reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Ewelinka-dacie radę>to szybko minie.zobaczysz.
U mnie ok.dziś troche pogoda się popsuła. rano padało ale teraz juz sie przejasnia.No cóż deszczyk tez potrzebny.
Czuje się dobrze.Tak cidziennie czekam az moja Fasolinka da mi kopa:)

reklama
ola ty mi tu nie kaz do 42 chodzic zreszta chodzic to ja moge ale co mam w nocy robic, twoj brzucholek tez byl sliczny a jaki synus z niego cudowny wyskoczyl :-)
ewelinko tylko spokojnie, dacie rade my juz tu bedziemy kciuki trzymac... nie jedna jeszcze sie przeterminowala a z rozwarciem od 32tyg chodzila
karollcia ojj juz nie dlugo kopa dostaniesz a potem wiecej i wiecej :tak:
emy jako tak chodze kolysze sie na prawo i lewo , najgorzej to z auta wyjsc o nocy nie wspomne
annas mnie juz tydzien takie dolegliwosci lapia i nic ciekawe co tam dzis u ciebie po wizycie

ewcia lekarz wie co robi ja bralam chyba do 18tyg aby.

Ja wygladam jak ZOMBIE noc byla straszna po trzeciej pielgrzymce na siu-siu przestalam liczyc :wściekła/y::szok:. Z lozka nie moglam wylezc taki bol w pachwinach w spojeniu i do tego normalnie jakby mi ktos na sile kij wpychal miedzy nogi tragedia jak po takiej nocy mialabym jechac rodzic to dziekuje nie wiem jakbym to zrobila. Swoja droga to teraz nie rodze czekam na wizyte u gina dowiem sie co i jak z tym moim malym slonikiem.

Dzisiaj PRIMA APRILIS ale nie wkrecam nikogo :-D

Hej u nas też spokojnie, chociaż brzuch boli (ale nie mocno). Dziś źle spałam, no ale i tak dosyć późno mam bezsenne noce, takze nie narzekam. Dziś wizyta z masażem szyjki, czy to naprawdę aż tak boli, jak piszą w necie?
Ewelinko pewnie, ze wytrzymacie (tylko nie przenoś, bo i o takich historiach słyszałam). Torbę oczywiście spakuj, będziesz spokojniejsza (i kto to mówi?)
Karolcia u Ciebie lada dzień i będą kopniaki
Jankesowa miałam pisać sms, bateria padła:) wizytę mam na 17 aż, także jeszcze kawał czasu:)

Annas-powodzenia na wizycie,ja masowanie miałam z Tymkiem.No nie powiem że to przyjemne ale pomaga w szybszym porodzie.Dasz radę.I nie czytaj za dużo w internecie i się tym nie stresuj.Mi tak kazała połozna i zrobiłam i ona mnie psychicznie nastawila na porod i poszłam tam z usmiechem na twarzy i poszlo szybko:)

Witam i ja :))

Annas, Jankesowa, Wy to chyba na mnie czekacie:-p:-)

A ja dziś mojemu Kochanie wywinęłam numer:laugh2::laugh2:
Poszłam do łazienki i wołam, "Misiek, wody mi odeszły":laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
a On, to co, już trzeba jechać:laugh2::laugh2::laugh2:
i taką zadowoloną minkę miał, że już się zaczęło, a tu lipka, :-p:laugh2:
Maluch jeszcze tydzień przynajmniej ma siedzieć, to moje zdanie:sorry2:

a tak w ogóle, to widzę po Nim, że już nie może się doczekać:tak:
a ja wredna baba tak Go okłamałam:-p

Dziewczyny padłam z mojego P :-D
Co prawda "obraził się" na mnie, ale ja nadal się brecham z niego...
Wołam z łazienki "rybkooooooooo, łap za torbę, bierz kluczyki, ruszamy na porodówkę"
Wpada do łazienki....strach w oczach....torba przy nodze...zdyszany....i mówi "jezu, rybko, za wcześnie"...na co zaczęłam się śmiać i mówię "prima aprilis" :-D
Usiadł sobie i się do mnie nie odzywa...skomentował tylko "noooo ale śmieszny żarcik" :-|

EWCIA, :-D :-D

Ewelinka na pewno dotrzymacie, tylko czasem nie przemęczaj się, nic nie dźwigaj i będzie git!! A teoretycznie ile twoje dzieciątko już waży?

jankesowa rozumiem cię doskonale z tym wc, bo sama co dziennie zaliczam w nocy wizytę po 3 razy, jedyne co to ważne, że umiem usnąć później, bo jakbym jeszcze ze snu się wybijała to chyba bym zwątpiła :/

Annas trzymam kciuki za wizytę, mnie masaż szyjki bolał, ale może dlatego, że miałam go 3 dni pod rząd

Ewcia ale chłopu zrobiłaś nadzieje, niedobra żona :)

karollcia doczekasz się kopniaczków już niedługo

u mnie nawet w miarę, dziś jakaś taka nerwowa jestem i brzuch troszkę boli, ale odpoczywam sobie chwilowo, bo zaliczyłam małe sprzątanie, zakupy i byłam oddać krew, mdłości niestety wróciły, ale jest oki :)

reklama
Do góry