Cześć kochane :*
Musiałam sobie trochę odetchnąć dlatego nic nie pisałam, tym bardziej, że mój mąż jest w domu także spędzałam z nim czas
ale jutro idzie już do pracy więc będę częściej :*
Wczoraj byliśmy na badaniach i jestem PRZESZCZĘŚLIWA
Michał został calusieńki zbadany od stóp do głów i jest zdrowy jak ryba, bez żadnych wad rozwojowych
serducho ma idealne tak więc kamień spadł mi z serca, że po mamie nie ma żadnej wady. Był bardzo grzeczny na badania i dał się cały wybadać
łożysko, wody idealnie w normie także Pani dr powiedziała, że ciąża książkowa. Malutki waży tyle samo co poprzedniego dnia czyli 1243g
i jest już główką w dół, prawdopodobnie już tak zostanie.
Tutaj jest nasz Synuś
już widzimy, że nosek ma po tatusiu
a tu zdjęcie siusiaka jakby ktoś miał wątpliwości - Pani dr powiedziała, że nad wyraz duży - musiałybyście widzieć dumną minę mojego męża
;-)
Dziewczyny piękne macie brzuszki, do wycałowania :*:* muszę mojemu powiedzieć, żeby nam sesję zrobił
Karwiczki cudowne wieści od lekarza :* a ja nie widziałam fotek z kącika Carmelka :>
Agagu to jeszcze miesiąc i Kacper będzie z Tobą
ale szok! Jak ten czas leci.. Super :*
Aniu co do podgrzewacza to ja mam tyle ze względu, że dostaliśmy w idealnym stanie. Ale jakbym miała kupować to bym poczekała. Powiedz mi co do wózka, jaka jest ta skóra w Jedo? Mi podoba się ta kolorystyka brązowa ale ona jest tylko ze skórą, na to jestem sceptycznie nastawiona i mamy dylemat bo kolor super ale skóra i to taka jasna to będzie się brudzić.. w ogóle to jest skóra eco-skóra (zapomniałam się zapytać).. Co myślisz?
A ja sobie odpoczywam.. Dzisiaj na 14 jadę do diabetologa i mam nadzieję, że nie dostaniemy insuliny..
Aaaa i dzisiaj komoda przychodzi Yeah! :-)