reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wierszokleci i poeci czyli pierwsze słowa i zdania naszych maluszków

reklama
DZIULKA - ale Leane to ma teksty - uśmiałam się po pachy - zwłaszcza z tego dzidziuś, ale dziewczynka :-D

KANIA - Oliwia też widzę niezłe teksty sypie :-D
Co do tatusiowych kup, to Przemek ostatnio jak idzie zrobić siku do muszli, a nie do nocnika to mówi, że idzie zrobić siusiu na taty kupę :baffled:

no to rozwiązanie zagadki :-)
ogórek ogórek zielony ogórek magarniturek czapke sandały :-):-):-)
ida a to piosenka?
za chiny bym nie zgadła:-D:-D:-D
a nieeee, bardziej rymowanka;-)
Na to bym nie wpadła :-D:-D:-D:-D:-D
Ida czyżby to było "bujak bujak lulaj mnie"????
nieeee:-D:-D:-Dale faktycznie pasi:-D:-D:-Dpolać tej pani:-D:-D:-D
Co do tatusiowych kup, to Przemek ostatnio jak idzie zrobić siku do muszli, a nie do nocnika to mówi, że idzie zrobić siusiu na taty kupę :baffled:
padłam:-D:-D:-Dtoż to trraumatycznie brzmi:-D:-D:-D

to co? zgadujecie dalej?:-p

Ikaa za chiny ludowe nie zgadłabym Twojej (a raczej Lenkowej) zagadki:szok::-D
Iduś Twojej Michalinki też nie rozszyfruje (ale jak mówisz że to rymowanka)to może siadła baba mak,niewiedziała jak...:shocked2::sorry2:hihi żarcik (czekam z niecierpliwością na wyjawnienie Misialinkowej tajemnicy:-D).
Kania,Nice,Dziulka zazdroszczę Wam tych małych gaduł w domu (mój gada "pełnymi zdaniami" tylko po swojemu:-D:-D)

Zawsze się z Maćkiem usmiejemy, czytajac ten wątek:-D:-D:-D:tak:.

A skoro przy zagadkach jestesmy, to pamietacie Amelkową "golonkę"(gorące)?;-)To teraz zgadnijcie, co według niej oznacza słowo "flaki":sorry2:
....hm....jak dojdzie do "zasmażki", wtedy będę miała zagwozdkę:-p:cool2:

reklama
:-DKaniu, bajki to u nas "baki", nic specjalnego. A "flaki" to filiżanki :cool2::tak:.
No, dobra, ja Was długo w niepewności nie trzymałam, wiec Ida, zlituj sie i też podaj rozwiązanie:tak::-)