Witam
Kochana zaciskam jak najbardziej &&&&&&&&&&&& i mam nadzieje, że jak będziesz już spokojniejsza zajrzysz i do nas na chwile i przestań się bać a zacznij wierzyć, że będzie dobrze. Kilka dziewczyn nie wierzyło a teraz czekają albo na rozwiązanie albo mają już maluszki koło siebie.
Będzie dobrze kochana :-)
Buziaki :**
Pozdrawiam Was wszystkie :-)
Karolcia, Danula dziękuję za kciuki i proszę o więcejMam nadzieje, że wy już wkrótce tu się zadomowicie
Na inne wątki na razie nie wchodzę, bo jeszcze troszkę się boję, a ten mam zapisany w zakładkach, więc zaglądam tylko tu
Karollcia widać już widać, ładnie się zaokrągla twój brzuszek, mój nawet już teraz wychodzi a to dopiero 10tc![]()
Aneczkab cieszę się, że jest wszystko z wami dobrze, ja biorę od początku magnez i bardzo go chwalę, bo jestem nawet spokojniejsza przy jego braniu. A brzusio śliczny, ja mam niewiele mniejszy po zjedzeniu
jankesowa, kobieto mały wyjdzie w najmniej niespodziewanym momencie, zobaczysz
Annas no u mnie szpitale też są blisko więc w razie czego faktycznie w każdej chwili można dowieźć rzeczy, duża zaleta pobliskich szpitali
Emy jak samopoczucie?? Kiedy masz wizytę u gina?
Ewcia, a u ciebie co? Bo pojawiasz się na chwilkę i znikasz
magnusik, cieszę się, że idzie wszystko po twojej myśli, będzie dobrze. Sama jeszcze uczę się całkowitej wiary w mojego króliczka, ale jak to dziewczyny kiedyś napisały, jak my nie będziemy w dzidzia wierzyć to kto ma za nas to zrobić?
Zaglądaj częściej
śmigam coś zjeść i ogarnąć mieszkanko, bo rodzice mają wpaść, a przydałoby się jeszcze skoczyć do sklepu po drożdżówki dobre![]()
Kochana zaciskam jak najbardziej &&&&&&&&&&&& i mam nadzieje, że jak będziesz już spokojniejsza zajrzysz i do nas na chwile i przestań się bać a zacznij wierzyć, że będzie dobrze. Kilka dziewczyn nie wierzyło a teraz czekają albo na rozwiązanie albo mają już maluszki koło siebie.
Będzie dobrze kochana :-)
Buziaki :**
Pozdrawiam Was wszystkie :-)