reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wierszokleci i poeci czyli pierwsze słowa i zdania naszych maluszków

Może nie na temat bo to Kuba do Bartka powiedział,ale Wam powiem :crazy: choć chwalić to sie nie ma czym:baffled:
Się kłócą o coś, ja w kuchni,i słyszę Kuba mówi z pełną powagą:"Bartek ,ty to jesteś pierdornięty" :szok::szok::szok::szok::szok::szok:aż mnie zatkało, bo my w domu tak nie mówimy :angry::angry::angry: z podwórka musiał to przynieść ale mimo wszystko śmiesznie to brzmiało z ust 6 latka:baffled::baffled::baffled:

reklama
AGNIESZKA :szok::szok::szok::-D to rzeczywiście musiało brzmieć komicznie ;-) może z jakiegoś filmu to słowo podłapał? Albo gdzieś na ulicy usłyszał? Dzieci, na moje nieszczęście, wyłapują właśnie te co ciekawsze słowa z wypowiedzi innych :sorry2:

Ida?:-)
Agnieszka no u Ciebie 6latek tak mówi a u nas w domu od szwagierki 3latka:szok:
A Kamil ostatnio do kuzyna jak ten go bił "huju dupnąc ci" :oo::errr: i co w takich momentach to słów brak jak taki brzdąc tak powie i niby wiesz że masz mu uwagę zwrócić a w środku cię rozrywa ze śmiechu:oo2::confused2:
I ja ani mąż nie używamy takich słówek ale masz racje dzieciaki z podwórka przynoszą a u nas wiadomo stado dzieciarów :dry::wściekła/y:

a moje dziecko lubi sie hustac na WENTYLATORZE:)) mamy w domu przy suficie wentylator i ona pokojarzyla pewne fakty ze sobe i jak zobaczyla na placu zabaw karuzele to ona chce na wentylator i juz:))))))))))

a tak wogole to moje glizdusiatko zaczyna mi odgadywac i pyskowac... oj bedzie ciezko miec ze mna bo ostatnie slowo nalezy do mnie w domu.... dzisiaj iddziemy przez las i nie chcialo jej sie dreptac wiec do wozka. jedzie na tym wozku i zaczyna marudzic bo trzesie nim. nagle slysze po franc.: " dosc tego!!!" ja mowie "czego?" , ona " przestan!!!!stooop!" ja mowie "ale co mam przestac?" a ona " przestan i juz" (chyba chodzilo o trzesawki wozkowe), ja mowie " Leane chcesz byc ukarana jak wrocimy? nieladnie tak krzyczec i tak mowic! do kogo te slowa!" a ona " do ciebie! przestan! chce byc ukarana i ide do pokoju!!!" myslalam ze padne:)))

Ida picipa:szok::szok::szok::szok::-D pojęcia nie mam nawet do czego to przypiąć:-D
dziulka ale pyskatka mała:-) a co później będzie jak się w pełni rozkreci:-D

reklama
no moja też juz generalnie mówi wszystko. Dzis w sklepie jak zawsze krzyczy bułka to krzyczała kiełbasa.
A wczoraj wyganiała gołebie z parapetu na balkonie i krzyczała i machała ręką "poszedł poszedł". No niestety wiem od kogo podłapała.

A ostanio mi się wymkneło stuknij się w czoło no i ona też się ciągle stuka:zawstydzona/y: