reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Czesc Agagu!

mi od paru dni jest o wiele lepej,ale dzis niestety bylo troche gorzej,ale z apetytem poprawilo sie w koncu,brzuch pobolewal jak zawsze,ale te mdlosci przychodzily co jakis czas,ja to porownuje do lekkiego kaca bez bolu glowy,hehe.Ale juz jest na pewno lepiej niz wczesniej,a jak Ty sie czujesz?Masz wizyte jakos na poczatku tygodnia,nie?

Aniu

bolem jajnikow sie nie przejmuj,ja tez to mialam,a praktycznie to tylko ten objaw byl u mnie,dopiero po paru dniach po spodziewanej miesiaczce przyszly ine objawy,takze nie martw sie,na pewno jeszcze bedziesz miala inne,poprostu na te inne jeszcze jest za wczesnie,moze tez byc,ze prawie wcale nie bedziesz miala dolegliwosci,takie przypadki tez sa,piersi mnie bolaly normalnie,dopiero po dluzszym czasie juz bolaly dosyc mocno,tak ze na brzuchu jak spie,to to juz bardzo dokucza,ale trzeba sie przyzwyczajac,bo jak brzuchol bedzie juz duzy to spanie na nim bedzie raczej niemozliwe.
ja mialam wlasnie tez bole jak przed miesiaczka(do tej pory sa one,ale nie trwaja dlugo,doslownie pojawiaja sie w formie lekkich skurczow)tylko z ta roznica,ze jak juz mialam dostac miesiaczke to pojawial sie bol w ujsciu pochwy,a w ciazy ten bol pozostaje w okolicy jajnikow.

Tyle co do moich doswiadczen,ale nie sugeruj sie za bardzo nimi i nie doszukuj sie u siebie tych samych,bo byc moze u Ciebie sie nie pojawia,lub bedziesz miala inne doswiadczenia.Ale jak masz jeszcze jakies pytania to wal smialo:)

Natkusiu

jak tam samopczucie?Ja juz dzis tak jakos zwariowalam,ze myslalam z rana ze to juz czwartek i szybko patrzylam na forum czy juz testowalas czy nie,dopiero po chwili puknelam sie w glowe,ze przeciez to dopiero sroda...

co do Twoich badan bety,to nie moge nic na ten temat powiedziec,poniewaz nie mialam tego nigdy robionego i nie wiem jak prawidlowy wynik powinien wygladac :( ja testowalam tylko testami domowymi.

widze,ze temperatura jest obiecujaca,ale spekulowac nie bede,lepiej poczekajmy do jutra,tak trzymam za Ciebie kciuki kochana!!Marzeniem byloby uciec z tego forum razem z Wami na jakies inne,typu "Nasze brzuszki" albo cos podobnego :) tym bardziej,ze Wy na te glupie testy to juz pewnie patrzec nie mozecie
:-(

reklama
hej tunia :)

to juz teraz tez wiem,na poczatku myslalam,ze to jajniki,lekarz mowil o razciaganiu sie scianek macicy i uprzedzil nawet,ze moge troche bardziej bolec,poniewaz mam dosyc mocno przekrzywiona macice w prawo,ale jak na razie to da sie wytrzymac.

Gratuluje Tobie ciazy!jestes o 10 tygodni do przoduode mnie :)

Tunia dzięki , że się odezwałaś i gratulacje :) Mam nadzieje, że znajdę się w tym samym momencie co Ty :)

Karwiczki ja chyba muszę odpuścić czytanie forum i internetu bo to nic dobrego mi nie przynosi :) Trzymaj kciuki za jutrzejszy wzrost bety. Napisze jak tylko będę miała wynik :) A teraz idę zrobić jakąś kolacyjkę;)

Brzuszek zaczal mi sie pokazywac juz w 12 tygodniu a teraz mam taka cudna pileczke i czuje juz dzidzie:-)
Wogole nie wymiotowalam, ale sama po sobie bedziesz wiedziec ze pierwszy trymestr jest najgorszy w drugim nabiera sie troszke wiecej energi nie chce sie tak bardzo spac, bo ja na poczatku spalam jak susel:-)

ania-aneczka nie ma za co trzymam kciuki zeby wszystko sie ulozylo tak jak tego chcesz zobaczysz ze nawet sie nie obejrzysz a bedziesz czula dzidzie i bedziesz przeszczesliwa:-)

Aniu

pamietasz jeszcze jak ja o tym na poczatku pisalam?Jak sie dowiedzialam,ze jestem w ciazy,zaczelam czytac o roznych przypadkach na forach,ze pozniej z trzesacymi sie nogami do gina szlam,wtedy uprzedzalam przed czytaniem w razie gdyby Wam juz sie udalo,niepotrzebnie sie wtedy denerwujemy i liczymy sie automatycznie z najgorszym.Nie czytaj juz nic,dziel sie tylko z nami Twoimi doswiadczeniami :)

reklama
karwiczki ja jestem tego samego zdania nie czytajcie dziewczyny juz nic te ktore juz zaszly w ciaze, bo ja robilam to samo i pozniej po nocach glupoty mi sie snily:-)

Do góry