reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Tunia

jak do tej pory to jeszcze nie wymiotowalam,ale mam nadzieje,ze mnie tez to ominie,owszem sa mdlosci(dzis znow wrocily)a w 7-8 tygodniu to tez tylko spalam,juz na kanape patrzec nie moglam,bylam tez na zwolnieniu lekarskim,bo bylo niezbyt przyjemnie,teraz apetyt tez wraca.Jak na razie to przytylam 1 kilogram,ale o to raczej dlatego,ze ja po wakacjach zawsze sie "zapuszczam":-p

a jak u Ciebie z waga?Dziewczyna mojego brata az 32 przytyla,jejku,troche za duzo moim zdaniem

chyba Tunia kazda ciezarna czyta takie glupoty,po co my to robimy!?same sie zastraszamy,teraz oczywiscie nic nie czytam i mysle pozytywnie :)

reklama
Ja narazie od poczatku ciazy przytylam 5kg.Ja na poczatku wogole nie moglam jesc odtracalo mnie poprostu cos tam skubnelam i tyle a teraz...teraz pochlaniam wszystko co jest:-D

Dobry Wieczór Dziewczynki ;))

Aniu nic sie nie martw !!!! Moja koleżanka nie miała żadnych objawów prócz braku @ druga ma podobnie moja kuzynka dowiedziała sie ze jest w ciaży w 5 miesiacu miała normalny okres. Dreszcze przypuszczalnie stwierdzam że masz od podwyzszonej temperatury ja mam tak non stop raz mi zimno raz ciepło ale moja temperatura od 20 wrzesnie to 37,6 albo 37,5. Ja wiem Kochana że chcesz wiedzieć jak najwiecej ale kazda z nas jest inna u kazdej z nas ciąża objawia sie inaczej nie porównuj sie do innych kobiet ponieważ jak każda z nas jesteś wyjątkowa :):):):

Wiec Kochana głowa do góry i nie stresować sie :*:*:*:*

to tak samo jak i u mnie,czasem tylko troche cos zjadlam,banana i kawalek kromki i to na tyle,ale lekarz mi powiedzial,ze na poczatku to normalne i ze apetyt wroci,jeszcze nie jest tak jak przed ciaza,ale co raz wiecej potrafie zjesc(oczywiscie jesli nie mam mdlosci)

KARWICZKI Kochana witam cie

U mnie ok ;) czuję sie dobrze wsumie choć duzo płacze mój A. jeździ teraz do opola na delegacje nie ma go 3 dni, dwa dni wiec tesknie za nim strasznie a ponieważ moje nastroje sa rozchwiane wiec nie pomaga mi to przy rozstaniu :(. Mam do ciebie pytanie czy czuje że masz twarde podbrzusze?? JA ostatnio zaóważyłam że mam powiększona macice gdy się dotykam normalnie ja czuje. Moja Ginekolog mówi ze juz widać jak sie brzuszek zaokrangla u mnie pytałam czy to normalne powiedziała ze u każdej kobiety inaczej rosnie brzuszek bo każda jest inna i każda ciąża rozwija sie inaczej ;))) sprawdzałam nawet to w lustrze ja nic nie widze ale moi znajomi już zaóważaja odstajacy brzuszek ,,, a ja dalej ogladam sie w lustrze i ogladam go pod każdym katem ;)))) hehehe

AGAGU KARWICZKI TUNIA jesteście nieocenione, dziękuje Wam. Wierze, że wszystko będzie dobrze.

Kupiłam sobie kilka książek bo mam czas by nadrobić czytanie i na tym się skupie i przestane czytać te straszne rzeczy. Jutro dam znać jak wynik bety.

Jeszcze raz dziękuje, już jestem spokojniejsza:*

hej Agagu :)))

szkoda,ze Twoj musi wyjezdzac,wiem,ze pewnie Tobie ciezko,ja widze swojego jakies niecale 4 godziny dziennie i mi to jest za malo,oj Ty bidulko ,ale sama nie jestes,masz w sobie fasolke :)))

Co do brzucha to mi tam jszcze nic nie widac,ale mam wrazenie ze jestem taka "napeczniala"(super fachowe okreslenie :p).
Brzuch nie jest taki twardy,ale juz tak calkiem plaski tez nie jest,ale ja tam mowie,ze to tluszczyk od poznego jedzenia,moj maz wraca codziennie kolo 23.30,pracuje w restauracji wloskiej i zawsze jak nie zdazy zjesc,to cos pysznego ze soba przyniesie,a ze ja najpozniej zawsze kolo 18-19 cos zjadam,to do tej pory zdaze zglodniec i jem razem z nim(co przed ciaza tez robilam).Teraz jak mialam mdlosi to nic nie jadlam,bo mnie odrzucalo doslownie,ale jak juz wspomnialam,apetyt powoli wraca i ja zaczynam tez jesc :) takze tyle co do mojego brzucha :)

urosly mi piersi o jeden rozmiar i bardzo bola,ale juz sie przyzwyczailam.

jutro mam wizyte o 8,trzeba bedzie wczesniej wstac :)
juz sie ciekawie co tam Natkusia wytestuje,mam nadzieje ze jutro wszystkie mozemy wzniesc wirtualny toast za nia!

reklama
oj Karwiczki :) mam nadzieję że to będzie toast szoczkiem :p
A mam takiego smaka na piwo że szok ale wole nie ryzykować i też słyszałam że po alkoholu testy czasami wychodzą fałszywie.

Tak sobie myślę że Wy wszystkie jesteście już brzuchatkami a tylko jedna, biedna natkusia w tym gronie jeszcze nie.. Tak nie może być ;) A tak poważnie to jutro teścior więc się okaże :] jestem spokojna i wszystko przyjmę na klatę :)

Powodzenia Karwiczki u lekarza jutro :) oby było wszystko ok i będziesz widzieć już swoje maleństwo ajaja :)

Aniu trzymam jutro mocno kciuki za wyniki bety, od razu daj szybko znać! :*

Agagu87 i tunia23 wy tam też dbajcie o siebie i buziaki dla waszych brzuszków :)

Też chciałabym z Wami to wszystko przeżywać..

Do góry