reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Karwiczki jaki śliczny ma kącik Karmelek !!!!! Przepiękny !!!!!
Ja mam już pokoik gotowy tylko wszystko jeszcze zapakowane żeby się nie skurzyło ;P mój Arek będzie wszystko rozpakowywał i przygotuje jak ja będę w szpitalu z Kacperkiem ;)))) tak postanowiliśmy

reklama
Karwiczki komodę mam tą samą i chce ją jutro pomalowac pod kolor łóżeczka;) Choć te Twoje kolorki naturalne piękne!! No i ta lampa to chyba biedronka z Ikei? Bo chcemy też kupić tylko nie wiem jaką jeszcze:)

tak Aniu,biedronka z Ikei,sa rozne ksztalty,ksiezyca,kwiatka i inne,ladne i tanie :) A komoda jest naprawde swietna,tyle sie w niej miesci :) a co do lampki to na serio sie przyda,szczegolnie kolo przewijaka :) a na jaki kolor komode chcesz malowac?pomaluj juz teraz zeby wywietrzalo :)
ja uciekam bo musimy jeszcze szybko z mezem skoczyc do jego wujka,a czasu nie mamy bo Moj pracuje znow od 18.Buzka i do potem !!!

Uciekam dziewczyny oglądać Harrego Pottera mam wszystkie części już więc teraz seansik sobie zrobi i obejrze wszystkie nastepne fotki wkleję za 2 tygodnie
Natkusia a Ty gdzie masz brzuchola ?? czekam na fotke :*:*:*:*
Pozdrawiam Was i Całuję :*:*:*:* miłego dnia

Karwiczki ja chce taką lampke, która maleńko światła da żeby była całą noc włączona na początku :) Co o tym sądzisz? Żeby tak leciutko świeciła..mnie się podoba księżyk i kwiatuszek:) Ale widze, że dają mocne światło chyba, że taka daliście żarówkę?
A chce pomalować na łóżeczkowy kolor czyli szuflady białe i boki wenge tak jak łóżeczko. CO sądzisz? No bo teraz nie pasuje nam kolorystycznie. Sama zobacz:)

A chce właśnie żeby wywietrzało zanim ciuszki wypiorę a do tego potrzebna jest pogoda. Krzyś mi nie pozwala w domu malowaź boi się, że się potrujemy z dzidzią;) więc jutro ma być pięknie i mi wystawi ją na balkon i sobie pomaluje:) Tylko nie wiem czy na brązowo wszystko czy białe szuflady takie jak boki łóżeczka (których i tak nie widać). Jak radzicie? Co radzicie?;)

Zdjęcie takie na szybko bo jeszcze dojdzie karuzela pozytywna z misiami i cała reszta, ale wszystko mam zapakowane. Pościel tez na potrzeby zdjęcia wyjęłam. nie chce by się kurzyło i narazie nie wyciągam. Dopiero jakoś w czerwcu.

Wiecie co potrzebuje porady. dostaliśmy zaproszenie na " przyjęcie weselne" nie wiem czy to impreza czy co bo to wielka tajemnica była do tej pory...to wesele ma być 16 czerwca czyli 2-3 tygodnie przed terminem a znać musimy dać do 10 Maja...to kuzynka mojego męża, która była u nas na ślubie (nie lubimy tej rodziny) i nie wiem co robić..bo z jednej strony jak będe się dobrze czuła to czemu nie ale chodzi o to, ze tego nie przewidzie co będzie za ponad miesiąc;/ a jak dam znac, że będę to muszą już za nas zapłacić a poźniej w ostatniej chwili (odpukać) coś się stanie czy nie będe w stanie to stracą kase i będą mieć żal i nie wiem;/

Załączniki

• CIMG2874.jpg
    CIMG2874.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
Aniu co do komody to fajny pomysl zeby ja pomalowac,ja bym pomalowala szuflady na ciemno,a reszte na bialo,bedzie ladnie pasowalo do lozeczka,no i naprawde na balkonie maluj :-)co do lampki to raczej nie nadaje sie na nocna,by zostawic na cala noc wlaczona,naprawde daje duzo swiatla,ja mam teraz 40W wkrecona,chyba ze kupisz ciemny granat i slabsza zarowke to wtedy bedzie swiecic slabiej.A co sadzisz o takich malutkich co sie wsadza do kontaktu i daja takie lekkie swiatlo?mam cos takiego na myslihttp://www.kontrast.pl/fotos/fo_129053_2.jpg .Osadz sama,bo ja przy tak intensywnym swietle tez nie moglabym spac(chodzi o te z Ikei).

co do wesela to trudna sprawa,bo na serio nie mozesz przewidziec czy bedziesz w stanie przyjsc czy nie.Bedziesz wtedy w 38 tygodniu ciazy,albo juz byc moze bedziesz miala Malutka poza brzuchem,nic nie wiadomo,sorki ale sama nie wiem co bym zrobila,choc gdybym nie przepadala za ta rodzinka to pewnie bym odmowila.

Aniu dzieki za wzmianke o zarowce,wlasnie chcialam sprawdzic ile dokladnie ma ta zarowka ktora wkrecilam,40W ma,a lampka max.moze miec 25W:szok:,od razu wymienilam na slabsza,teraz wkrecilam energooszczedna 8W,czyli slabszej chyba juz nie mozna wkrecic i daje takie swiatlo
DSC03428.jpg

czyli jest dosc jasno,zrobilam specjalnie z perspektywy na caly pokoj,ja bym tak nie mogla spac,dziecko chyba tez by sie czesciej budzilo,hmmm:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Karwiczki, ale Wy macie dużą tą sypialnie:) My mamy jedyną szafę właśnie w sypialni i zajmuje cała ścianę jedną i bardzo wąski pokój co widać na zdjęciu :)

No śliczny masz ten kącik, muszę Ci powiedzieć, że masz gust - naprawdę:) Super śliczne kolory wybrałaś:)
U Nas ten Kubuś bo K. uwielbia;) a i mnie się podobał bo nie lubię rózowych księżniczek barbie i takich różnych.
Są dwie lampki do wybrania i nie wiem którą. Mężowi się z Kubusiem podoba ( a ja się boję , że z tymi naklejkami to już za dużo Kubusia będzie) i druga gwiazdka z Ikei. Co radzisz skoro już tak mi doradzasz?;)
IKEA lampka ścienna SMILA STJARNA NAJTANIEJ (2273421460) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Foto kinkiet, kinkiety, PUCHATEK I PRZYJACIELE (2301432296) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do góry