reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Zakupy jednak przełożone na godzinkę późniejszą, bo mój P wziął się za skręcanie łóżeczka, wymiany żyrandola u Małego w pokoju, naklejanie piankowych ozdób nad łóżeczkiem itp. Słucha przy tym "ogórka wąsatego" :-D, a ja mam ubaw ;)

Karollcia33, cosik się tam już zaokrągla, super brzunio!

Ostatnia edycja:
ewelinko hehe meza masz udanego
karollciabrzucha zaczyna sie wybijac :tak:

Hemoglobina troche skoczyla wiec jest dobrze :tak: chyba bede w domu siedziec bo kazdy mi sie pyta kiedy rodze :cool2::eek: po raz setny w danym miesiacu, moje dziecie sobie wywija a mnie zga nie milosiernie gdzies w szyjce moze sie skraca???:dry:

Ilonko spakowana.. tzn jeszcze co chwila się zastanawiam, czy wszystko, ale u mnie nie ma problemu, szpital kilometr od domu, zawsze można dowieźć.
Karolciu na Ciebie też czekamy.
Ewelinko grunt to dobry humor:)
Karollcia chudzinko nasza, dobrze, ze masz suwaczek, inaczej bysmy pomyślały, ze wody sie napiłaś:) śliczny:)))

Ilonka kochana piszę i tu bo i nas nie bywasz ostatnio, ale mi się micha ucieszyła jak zobaczyłam Twój suwaczek GRATULUJE kochana i trzymam za Was mocno &&& :-)

Pozdrawiam wszystkie :-)

podczytuję was dziewczyny już jakieś 4-5 tyg, ale dziś odważę się napisać :) zaczynam wierzyć w moją kruszynkę i przestaję powoli się bać marzyć i planować jak to będzie po tej stronie brzucha :) pozdrawiam

magnusik serdecznie witamy ;-)

Ja to tak bym sobie porod na 1 kwietnia moze zaplanowala... albo na 4 kwietnia oooo moze by dalo rade sn co by moj maly kolosik jeszcze tak nie urosl :-)

reklama
magnusik witaj :-) już na cpp gratulowałam Ci udanej wizyty i tutaj również - dobrze, że nabrałaś wiary w dzidziusia
Ilonko również Tobie gratuluję udanej wizyty, to najważniejsze!! :-) a suwaczek mknie, zaraz będzie dwucyfrowy... :-)
Alicja śliczne imię - Szymek, jak będziesz miała chwilkę wklej fotki :-)
Jankesowa czy to będzie 1 czy 4 kwietnia czy jeszcze inny termin to lada moment będziesz mamusią!!! Korzystaj z ostatnich cichych nocy ;-) Bo przespane z takim pokaźnym brzusiem to pewnie już nie są?? :-)
Uspokoiłyście mnie trochę z tym tyciem. :-) Ale i tak z ciekawością ważę się codziennie :-D

Do góry