reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Dzień dobry:)
Noc minęła spokojnie, tylko od godziny juz jestem na nogach, jakoś spanie nie idzie.
Jankesowa a jak u Ciebie?
Miłego dnia:-) U mnie chmury i chmury, może ktoś trochę słońca prześle?
Aaa i mam pytanie, ten czop moze być z krwią, prawda? Jakis czas temu moj gin wspominał, ze jak pojawi się krew to szpitala i ostatnio jak ordynator mnie badał, to też tak powiedział... Naprawdę trzeba jechać? Moja bratowa po odejściu czopa chodziła jeszcze ponad tydzień.

reklama
Annas u mnie też chmury. A ile tej krwi jest? U mnie w zasadzie tak było. Czop wcześniej nie odchodził tylko rano mi krew zleciała i pojechałam do szpitala i na drugi dzień już byłam po porodzie.

Ilonka cudne wieści, gratuluję.

dziękuję dziewczynki, ja też się bardzo cieszę :) aj życie bym oddała za tego małego króliczka w brzuszku :)
A też jeszcze nie zaglądam na ccp, bo przyznam szczerze, że się jeszcze troszkę boję :/

Annas przy odejściu samego czopa, to faktycznie nie wiedziałabym co zrobić, ale jak już za raz po nim odejdą wody, to pewnie trzeba wybrać się od razu do szpitala, bo poród musi się odbyć do 24h od odejścia wód płodowych
Przesyłąm słoneczko, bo u mnie świeci od rana :)

Ilonko na CPP to ty w ogóle nie zaglądaj. Wystarczy, że my zaglądamy tutaj :) Po co masz się stresować. Teraz jest wiosna, zaraz zrobi się kolorowo, wszystko się budzi do życia i twój dzidziuś rośnie. Urośnie duży, urodzi się w terminie i po sprawie. Trzymam kciuki i życzę zanudzenia się kompletnego w tej ciąży :tak:

ja bym chciała żeby wszystkie dziewczyny z ccp doczekały się ładnych brzuszków i zdrowych dzidziusiów :) i żeby przeniosły się tutaj :)

ilonko- super wiadomości :)niech króliczek rosnie zdrowo :)
Kochane u mnie słoneczko świeci i jeste cieplo,Jak szlam odprowadzic Tyma do przedszkola to wypatrzylismy dwa malutkie krokusy i Tymek powiedzial to to juz kurtek nie trzeba nosic bo wiosna juz jest:)
Przesylam promyki slonca dla tych co go nie maja>>>>>>>>>>>>(moga byc takie?)
Wiecie co z tym czopem to ja tylko czytalam a szczerze wam powiem ze rodzilam juz dwa razy i nigdy mi ten czop nie odszedl tak zebym zauwazyla.Pewnie to dla was dziewne ale tak bylo.Dlatego nie powiem Wam jak to wyglada.
Annas-kochana cieprliwosci troszke jeszcz etorszeczke i maluch zdecyduje sie na wyjscie juz blizutko jest.wiem wioem łatwo gadac ta koncówka to najbardziej sie ciegnie,

zjola no właśnie cały czas na was czekam :)

karollcia pewnie nawet nie zauważyłaś, a czop sam schodził :)
ale ci ten suwaczek śmiga do przodu :) no napatrzeć się nie umiem :)

u nas ma być dziś 16 stopni :)

reklama
Ewelinko bedzie dobrze. Nasze zaczarowane kciuki ściśnięte, a Ty leż i odpoczywaj. Oczywiscie, ze twardnienie brzucha na pewnym etapie moze być niepokojący, z tego powodu leżałam w szpitalu. Moj gin bardzo czesto sprawdzał mi szyjkę, no ale u mnie trzyma, chociaż mogłaby już puścić.. Twój maluszek jest już duży i silny, na pewno sobie poradzi, mow do niego, ze w brzuszku u mamusi mu najlepiej. Pamiętam w modlitwie. Etymologia imienia.. pięknie to wytłumaczyłaś, aż łza mi się zakręciła. Tak czekamy na te nasze dzieciatka, a jest tyle matek, które nie doceniają swego cudu (ale o tym już było )

Witam
Ewelinko-trzymam ogromne kciuki za Was:)Oby Miłoszek jeszcze sobie posiedzial w brzuszku.Będzie dobrze.

Widze ze aby czekacie na moje wybycie a ja codziennie
ewelinko witamy to juz 30 tc dacie rade, my trzymamy magiczne kciuki, moze cos ze szyjka zaczelo sie dziac wtedy jak pisalas o tym rozwarciu na opuszek sama nie

Ewelinko cały czas o was myślę,dobrze ze jestescie w domku.odpoczywaj,jest i bedzie dobrze.kazdy dzien to krok do przodu

Kairko, Ewelinko jestem z wami całym sercem. Kairko buziaj ode mnie swoją Lenkę a Ty Ewelinko Miłoszka. Niech się szkraby nie poddają. Buziaczki

Kaira, Ewelcia miliony pozytywnych myśli dla Was i Waszych Pociech :***

Ewelina28 - nastawienie na 6+ i inaczej nie będzie, a mi się Ignacy tak bardzo podobało, no ale myślę, że się przestawię :-p Póki co odpoczywaj i niech lepiej nie szaleje w brzuszku i Cię oszczędza.
Ok trzymam kciuki za Was wszystkie, za Jankesową i Annas81 nie marudzę, ale błagam o maju mi tu nie piszcie, na maj jest Ewcia i Ewelinka :-p

Ewelinko trzymam kciuki, żeby Miłoszek był w brzuszku jak najdłużej, jesteś dzielna i dacie radę!!!

Ewelinka - jestescie bardzo dzielni Ty i Miloszek. Slicznie wyjasnilas pochodzenie tego imienia :-)

DZIĘKUJĘ KOCHANE ZA CIEPŁE SŁOWA!!!!!!! Jesteście niezastąpione. Trzymam się dla Malucha, wiem, że damy radę...

jestem jestem :)

mam dobre wieści, z dzidziusiem jest wszystko ok, serduszko ładnie bije :) mam więc się cieszyć bezproblemową ciążą i korzystać :) ale mi ulżyło, tym bardziej, że poprzednio własnie dzidziuś nas zostawił w 9t1dc
dziękuję wam wszystkim za kciuki :) a wizyta za tydzień 7 kwietnia :)

Strasznie się cieszę! I tak już będzie do samego końca ciąży :tak:

Do góry