reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wierszokleci i poeci czyli pierwsze słowa i zdania naszych maluszków

reklama
makuc padłam:-D'
Bartuś :patrzę łazi z moją eko-siatką zakupową podejrzanie wypchaną :confused: zaglądam a tam jego ukochana pusia(podusia) i kubek :confused: pytam gdzie idziesz?-EPU (sklepu) a co kupisz? BOMBE LAKA I BUKI(mambę,lizaka,i bułki):-D

Bierze swój tel zabawkowy i dzwoni: Halo tata!!,bana(banana),bombe,laka-i złożył zamówienie:-D

agnieszka a co dziecko też ma swoją listę zakupów:-)

Wczoraj Kamil otwiera lodówkę u babci i zagląda ja przyszłam i mu mówię dałeś tu coś że zaglądasz on do mnie "idz jeść " i mnie pcha do pokoju spowrotem:baffled:

AGNIESZKA, BAŚKA ooo ja pierdziu :szok::laugh2::laugh2::laugh2:

ja chyba muszę z notatnikiem zacząć chodzić i te głupotki gadane przez Alicję zapisywać na bieżąco, bo potem nie pamiętam :baffled: a fajnie byłoby i jej kiedyś pokazać, co za wariactwa wygadywała.

jedyne co mi przychodzi na myśl z "nowości" to fakt, że odkryłam co to znaczy momandżi :-):-):-)
UWAGA! tj. momandżi = do wanny :szok::szok: i weź tu bądź człowieku mądrym i domyśl się o co kaman jak Ci dziecko ze łzami w oczach "momandżi" wykrzykuje :cool:

jedyne co mi przychodzi na myśl z "nowości" to fakt, że odkryłam co to znaczy momandżi :-):-):-) UWAGA! tj. momandżi = do wanny :szok::szok: i weź tu bądź człowieku mądrym i domyśl się o co kaman jak Ci dziecko ze łzami w oczach "momandżi" wykrzykuje :cool:
Nie dziwię się, że nie wpadłaś na to :-D
Agnieszka, Baśka Wy też macie bardzo rozmownych synków :-D

Ostatnia edycja:
Ja; Amelka dlaczego chodzisz boso?
Amelka; nie mam ciapci (kapci)
Ja; a gdzie są?
Amelka; pośli (poszły)
Ja; a gdzie poszły?
Amelka; pepu pośli pepu (do sklepu)

reklama