reklama
beata26
szczęśliwa mamusia :)
ja właśnie robiłam pre test i wyszedł pozytywny :-) nie kłamał na szczęście:-):-):-)
malena81
mamusia październikowa 08
ja właśnie robiłam pre test i wyszedł pozytywny :-) nie kłamał na szczęście:-):-):-)
W pierwszej ciąży robiłam też pre-test i było ok.
Teraz kłamał.
Mam również informacje od koleżanki, która podobnie się nacięła.
Nawet jej mężowi wykrył ciążę
Dlatego przestrzegam, żebyście nie przeżyły rozczarowania jak ja teraz.
UWAGA NA PRE-TEST!
Daje wynik FAŁSZYWIE POZYTYWNY!!!
Gdy zaczęliśmy się starać o dzidzie kupowałam właśnie ten test i za każdym razem wychodził negatywny ale potem kupiłam inny chyba w rossmanie Amil i wyszedł Pozytywny :-):-):-):-):-).:-). Więc mnie odwrotnie pokazywał !
Anisen
kochamy Cię mocno
Byłam u ginekologa. powiedział ze wszystko wskazuje na to ze jednak ciąża ) cieszyłam się jak dziecko. dziś poszłam zrobić betę jak zalecił i teraz się zamartwiam czy wszystko jest dobrze. wyniki dopiero jutro.
Jakbym miała mdłosci, wymioty, albo inne objaw to moze bym sie uspokoiła. a Tak tylko lekko pobolewa mnie brzuch - czuje raczej takie napiecie
Jakbym miała mdłosci, wymioty, albo inne objaw to moze bym sie uspokoiła. a Tak tylko lekko pobolewa mnie brzuch - czuje raczej takie napiecie
aniusia1534
aniusia1534
Czesc sluchajcie mam problem robilam test i wyszedl negatywnie a tu okresu nie widac troszke boli mnie brzuch i chodze co chwile do wc nawet jak mam zrobic 2 kropki ale mi sie bardzo chce tak czuje nie wiem co mam teraz robic ? Czy moge byc w ciąży?
Czesc sluchajcie mam problem robilam test i wyszedl negatywnie a tu okresu nie widac troszke boli mnie brzuch i chodze co chwile do wc nawet jak mam zrobic 2 kropki ale mi sie bardzo chce tak czuje nie wiem co mam teraz robic ? Czy moge byc w ciąży?
Przyczyn może być wiele spóźniajacego się okresu. Ale może kup inny test i go zrób. Jeśli wyjdzie negatywny to raczej nie jesteś w ciąży ... No chyba że będzie kłamać. Ale ją chyba też tak chodziłam na początku ciąży siku! A piersi Cię nie bolą ?
aniusia1534
aniusia1534
no bola mnie wszystko tak jak by mial byc okres a tu okresu nie ma bede sie cieszyc jak bede w ciazy bo zawsze o tym marzylam pije tak jak zawsze a bradzo czesto chodze do wc
Byłam u ginekologa. powiedział ze wszystko wskazuje na to ze jednak ciąża ) cieszyłam się jak dziecko. dziś poszłam zrobić betę jak zalecił i teraz się zamartwiam czy wszystko jest dobrze. wyniki dopiero jutro.
Kochana jeśli jesteś faktycznie w ciąży to tylko się cieszyć że nie masz mdlosci wymiotow itp. Na początku strasznie bolały mnie piersi nawet w staniku nie mogłam chodzić bo tak bolały sutki:-( a nudności miałam od 7 tyg aż do 19 bo właśnie parę dni temu przeszły.:-). Wytrzymaj do jutra na wynik i jeśli się potwierdzi to ciesz się ciąża dopóki nie dopadna Cię jakieś typowe objawy -ciąży bo to koszmar uwierz :-):-).
reklama
aniusia1534
aniusia1534
To jest najgorsze ze bola mnie plecy mam zawroty glowy szybbko mi sie robi goraco co chwile jestem glodna
Podziel się: