelkiem.....:-)
ha...teraz wiem, ze jestem w ciązy....:-D

tylko niech już na tym poprzestane...fajnie...zobaczyłam jak się puszcza pawia...i koniec ....już nie chcę takich niespodzianek...bo ledwo dobiegłam do łazienki....

Oj Karolcia nie będę Ci życzyć aby często męczyły Cie takie dolegliwości ale wiem ze swego doświadczenia ,że jak mnie mdliło i były częste wizyty z panem sedesowym to byłam spokojniejsza a długo mnie to męczyło oj długo:-DA Ty tez z tych dociekliwych wiec jeszcze zatęsknisz:-)

karolcia wielkie GRATKI z pierwszego pawika :-D Ja pamietam ze puscilam tylko jednego pawika pod koniec I trymestra :tak: i tyle bylo moich przygod z kibelkiem z czego sie bardzo ciesze do teraz :-D
ilonka no to kciukasy zacisniete &&&&&&&& moze jutro juz Cie wezmie na calego ;-):-)

Ciekawe co tam u magnusik i linea ??

Pogoda kijowa u mnie,pochmurno i lekko pada caluski ranek :baffled: ale przynajmniej wzielam i sie zmobilizowalam i dokonczylam prasowac ubranka synka ktore mi zostaly :-D

Karolcia no to teraz już chyba jesteś spokojniejsza :) nie życzę zbyt częstych spotkań z szuwarkiem, mnie częściej teraz mdli niż w I trymestrze :)

u mnie też kijowa pogoda, a zimno, teraz jest już 8 stopni, bry :eek:
a tak w ogóle odebrałam dziś wyniki, morfologia oki, ale tarczycowe znowu lecą, moja tarczyca w ogóle nie reaguje na ten eutyrox :/ znowu pewnie mi lekarz zwiększy dawkę :/

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć wam kochane!!!
Rano napisałam wam esej ale wsiąkło nie wiem czemu :wściekła/y: wcisnełam wyślij pojawiła się biała strona i nie było nic a musiałam lecieć

Ale zapytam tak z doskoku bo się martwie i proszę doradźcie mi Otóż od wczoraj boli mnie pipka :zawstydzona/y: jakby mnie ktos kopnął taki ból chodzić mi źle jest nie wiem może węzły chłonne to są bo tak przy nodze nie wiem sama ale boli mnie to cholerstwo naprawdę mocno, jak jechałam dzisiaj samochodem to taki ból mnie wziął że sie przestraszyłam brzusio też pobolewa trochę ale jak sie położę i odpocznę to przechodzi ale TEN ból nie czy siedze czy leżę boli a jak chodze to dużo bardziej mnie boli:zawstydzona/y:
Co to może być myślicie żeby zadzwonić do gina??? Odp proszę. czekam.

Do góry