reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Hej brzuchatki :-)
Troche nie pisalam ale was czytalam,czasu bylo malo a i weny do pisania brak.
magnusik kochana trzymam kciukasy ze szybkie i bezproblemowe rozwiazanie obys jak najszybciej utulila swoje szczescie &&&&& :-)
linea za was tez trzymam kciuki kochana &&&&& :-)
karolcia bez paniki,na pewno wszystko bedzie dobrze zobaczysz ;-):-) daj nam znac koniecznie po wizycie :-)
klaczek no to tatus ma frajde z synem hehehe moj tez czasem zagaduje do mlodego to tez zaraz reaguje jak sie nie wypnie to zaczyna kopac i szalec hehehe :-)

hehehe dziewczyny uśmiałam się:-D rodzić trzeba, a o mężulkach nie zapomniały:-D:-D My baby chyba wszystkie tak mamy ja też świat bez nas by nie istniał a gatunek męski szok poprostu szooook Niedość że w szpitalu paskudne żarcie, organizm sporo przejdzie maleństwo do piersi trzeba przystawiać ale obiad dla męża ugotowany na trzy dni oni powinni nas na rekach nosić a nieraz tak potrafią wq..... :-D:-D:-D
Oj kochane trzymam cały czas za was kciuki aby było już po porodzie i obyście patrzyły na swoje cuda maleńkie niemoge sie doczekać fotek:tak::tak:

Zakupiłam właśnie coś takiego Wyprawka 6 cz. Śpiochy Kaftanik Body Koszulka r.56 (1839925411) - Aukcje internetowe Allegro :):)
Sliczne ciuszki !!
Witam kochane...
ja dziś mam wizytę u ginka....strasznie się boje....
wiem, że jak dobra passa trwa i teraz też wrócę z dobrymi wieściami to już będzie wszystko dobrze....ale jeszcze ta jedna dzisiejsza wizyta nie pozwoliła mi spać w nocy....no i oczywiście ze stresu dziś rano wszelkie objawy zniknęły, ale to przerabiam przed każdą wizytą...lekarz mi wyjaśnił, ze to zanika w mojej głowie...

błagam o kciuki....bo tak daleko już jestem, że nie wyobrażam sobie, że mogło by się teraz wszystko skończyć....
Kciuki trzymam.

Emy mały jeszcze ma czas.
Daj mu szansę na przekręcenie i się nie zamartwiaj..

Witajcie babolki.
Dopiero dochodzę do siebie po tym weekendzie.
Napiszę szczerze.
UCZELNIA MNIE WYKAŃCZA !!!!
Ale jest fajnie,więc jakoś zniosę.
Dziś odsypiam weekend.

Magnusik, wstydzilibyscie sie!;-) To wysoce nieprzyzwoite jest, coby tyle czasu... Czekam na wiesci niecierpliwie, a tu nic. No, poczekam dalej...
Linnea, mam nadzieje ze pojdzie "lekko, latwo i przyjemnie". Nieregularne skurcze to najczesciej wstep do wlasciwej bajki, ale bywa ten wstep dlugawy.
Karolcia, juz Ci pisalam zebys spokojniej probowala... Bedzie dobrze, wizyta jest formalnoscia li tylko dla Twojego spokoju.

A u nas... Wesolo w sumie. Rano Rajmund polozyl reke na moj brzuch... "No, Karol, kopnij starego w lape." Chwila spokoju i maly przypakowal. Tatus szczesliwy jak mala dzidzia... "Nowa zabwka tatusia - kopiacy brzuszek.":-D I tak sie bawil dobre pol godziny z synkiem...

As mnie by też uczelnia wykańczała :-D i chociaż dobrze wspominam ludzi i ogólnie uczelniane zajęcia to chyba nie chciałabym póki co tego powtarzać, no przynajmniej nie czasy sesji :)

Karolcia trzymam kciuki, musi być dobrze i mocno w to wierzę, mi też zawsze objawy znikały przed wizytą :tak:
Kłaczek no widzisz jakie masz usłuchane dziecko w brzuszku :) nawet spełnia już życzenia tatusia :)

Ssabrina a jak się czujesz??

magnusik, Linnea czekam na wieści, mam nadzieje, że wasze dzieciaczki już zechcą wyjść :)

Dolofka, a ty jak się czujesz?? kiedy masz wizytę u gina??

Kaira początek jeszcze ciąży mi się mocno ciągnął a teraz czasu nie można już zatrzymać :)

Nawiasem mówiąc od rana miałam skurcze co 8-10 minut, od wczoraj odwiedzam wc co pół godziny, a nawet czasem częściej, już myślałam że pojedziemy do szpitala ale na szczęście się uspokoiło. Piszę na szczęście, bo chciałabym jutro iść jeszcze zrobić badania w labolatorium, a w czwartek jednak chciałabym się spotkać z ginkiem, ale co moja Iga wymyśli to jeden pan Bóg wie :)

ilonka no to Twoja Iga juz powoli zaczyna sie przygotowywac na swoj wielki dzien,zycze Ci obys pozalatwiala wszystko to co masz w planach no ale tak jak napisalas nie wiadomo co dzieciatko wymysli i kiedy zechce wyjsc :-)
A u mnie samopoczucie nawet dobre,maly szaleje co jest dobrym znakiem ze u niego wszystko w porzadku :-) Pogoda ostatnio kijowa i to zaczyna mnie dobijac bo ani nigdzie wyjsc,pada i pada i zimno jest.

Są mamusie, które udzielają się tu, a nie ma ich na rozpakowanych, więc dla nich
Konkurs dla chętnych, proszę brać udział, warto
laugh.gif

Wakacyjne klimaty konkurs

jestem....;)

dzidziuś jest....piękny, zdrowy i ruchliwy....najpierw sobie spał...i nawet ginek się ucieszył, że sobie go poogląda w spokoju...a tu nagle ręka, noga, ręka, noga...lewa, prawa...normalnie gimnastyka...aż się zaczęliśmy smiać z lekarzem....a potem rączka do buzi i luz....ma już 3,5 cm i wyglada na to, że już wszystko będzie dobrze.....następna wizyta za 3 tygodnie....
ale mi ulżyło....teraz zaczynamy się naprawdę cieszyć....

reklama
Do góry