reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

No ja po wizycie wreszcie dotarłam do komputera:-)
dziękuję Wam za kciuki
Jak na razie wszystko ok szyjka zamknięta, maluszek rośnie ma juz 500g, według usg wychodzi że to 22t3d . Dostałam też magnez i potas bo trochę zaczeły mnie łapać skurcze
ciesze się bardzo że wszystko idzie w dobrym kierunku
A tak poza tym muszę wam powiedzieć że będzie kolejny chłopak

Doczytałam was ale już nie pamiętam co kto pisał więc przepraszam że nie odpiszę każdej. Tak poza tym ostatnio strasznie mi czas ucieka a tygodnie lecą jeden za drugim czy wam też tak leci pozdrawiam i ściskam

reklama
a to mój brzuszek S5005456.jpgS5005452.jpg

Aneczkab23- fajny brzuszek, taki zgrabny

jankesowa Anna- weszlam tu dzis specjalnie zeby zobaczyc co z wami, ale widocznie musze poczekac jeszcze troche.

Buziole dla wszystkich brzuchow!

WItajcie
Karolcia Aneczka słodziutkie brzuszki!!!
Jankesowa oczekuje z niecierpliwością-- hah pamiętam jak sie martwiłaś o przedwczesny poród a teraz będziesz sie męczyć bo przechodzisz:*

kaira to chyba jeszcze wszyscy poczekamy :tak: a moj maz zejdzie na zawal wiec przestalam do niego dzownic bo chlop ma nerwy wieksze niz ja :-D
aneczka brzusio miodzio :tak: wiesci tez cudowne, tez bralam magnez i potas :tak:, w 36 tc przestalam to macica szaleje ale nic sie nie dzieje
emy nadal sie kulam :-)
&ewcia- czlowiek tak sobie terminy wbija a i tak maly wyjdzie kiedy mu sie spodoba a narazie jest mu dobrze :tak:, ojj dzis tylko dwa razy siu-siu bylam wiec noc w miare udana:-)

Wybywam na targ :-) moze sie obkupie i humor poprawie :tak: ostatnio po targu skurcze byly. Ale cos mi sie wydaje ze moje dziecie to punktualne po mamusi bedzie :-) i pana doktora chce jeszze zobaczyc

Dziewczyny nie wiem ale mam jakies przeczucie ze maly urodzi sie 7 kwietnia... moze sie myle ale juz dawno o tym myslalam...

Ostatnia edycja:
Karolcia, Danula dziękuję za kciuki i proszę o więcej :) Mam nadzieje, że wy już wkrótce tu się zadomowicie :)
Na inne wątki na razie nie wchodzę, bo jeszcze troszkę się boję, a ten mam zapisany w zakładkach, więc zaglądam tylko tu

Karollcia widać już widać, ładnie się zaokrągla twój brzuszek, mój nawet już teraz wychodzi a to dopiero 10tc :)

Aneczkab cieszę się, że jest wszystko z wami dobrze, ja biorę od początku magnez i bardzo go chwalę, bo jestem nawet spokojniejsza przy jego braniu. A brzusio śliczny, ja mam niewiele mniejszy po zjedzeniu :)

jankesowa, kobieto mały wyjdzie w najmniej niespodziewanym momencie, zobaczysz :)

Annas no u mnie szpitale też są blisko więc w razie czego faktycznie w każdej chwili można dowieźć rzeczy, duża zaleta pobliskich szpitali :)

Emy jak samopoczucie?? Kiedy masz wizytę u gina?

Ewcia, a u ciebie co? Bo pojawiasz się na chwilkę i znikasz :)

magnusik, cieszę się, że idzie wszystko po twojej myśli, będzie dobrze. Sama jeszcze uczę się całkowitej wiary w mojego króliczka, ale jak to dziewczyny kiedyś napisały, jak my nie będziemy w dzidzia wierzyć to kto ma za nas to zrobić?
Zaglądaj częściej

śmigam coś zjeść i ogarnąć mieszkanko, bo rodzice mają wpaść, a przydałoby się jeszcze skoczyć do sklepu po drożdżówki dobre :)

aneczka- super brzuszek:)
Jankesowa- no może tak właśnie sie urodzi.Wiesz ja mam termin na 22 wrzesnia ale lekarz powiedzial mi ze najprawdopodobniej bedą mi rozwiazywac ciąze tak 4 tygodnie wczesniej wiec bedzie to termin który mialam na urodzenie Melki.co prawda ona urodzila sie 10 sieronia bo dwa tygodnie przed terminem a teraz zobaczymy.moze wlasnie tka jak mowia ze dzieci nie umieraja tylkow ybiraja sobie iinna date narodzin?zobaczymy ty juz niedługo sie przekonasz ja jeszcze poczekam.
miłych zakupów

Hej Melduję, ze u nas spokojnie. Dziś mam KTG, więc posłucham serduszka.
jankesowa od dawna myslałam o 7 kwietnia, wiem, ze to nie ode mnie zależy, ale wolałabym nie. Nie chciałabym świetować urodzin i rocznicy śmierci moich dzieci tego samego dnia. A jak będzie, pewnie tylko Bóg wie...
Magnusik witaj i zostań tu u nas.
Anneczkab cieszę się, ze wizyta udana, brzuś piękny:)
Muszę już zmykać, potem dopiszę:)

Po maratonie zakupowym dziewczyny nic a nic zero bolu krzyza czy krocza, pachwin, zgan w szyjce nic :confused2:. Mezowi bluzke kupilam ciekawe czy dogodzilam odpowiednim wzorem i kolorem :-) sobie portfel hah tyle ze teraz pusty :eek:

annas ja cos czuje ze narazie nie rodze :-D
karollcia a juz nie marudze zechce to bedzie ;-)
ilonka tylko najpierw sie czlowiek truje zeby donosic a potem zeby nie przeterminowac sie :crazy:

reklama
Do góry