reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiarygodność testu ciążowego

To miłej kawusi.

Ja uciekam do Urzędu Miasta pozałatwiać kilka spraw. W weekend może mnie być trochę mniej , ale postaram się odczytywać i odpisywać w miarę możliwości :)
Całuje

reklama
NATKUSIA a może będę miała tak jak Ty ostatnio, że to plamienie należy uznać jako okres i nowy cykl??

Dla Świętego spokoju zrobiłam test , ewidentnie negatywny:)

Oby się ten @ rozkręcił bo dziwne to ;/

Witam:) Moja historia jest dość skomplikowanaxD Otóż ostatni okres miałam 23. sierpnia (tydzień za wcześnie-mam 28-dniowe cykle, w dodatku w dniu wyjazdu na urlop, ale ja już tak mam-_-" ). Był krótki, skąpy i zapominałam, że go mam w ogóle co mi się nie zdarza-zawsze jestem na ibupromie. Zdziwiło mnie to bardzo, ale zwaliłam to na zmianę klimatu. Później ok 20. dnia cyklu pojawiły mi się plamienia, które zdarzały mi się już wcześniej, z tym, że te trwały dłużej-prawie 3 dni. Zrobiłam test-wyszedł negatywny. Dziś 39. dzień a okresu nie ma. . . 2 dni temu zrobiłam test-negatywny. Dodam, że mam 21 lat, miesiączkuję regularnie i nie sądzę, żeby doszło do zapłodnienia (prezerwatywa i przerywany), aczkolwiek różnych rzeczy się naczytałam...xD Oprócz tego mam ciągle wzdęcia, czasem mdłości, piersi kompletnie mnie nie bolą (co też jest nowością u mnie) a na wkładeczce biała wydzielinka. Co o tym sądzicie? możliwe, że testy w obu przypadkach się myliły? Dziś wybieram się do gina, ale już wytrzymać nie mogę:(

HTMCC myślę, że skoro dziś idziesz do ginekologa to on Ci prawdę powie :) Nie ma co spekulować skoro już dziś będziesz wszystko wiedziała :) Uzbrój się w cierpliwość i daj Nam znać po wizycie co Ci lekarz powiedział. Ok ?

NATKUSIA a może będę miała tak jak Ty ostatnio, że to plamienie należy uznać jako okres i nowy cykl??

Dla Świętego spokoju zrobiłam test , ewidentnie negatywny:)

Oby się ten @ rozkręcił bo dziwne to ;/
Kurcze szkoda że negatywny ale wszystko przed Tobą! :) niech tylko @ się rozkręci i działaj! :D I MYŚL POZYTYWNIE!! mi się te krwawienie uspokoiło hmmm (?) :| a zaraz idę robić teścior owulacyjny niah :]

HTMCC Ania ma rację, tylko lekarz prawdę Ci powie! :) wydaje mi się że to nie ciąża - zabezpieczałaś się ale poczekaj do lekarza! Powodzenia i daj znać :)

ja mykam do pracy na seminarium. 3majta się i do później :)

Dzięki wielkie za odpowiedzi:) Jeszcze na początku tygodnia byłam taka spokojna, a teraz im bliżej wizyty tym bardziej niecierpliwa jestem:D Gdyby to była ciąża to niezły bym prezent narzeczonemu na Dzień Chłopaka zrobiłaxD Ale to raczej wątpliwe:D Napiszę po wizycie w każdym razie:)

Wiecie co zostawiłam test na stole i właśnie szłam go wyrzucić i jest delikatna na maxa druga kreska. No, ale test leżał już godzinę czy półtorej od zrobienia go więc na pewno jest to nieważne. Ale dziwne nie. Pewnie się przelał bo chyba za dużo moczu wlałam. Muszę się umówić na wizytę do lekarza. W poniedziałek będę dzwonić.

czesc dziewczynki

dziwnie troche Aniu,ze test jednak lekko pozytywny,a ile czasu czekalas jak patrzylas na wynik?moze cos przeoczylas?dobrze,ze zrobilas ta wizyte,bedziesz wiedziala wiecej :) a tak wogole to lepiej nie gdybac,bo rozne rzeczy wychodza :) ale zycze Tobie tej ciazy !
a tak wogole to musze Tobie przyznac swieta racje,w tym,zeby nie czytac po forach i nie robic sobie niepotrzebnych nadzieji!ja juz mialam wczesniej o tym napisac,bo naczytalam sie jak glupia,ze dziewczyny traca ciaze,ze nagle jednak dostaly okres i bylo po ciazy.Teraz martwie sie do nastepnej wizyty czy bedzie z dzieciaczkiem wszystko ok i takie tam,zaluje ze wogole zagladalam na takie tematy.

Moj wniosek jest taki,ze kazda ciaza u kazdej z nas objawia sie inaczej,jedne z nas maja nudnosci-drugie nie,jedne maja uplawy co nie miara,drugie troszke mniej,krwawienia maluitkie tez sie pojawiaja podczas ciazy,szczegolnie na poczatku,ale tez nie u wszystkich kobiet.
Obserwujmy swoje cialo,to jest przede wszystkim wazne :)

HTMCC powiedz jak tam wizyta i czego sie dowiedzialas :)

Natkusia jak tam na seminarium?

Jak wogole dzis u Was z samopoczuciem?

pozdrawiam Was serdecznie i do pozniej!

reklama
Cześć dziewczyny...

Mam do Was takie pytanie... Ma dość długie cykle bo średnio co 36-38 dni... w niedziele powinnam dostać @, ale w poniedziałek z popołudniowego moczu zrobiłam test ciążowy (10 - najczulszy) i wyszedł negatywny tzn. ta druga kreseczka bladoróżowa ale jest...Zobacz załącznik 394828 We środę z porannego moczu robiłam test i wyszedł negatywny, ale robiłam tym najsłabszym 25... co o tym myślicie???? Prosze pomóżcie..

Do góry