reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Obiecałam,że dam znać co i jak,więc jestem :-)Byłam u tego gina.i w ciąży nie jestem :tak:.Dostałam Luteinę 50 pod jęzorek 2x dziennie przez 5 dni i jutro mam się zgłosić na USG.Najprawdopodobniej to stres albo prolaktyna namieszała ewentualnie nie miałam owulacji i stąd to zamieszanie.Powiem Wam,że jakoś mi ulżyło(choć się okazało,że niewielka nadżerka się zrobiła na szczęście szybko przyszłam :-)).Jeszcze jutro po USG napiszę co mi powiedział więcej.I jeszcze coś pytałam go o Stediril 30 to środek antykoncepcyjny,kiedyś go brałam powiedział mi,że lek jest wycofany ale sprawdziłam na necie i Stediril znajduje się na liście leków refundowanych na 2012 i zgłupiałam :laugh2:

reklama
hej dziewczyny

melduje sie po wizycie,Carmelo ma 2500g i 48cm czyli przystopowal i juz tak nie rosnie jak szalony :) Glowka juz jest calkiem w dole,lekarka mogla ja wyczuc,powiedziala,ze troche wczesnie mi brzuch opadl,ale to nie musi oznaczac,ze wczesniej urodze:-)szyjka w porzadku i nie ma powodu do obaw,ale ja i tak juz dzis spakuje walizke do szpitala,nigdy nic nie wiadomo :-p

mam nadzieje,ze u Was wszystko w porzadku,buzka :)

Karwiczki no super :) Maluszek cudnie rośnie:) PIęknie wszystko :) Ale się cieszę:) Kurcze już 35 tydzień kończysz :) :szok: JA TEŻ CHCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)

Ja mam wizytę w Piątek więc również o kciukasy proszę:)

A ja jestem zadowolona bo kupiłam dziś dwie koszule do porodu tego typu S/M Koszula dla karmiącej , do porodu! NOWY MOD (2296178639) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., nie są może zbyt piękne, ale mega mega wygodne do karmienia z tymi guziaczkami :) A do domku kupiłam tego samego typu , ale piżamkę bo nie lubię koszul :) L/ XL Koszula dla karmiącej , porodu! NOWY MODEL (2251666133) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Kupiłam też najzwyklejszy biustonosz do karmienia bawełniany za 14 zł , brzydki on jak nic , no ale na noc do domu w sam raz:) dokupie jeszcze jakis ładniejszy i gotowa jestem JJUUPPII :) I jakoś lżej mi od razu :) Jeszcze tylko torbę do szpitala pożycze od mamusi i pomodkę i gitara;)
I zostanie tylko pomalowanie komody i prasowanko:)
Nadalko jak się czujesz kochana?
Galway jak nasz Piotruś i mamusia się czują?
Tuniu zaglądasz czasem?
Agagu buziaki dla Was !

Wklejam Emilkowy domek w 30 tygodniu :)

Hej Dziewczynki i ja sie melduje ;)))
Wizyta dopiero na 20 więc dam wam znać jutro co i jak ;))))
Aneczko śliczny ten twój brzucholek Kochana i tylko brzusio rośnie pięęęęęknie ;)))))
Karwiczki cuuudowne wieści Karmelek już taki duży i faktycznie już przystopował teraz to on chyba tylko tyje ;))).
Kochane ja się czuję nawet dobrze już mi troche ciąży brzuchol ;)))

Póki co uciekam wklejam jeszcze mój Brzuszek ;))))
Pozdrawiam i całuję :*:*:*:*:*

Ostatnia edycja:
DSCN0010.jpg a oto mój brzucholek z dzisiaj ;))))

hahaha dziewczyny a jednak będzie dzidziuś:-D.Dopiero na USG dopochwowym wyszło...maleńka kropeczka w macicy...nawet nie dało się określić jeszcze wieku ciąży.Troszkę się martwię,ale z drugiej strony się cieszę.Tylko mam nieco kłopotów przed sobą i uporządkować muszę swoje życie bo troszkę nabałaganione.Buziaki dziewczynki i powodzenia:-)

SWEET Tak czułam :) tylko wolałam poczekać aż się upewnisz, ale czułam :) Gratulacje i dbaj o Was:)

Agagu piekny brzuszek i jaki malutki jak na 36 tydzień:) I w ogóle masz tak mało ruchu bo musisz leżeć a taka szczuplutka jesteś;)

Sweet moje gratulacje,a jednak jest fasolka!!!super:-)
Aneczko masz bardzo ladny brzuszek,niezle juz podrosl!a co do stanikow i koszul to tez teraz byle jakie zamowilam,zeby poprostu byly :) tak na poczatek.Ja tak pomyslalam,ze skoro laktator kupilam to dokupie tez podgrzewacz do mleka w butelce,bo jak zamroze zapas mleka to pozniej tez jakos bedzie trzeba podgarzac,myslalam o podgrzewaczu z avent bo mam tez pojemniki z tej firmy,a pozniej jak juz sama bede gotowala Karmelkowi to takim podgrzewaczem mozna tez jedzonko podgrzac.
Agagu Twoj tez juz okazaly,mam nadzieje,ze sie dobrze czujesz i tak tez zostanie,zreszta niedlugo te leki rzucisz w kat i bedziesz czekac na swoje szczescie :tak: zamelduj sie jak tam po wizycie :

Natkusiu
gdzie sie podziewasz?

to ja wkleje tez swoj brzuch,zrobiony przed chwilka

34+6tc
DSC03405.jpg

Na plusie mam juz 14 kg:-)

Ostatnia edycja:
Karwiczki , ale masz śmieszny ten brzusiol :) Taki wystający hihi :) Malutkie te Wasze brzyszki jak na ten etap ciąży :)
Ja własnie podgrzewacza nie mam. Kupie po porodzie. Ale uważam, ze to dobry pomyśł i na pewno się przyda jak nie do mleczka to do słoiczków i takie tam :)
Natkusia ma dziś te badania serduszka nie?

reklama
Do góry