reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

reklama
ooo,te pieski sa naprawde sliczne!wydaje mi sie,ze tez do dzieci bardzo przyjazne :) masz racje,zwierze w domu musi byc :) chcielismy psa,ale nie mozemy w mieszkaniu miec psow,ale kotki tez sa kochane :)

siostry mnie sprowadzily bo tu wszystkie sa,rodzice nadal mieszkaja w Polsce.A meza wlasnie poznalam tu,zawsze mowie,ze wyjechalam tak daleko zeby go poznac,hehe.

a co do dzieci to ile bys chciala miec?

my obydwoje za trojka jestesmy :) a szczerze mowiac to nawet 4 by nie byla zla ;) ale podejrzewam,ze jak juz bede miala i mi dadza popalic,to pewnie zdanie zmienie i zostanie na 3,hehe.

a Bog da Aniu,zobaczysz!

Cześć dziewczyny :)
wróciłam z ćwiczeń i aż mi lepiej :) ciężko z moją kondycją więc muszę to poprawić..
Karwiczki wiem, będę uważać i kontrolować moją sytuację "ciążową" żeby przez przypadek nic się nie stało..
Aniu biedactwo Ty jedne.. wiem co przeżywasz bo miałam to tydzień temu eh.. jak dasz radę to spróbuj wytrzymać <tuli>

my myślimy o dwójce dzieci, mój mąż chce bliźniaki hehe :) i mnie straszy że tak będzie, ponoć zobaczył to w drzewku genealogicznym swojej rodziny :| co Bóg da to będzie :))

Adka nie chce Ci robic nadzieji,poprostu powiem jak u mnie bylo,tez nie mialam zadnych zachcianek przed spodziewana miesiaczka,a sluzu nie mialam wogole,dopiero pozniej po paru dniach byla minimalna zoltawa wydzielina,ale doslownie minimalna,ze tylko na majtkach troche bylo widac.Teraz jestem 9 dni po spodziewanej miesiaczce i dopiero dzisiaj polecialo wiecej sluzu,takiego bardzo bialego.Dzis bylam u lekarza,jestem w piatym tygodniu ciazy.
Kazda ciaza jest indywidualna i pewnie u kazdej kobiety inaczej sie objawia,ale ja trzymam za Ciebie kciuki i mam nadzieje,ze jestes w ciazy,wbrew Twoim przeczuciom!

Czesc Natkusia!!

blizniaki to zawsze bylo moje marzenie,ale niestety ani ze strony meza,ani ze strony mojej nie ma blizniakow w rodzinie :( Jak bralam Clomifen to jednym ze skutkow ubocznych byla ciaza mnoga,a ze w tym cyklu co sie udalo bylo bez tabletek to nie ma co na bliznieta liczyc :)

Ostatnia edycja:
U nas są przypadki, od mojego męża babcia pochodzi z bliźniaków i chyba pra-pra-dziadek :D więc szansa jest hihih :]
Ja też pochodzę z ciąży bliźniaczej, ale niestety moje rodzeństwo nie dało rady i przestało się rozwijać a ja byłam silniejsza i dotrwałam do końca.
Więc myśle, że jak ja pochodzę z ciąży bliźniaczej to ja nie będę miała bo to idzie chyba co drugie pokolenie :D ale nie wiem..

Adka trzymamy kciuki, ale do 1.10 musisz czekać żeby co kolwiek wiedzieć.. będzie dobrze! :)

Dacie rade dziewczyny!!

ja trzymam za Ciebie kciuki Adka !!! daj koniecznie znac jak zrobisz ten test,bo my sie tez ciekawimy :))

A tak wogole to mam siostre Adriane i tez mowimy na nia Adka :))

i jeszcze jedno,masz bardzo sliczna coreczke :)

reklama
Adrianna - ładne imię :) jak będę miała córcie to pomyśle nad tym imieniem..
śpij dobrze Adka i ucałuj malutką :*

Dobranoc

Ostatnia edycja:
Do góry