reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiarygodność testu ciążowego

reklama
ooo,te pieski sa naprawde sliczne!wydaje mi sie,ze tez do dzieci bardzo przyjazne :) masz racje,zwierze w domu musi byc :) chcielismy psa,ale nie mozemy w mieszkaniu miec psow,ale kotki tez sa kochane :)

siostry mnie sprowadzily bo tu wszystkie sa,rodzice nadal mieszkaja w Polsce.A meza wlasnie poznalam tu,zawsze mowie,ze wyjechalam tak daleko zeby go poznac,hehe.

a co do dzieci to ile bys chciala miec?

my obydwoje za trojka jestesmy :) a szczerze mowiac to nawet 4 by nie byla zla ;) ale podejrzewam,ze jak juz bede miala i mi dadza popalic,to pewnie zdanie zmienie i zostanie na 3,hehe.

a Bog da Aniu,zobaczysz!

Cześć dziewczyny :)
wróciłam z ćwiczeń i aż mi lepiej :) ciężko z moją kondycją więc muszę to poprawić..
Karwiczki wiem, będę uważać i kontrolować moją sytuację "ciążową" żeby przez przypadek nic się nie stało..
Aniu biedactwo Ty jedne.. wiem co przeżywasz bo miałam to tydzień temu eh.. jak dasz radę to spróbuj wytrzymać <tuli>

my myślimy o dwójce dzieci, mój mąż chce bliźniaki hehe :) i mnie straszy że tak będzie, ponoć zobaczył to w drzewku genealogicznym swojej rodziny :| co Bóg da to będzie :))

Adka nie chce Ci robic nadzieji,poprostu powiem jak u mnie bylo,tez nie mialam zadnych zachcianek przed spodziewana miesiaczka,a sluzu nie mialam wogole,dopiero pozniej po paru dniach byla minimalna zoltawa wydzielina,ale doslownie minimalna,ze tylko na majtkach troche bylo widac.Teraz jestem 9 dni po spodziewanej miesiaczce i dopiero dzisiaj polecialo wiecej sluzu,takiego bardzo bialego.Dzis bylam u lekarza,jestem w piatym tygodniu ciazy.
Kazda ciaza jest indywidualna i pewnie u kazdej kobiety inaczej sie objawia,ale ja trzymam za Ciebie kciuki i mam nadzieje,ze jestes w ciazy,wbrew Twoim przeczuciom!

Czesc Natkusia!!

blizniaki to zawsze bylo moje marzenie,ale niestety ani ze strony meza,ani ze strony mojej nie ma blizniakow w rodzinie :( Jak bralam Clomifen to jednym ze skutkow ubocznych byla ciaza mnoga,a ze w tym cyklu co sie udalo bylo bez tabletek to nie ma co na bliznieta liczyc :)

Ostatnia edycja:
U nas są przypadki, od mojego męża babcia pochodzi z bliźniaków i chyba pra-pra-dziadek :D więc szansa jest hihih :]
Ja też pochodzę z ciąży bliźniaczej, ale niestety moje rodzeństwo nie dało rady i przestało się rozwijać a ja byłam silniejsza i dotrwałam do końca.
Więc myśle, że jak ja pochodzę z ciąży bliźniaczej to ja nie będę miała bo to idzie chyba co drugie pokolenie :D ale nie wiem..

Adka trzymamy kciuki, ale do 1.10 musisz czekać żeby co kolwiek wiedzieć.. będzie dobrze! :)

Dacie rade dziewczyny!!

ja trzymam za Ciebie kciuki Adka !!! daj koniecznie znac jak zrobisz ten test,bo my sie tez ciekawimy :))

A tak wogole to mam siostre Adriane i tez mowimy na nia Adka :))

i jeszcze jedno,masz bardzo sliczna coreczke :)

reklama
Adrianna - ładne imię :) jak będę miała córcie to pomyśle nad tym imieniem..
śpij dobrze Adka i ucałuj malutką :*

Dobranoc

Ostatnia edycja:
Do góry