reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

reklama
ja właśnie robiłam pre test i wyszedł pozytywny :-) nie kłamał na szczęście:-):-):-)

W pierwszej ciąży robiłam też pre-test i było ok.
:crazy:Teraz kłamał.:crazy:
Mam również informacje od koleżanki, która podobnie się nacięła.
:szok:Nawet jej mężowi wykrył ciążę:szok:

Dlatego przestrzegam, żebyście nie przeżyły rozczarowania jak ja teraz. :wściekła/y:

UWAGA NA PRE-TEST!
Daje wynik FAŁSZYWIE POZYTYWNY!!!:wściekła/y:

Gdy zaczęliśmy się starać o dzidzie kupowałam właśnie ten test i za każdym razem wychodził negatywny ale potem kupiłam inny chyba w rossmanie Amil i wyszedł Pozytywny :-):-):-):-):-).:-). Więc mnie odwrotnie pokazywał !

Byłam u ginekologa. powiedział ze wszystko wskazuje na to ze jednak ciąża :)) cieszyłam się jak dziecko. dziś poszłam zrobić betę jak zalecił i teraz się zamartwiam czy wszystko jest dobrze. wyniki dopiero jutro.
Jakbym miała mdłosci, wymioty, albo inne objaw to moze bym sie uspokoiła. a Tak tylko lekko pobolewa mnie brzuch - czuje raczej takie napiecie

Czesc sluchajcie mam problem robilam test i wyszedl negatywnie a tu okresu nie widac troszke boli mnie brzuch i chodze co chwile do wc nawet jak mam zrobic 2 kropki ale mi sie bardzo chce tak czuje nie wiem co mam teraz robic ? Czy moge byc w ciąży?

Czesc sluchajcie mam problem robilam test i wyszedl negatywnie a tu okresu nie widac troszke boli mnie brzuch i chodze co chwile do wc nawet jak mam zrobic 2 kropki ale mi sie bardzo chce tak czuje nie wiem co mam teraz robic ? Czy moge byc w ciąży?

Przyczyn może być wiele spóźniajacego się okresu. Ale może kup inny test i go zrób. Jeśli wyjdzie negatywny to raczej nie jesteś w ciąży ... No chyba że będzie kłamać. Ale ją chyba też tak chodziłam na początku ciąży siku! A piersi Cię nie bolą ?

no bola mnie wszystko tak jak by mial byc okres a tu okresu nie ma bede sie cieszyc jak bede w ciazy bo zawsze o tym marzylam :) pije tak jak zawsze a bradzo czesto chodze do wc

Byłam u ginekologa. powiedział ze wszystko wskazuje na to ze jednak ciąża :)) cieszyłam się jak dziecko. dziś poszłam zrobić betę jak zalecił i teraz się zamartwiam czy wszystko jest dobrze. wyniki dopiero jutro.
Jakbym miała mdłosci, wymioty, albo inne objaw to moze bym sie uspokoiła. a Tak tylko lekko pobolewa mnie brzuch - czuje raczej takie napiecie

Kochana jeśli jesteś faktycznie w ciąży to tylko się cieszyć że nie masz mdlosci wymiotow itp. Na początku strasznie bolały mnie piersi nawet w staniku nie mogłam chodzić bo tak bolały sutki:-( a nudności miałam od 7 tyg aż do 19 bo właśnie parę dni temu przeszły.:-). Wytrzymaj do jutra na wynik i jeśli się potwierdzi to ciesz się ciąża dopóki nie dopadna Cię jakieś typowe objawy -ciąży bo to koszmar uwierz :-):-).

reklama
Do góry