reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

ilonka- no własnie nie zauwazylam.tymka to przenosilam 8 dni.I jak czytam że jak czop odchodzi to pownien miec jakies zabarwienie ja z czytym sercem moge powiedziec ze nic takiego nie zauwazylam.
no kochana Tobie tez suwaczek mknie.No ja czym dalej to tak coraz bardziej sie boje ale dzieki wam tutaj wiem ze przetrwam i wierze z calego serca w moja Fasolinkę.
Bardzo się ciesze że Was mam:)
Ewelinko28
-kochana a jak się czujesz?

reklama
Cześć dziewczyny !!!!

Przepraszam że ostatnio mało się odzywałam ale postaram się to nadrobić. Dzisiaj mam wizytę i usg połówkowe i strasznie się denerwuję proszę trzymajcie kciuki. Później napiszę co i jak

A u mnie dzisiaj świeci śliczne słoneczko pa

Dziękuję za słoneczko, jeszcze nie dotarło, no ale czekam:)
Karollcia o może ja też nie zauważyłam;-) i dziś urodzę, hihi. Nawet tak bardzo sie nie ciągnie, tylko ten strach o synka..
Ilonko i Twój i Karollci suwaczek mknie, ze hej. Zobaczysz jeszcze "chwilka" i LIli Was będzie goniła na porodówkę.
Ewelinko udanych zakupów i dbaj o siebie.
Zjola czekamy, czekamy na Was.
Aneczkab kciuki mocno zaciśnięte. Czekamy na wieści.

ewelinko zakupy sa super :tak: my nadal trzymamy kciuki
annas jestem , jestem super mi sie dzis spalo , wieczorem brzuch pocmil jak na @ i to tyle, aby dwa razy siusiu bylam ostatnio juz po 5 razy chodzilam, ja jak zobacze krew to chyba na szpital... panikara jestem i tyle, najpierw do gina zadzwonie, u nas sloneczko hihi
ilonko super bedzie dobrze :)
karollcia mnie caly czas cos biale badz zolte leci takie galaretowate ale duzo tego nie ma a czesto na wkladce
aneczkaab kciuki zacisniete

Tez chce tak hop-siup urodzic no a ja cos czuje ze na wizyte 5 kwietnia spokojnie pojade :tak: zaraz jade morfologie odebrac . Mezu wczoraj przyznal ze z kazdym dniem boi sie bardziej to mnie pocieszyl. Brzuch mam coraz nizej jak siedze to miedzy nogami a pepek w dol juz patrzy, tylko mowia ze jak dziecko w kanale to mniej ruchliwe niby moj non stop tak samo a wczoraj bokiem chcial wyjsc.

Ostatnia edycja:
Annas- wiem ten strach jest najgorszy ale będzie ok.no może tez nie zauwazylas i urodzisz,
Oby dziewczyny Wasze porody były jak najmniej bolesne i krótkie.
Ja Wam powiem ze dzieki mojej kochanej poloznej to obydwa porody byly szybkie Tymka urodzila w 10 minut.Melke też szybko.oj jak mi jej brakuje:(miała by ponad 7 miesięcy:( Przepraszam że sie rozczulilam.
Jankesowa- no no to moze już tuż tuż
ewelinko-udanych zakupow:)
Aneczkab23-trzymam kciuki i daj znac po wizycie:)

Ostatnia edycja:
Ewelinko będzie dobrze!! Cieszę się, że nie musisz leżeć cały czas no i miłej zabawy na zakupach :)

jankesowa, może i nie dotrzymasz do 5 kwietnia, ale z reguły wiem, że im bardziej kobiety wyczekują terminu porodu tym bardziej ten termin się przesuwa, chyba jakaś blokująca podświadomość

Aneczkab trzymam kciuki za wizytę i usg, na pewno będzie dobrze!!

Annas torba już do szpitala spakowana? Bo widzę 39tc idzie :)

ilonka z jednej strony czekam ze moge juz a z drugiej strony sie boje, a z trzeciej zastanawiam sie czy cc jednak nie bedzie bezpieczniejsze jak maly ma byc duzy i badz tu madry

reklama
kochane udalo mi sie zrobic zdjecie moze nie jest super jakosci ale to mój brzuszek
Zdjęcie0019.jpg

Do góry