reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Tunia
jestem dopiero 12 dni po owulacji, dwa testy pozytywne. Beta we wtorek 28.8mlU/ml :) to wskazuje 1/2 tydzień ciąży. Jutro idę powtórzyć betę żeby widzieć czy wzrasta. Wizytę mam dopiero za 3 tygodnie.

Karwiczki powodzenia jutro i koniecznie daj znać po wizycie:) A ile Ty masz wzrostu i ile ważysz? jeśli to nie tajemnica;) Ja mam 170 i ważę już teraz gdzieś 56-57 kg bo przytyłam 5 kg;) Byłam chudziutka , ale teraz nie czuje się dobrze, ale nie mam ruchu od długiego czasu no i więcej jadłam w wakacje, to piwo to chipsy to pizza;). ale od tego poniedziałku już jem zdrowiutko :)

Natkusia a Ty po testowania, pomodlę się za Was przed snem, to jedyne co mogę zrobić :*

reklama
Natkusiu

moze i tez juz jestes brzuchata :)) jutro bedziemy wiedziec wiecej!
i jeszcze chcialam Ci pogratulowac dobrze napisanego testu!!

Aniu :)

pewnie,ze nie tajemnica mam 168 i waze teraz dokladnie 60 kilo.Tez mi sie przytylo,bo w sierpniu przed urlopem bylo jeszcze 56,po urlopie 59(wszystko przez tesciowa i jej lasagne i makarony!!!hehehe),czyli jak policzyc przytylam juz w ciazy 1kg,mam wrazenie,ze z tego piersi waza dodatkowe 0,5 kg ;-)

Jutro trzymam kciuki za mega podwyzszona bete!zreszta na pewno tak bedzie :)

a ja dam znac jak tam u mnie :) Wstawie najswiezsze zdjecie usg,mialam juz to pierwsze wstawic,ale nic tam prawie nie widac :)

buzka i milej nocy dla WAS!!!!

KArwiczki ja mam 150cm i przed ciążą ważyłam 48kg teraz nie wiem ile mi się przytyło ale mam problem dopiąć spodnie ;P nie wiem może to dla tego u mnie widać ten brzuszek bo ja ogólnie taki mały człowieczek jestem ?? hmmm ,,,,

NAtkusia ja również bede sie modlic za twój pozytywny teścik i trzymać kciuki aby Ci się udało choć to co piszesz mówi mi ze to ciaża. A mam pytanie jak podpowiada Ci intuicja?? Bo nasza kobieca jest nie zawodna ;)

Agagu intuicja podpowiada że to ciąża, jak wcześniej pisałam jak z mężem odebraliśmy wynik bety to byliśmy w szoku i nie chciało nam się wierzyć :] Ale organizm ludzki płata różne figle więc nie nastawiam się na nic.
Jutro będzie jasne.

ja mykam spać, dobranoc dziewczyny :) i dziękuję :* !

Natkusia życzę Ci aby intuicja Cię nie zawiodła. Mnie nie zawiodła - ja to czułam choć nie chciałam tu nic pisać i zapeszać żeby w razie nie wyjść na gadułę;)

Jutro Nasz dzień - zobaczysz:*

Dobranoc :*

reklama
Do góry