reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Tynusia i tego Ci życzę z całego serducha:) A ile się już staracie?
U Nas to dopiero drugi cykl. Odstawiłam tabletki dopiero w sierpniu po 9 latach brania. Miałam jeden naturalny okres. Ale nigdy nie miałam bóli piersi przed okresem. Teraz mnie znowu trochę tak ciągną piersi ale mam dni płodne więc przypuszczam, że znowu z tego powodu tak jest, ze piersi bolą i jajniki. Ostatnio też tak miałam :)

reklama
ania-aneczka po tych dwóch poronieniach jakie miałam dwa lata temu zabezpieczaliśmy się ponieważ bałam się bardzo, że może to wszystko się powtórzyć... od ostatniej miesiączki odłożyliśmy antykoncepcję i nagle bum okresu nie widać:-) nie brałam nigdy tabletek ponieważ nie mogę... zawsze przed okresem zwijałam się z bólu bez tabletek przeciwbólowych się nie obyło... a w dniu okresu zawsze miałam bardzo silne bóle brzucha... teraz bólu piersi nie ma a zawsze rano budzi mnie siusianie i ból podbrzusza, który się potem co trochę pojawia w ciągu dnia... boli jakbym miała właśnie okres...:eek:

Tynusia mnie piersi zaczęły boleć dopiero kilka dni po przewidywanym terminie miesiączki, wcześniej miałam tylko te bóle podbrzusza zwiastujące okres, ale okresu brak :) Ból piersi został mi aż do teraz - raz bardziej, raz mniej, ale cały czas są obrzmiałe.

Ja test ciążowy zrobiłam dość późno, bo ciąża zupełnie nieplanowana i nie spodziewałam się, że mogę w nią zajść. Test ciążowy zrobiłam będąc już w 6 tygodniu, do tego nie rano tylko wieczorem i jak zobaczyłam dwie krechy to zemdlałam :D

dziękuję dziewczynki za słowa otuchy:happy: mam nadzieję, że zobaczę jutro upragnione dwie kreseczki:tak: a co do bólu tych piersi to nigdy mi się nie zdarzyło, że mnie nie bolały przed okresem więc to mi chyba pierwsze dało do zrozumienia, że miesiączka chyba nie przyjdzie tym razem:-)

tylko tak mocno żeby się w końcu udało;-) nadzieję mi jeszcze daje to, że w poprzednich ciążach plamiłam od samego początku a teraz na szczęście jest w porządku:-)

Aniu ja w dni plodne nie mialam bolow piersi,juz nawet jak bylam w ciazy to mnie na poczatku nie bolaly,teraz za to bol jest olbrzymi,jak nie mam zalozonego stanika,to bola bardzo,juz nie mowiac o tym jak spie na brzuchu,poza tym powiekszyly sie znacznie,jutro kupuje nowy stanik,bo te co mam doslownie wrzynaja mi sie w piersi,nawet siostry sie zdziwily,ze tak szybko mi nabrzmialy.

Tynusia trzymam kciuki rowniez!!daj od razu znac jak zrobisz test!

reklama
Do góry