reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Okres mi się skończył, wczoraj się z mężem kochaliśmy i dziś znowu mnie jajnik boli kurcze;/ może nadal uczę się samodzielnie pracować po odstawieniu tabsów. Miała któraś z Was tak?

reklama
hej dziewczyny,przepraszam,ze mnie tak dlugo nie bylo,ale mam ostatnio normalnie nawal gosci!!!odwiedzila mnie siostra w czwartek,pojechala w piatek wieczorem,wczoraj impreza urodzinowa szwagra,a dzis znow na urodziny do siostrzenicy meza,ojojoj,ten pazdziernik u nas to normalnie jest caly w urodzinach!moje dwie siostry maja jeszcze 22,23 i tata 28!tylko swietowac! :)

Aniu to jest juz oznaka dni plodnych,mowi sie,ze najczesciej dniem plodnym jest dzien 14,ale roznie to bywa,mi zaczely sie dni plodne w 9 dc,a tylko 10 sie kochalismy i sie udalo :) probuj,na pewno na zle to Wam nie wyjdzie :) a co do bolu jajnikow przy stosunku to ja niestety czesto to mam,ale chyba taka juz moja natura.Lekarz wogole powiedzial,ze mam skrzywiona macice,ale nie jest to nic niebezpiecznego,powiedzial,ze kiedys uwazalo sie to za powod do nieplodnosci.

Agagu a mowi Ci juz twoja intuicja czy to chlopak czy dziewczynka?:) mi jest naprawde obojetne co urodze,ale bardzo mocno wierze,ze to bedzie dziewczynka,jestem prawie,ze przekonana :) ale jak juz mowie,nie zalezy mi na plci,najwazniejsze,ze bedzie wszystko ok :)

zycze Wam milej niedzieli!

pozdrowionka :)

Karwiczki dziękuje za odpowiedź:) Kochamy się kiedy mamy na to ochotę więc zobaczymy:) A odkąd tabsy odłożyłam to libido wzrosło :D Więc nie narzekam heh :)

Jak się czujesz kochana? Masz już objawy ciąży? Moja Siostra jest teraz w 7 miesiącu ciąży i mówi, że dopiero teraz czuje , że jest w ciąży. Wcześniej zero objawów:)

Pozdrawiam Was :*

Aniu a u mnie niestety po tabletkach,choc bralam je moze z rok czasu,libido spadlo...do tej pory juz nie jest tak jak kiedys :(

ja sie czuje calkiem normalnie,jeszcze nie mam mdlosci czy wymiotow,a to juz 7 tydzien,ale wszystko moze jeszcze przyjsc,dziwe sie,ze piersi juz tak bardzo mi urosly,co dopiero bedzie w 9 miesiacu,hehe.Nie mam zbytnio apetytu i musze naprawde myslec co tu zrobic do jedzenia,czasami nawet sie zmuszac,zeby wogole cos wcisnac w siebie.Zrobilam sobie ulubiona salatke ryzowa,jak ja sprobowalam,to od razu przestala byc ulubiona,glowa chce a juz w ustach inaczej smakuje,smak mi sie zmienia.Ostatnio ugotowalam barszczyk z pasztecikami,teraz jak tylko pomysle o tych pasztecikach to mi w zoladku sie wywraca.Co mnie pociesza to fakt,ze mam duza ochote na warzywa i owoce,pewnie organizm sam sie domaga witamin,bardzo smakuje mi jak nigdy do tej pory sok pomaranczowy,a niedawno slyszalam w telewizji,ze jest bogaty w kwas foliowy i powinny go pic przyszle mamy i karmiace,czyli ta potrzeba na sok tez cos w sobie ma :)

ja mam 4 siostry,z tego 3 maja po dwojke dzieci i u kazdej objawy i zachcianki w ciazy byly inne.Jedna nic nie miala,jedna jadla chleb z szynka i dzemem,bleee!! :) najstarsza siostra miala nawet plamienia w 3 miesiacu,ale to nie bylo nic powaznego.

pewnie Twoja ciaza tez bedzie zupelnie inna,takie juz jestesmy inne :) mam nadzieje,ze i Wam sie szybko powiedzie i bedziemy mogly sie wymieniac doswiadczeniami :)

buziaczki!

NATKUSIA a doczytałaś może czy to jest tak z tymi testami owulacyjnymi, że jak wyjdzie pozytywny test np. rano to trzeba odczekać 24 czy 48 godzin czy od razu wieczorem brać się do dzieła? :)

witam wszystkie staraczki i szczęśliwe mamusie:)
zdecydowałam się napisać na Waszym forum ponieważ mam pewien nurtujący mnie problem... :-( otóż już 16 dni spóźnia mi się miesiączka a test wykonany w 13 dc po południu wyszedł negatywny...:-(załamałam się bo tak bardzo chciałabym mieć dzidzię tym bardziej, że już w swoim życiu przeszłam dwa poronienia zakończone zabiegiem łyżeczkowania...zresztą nawet mój ukochany już zaczął wybierać imię dla naszego maleństwa:-) w dalszym ciągu okresu ani widu ani słychu:-) mimo, że ostatnimi czasy był bardzo regularny...:-pstąd moje pytanie czy test mógł się pomylić? czy wykonać następny czy lepiej zgłosić się do lekarza?
będę wdzięczna za każdą odpowiedź
pozdrawiam;-)

reklama
Tynusia Witam
mam pytanie jaki test robiłaś ?? To ważne bo jeśli jestes w ciaży to jest to wczesna ciaża i nie każdy test Ci pokaże 2 kreseczki. Ja robiłam test ACON ultra czuły wykrywa ciaże od 10 jednostek. Kup sobie ten test zrób go rano jak tylko wstaniesz i najlepiej powtórz ja właśnie robiłam ten test powtórzyłam go 3 razy i 3 razy wyszedł pozytywnie teraz jestem w 6 tygodniu. Inne testy moga być mniej czułe od 25 jednostek wiec wynik może byc negatywny. A okazac moze sie coś innego

Do góry