reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

reklama
Aniu daj na luz,byc moze wtedy cos sie wydarzy :) mialas jakas grype,czy choroba nie byla az tak powazna?

Natkusia jeszcze raz gratuluje pracy :) podejrzewam,ze gdybys byla w ciazy,to pewnie praca i tak zeszla by na drugi plan i juz bys sie wtedy nie przejmowala nia :)

ja sie czuje calkiem normalnie, jeszcze nie zauwazam zmian,poza oczywiscie bolacym i nabrzmialym biustem,brzuch mam wzdety,ale jesli chodzi o zachcianki i wrazliwosc na zapachy,to pewnie jeszcze za wczesnie.Dzis pojawil sie sluz,jest go znacznie wiecej,calkiem bialy jest.

Pewnie tak, ciąża najważniejsza :) podejrzewam, że na spokojnie z moim lubym będziemy się starać - jak będzie w przyszłym cyklu to też mega będę się cieszyć :)
co do pracy eh mam nadzieje że wypali.. zaczynałam już 3 pracę i po 3 dniach uciekałam bo była tragedia :| straszny jest nasz rynek pracy :( oby to była normalna firma.. Dziękuje dziewuszki :*

Karwiczki obyś przeszła ciąże fantastycznie i czuła się rewelacyjnie! :) :* też bym chciała mieć malenstwo w brzuchu ojejoj.. Ja dzisiaj drugi dzien robiłam testy owulacyjne i jak na razie owulki nie było :) tylko mój mąż jutro wróci i będziemy działać hihi

Aniu a Ty kiedy bedziesz robiła teścior?

Natkusia dzialaj,dzialaj bo z niczego tez nic nie bedzie :) fajnie,ze kupilas sobie te testy,przynajmniej masz swiadomosc i wiesz kiedy masz dni plodne,na Ciebie i na kazda z Was i tak przyjdzie czas :) byc moze za rok juz wszystkie bedziemy trzymaly dziecko na reku!tego Wam zycze!

No wlasnie Ania!! tez jestem ciekawa kiedy nastepny test zrobisz!!

jaka Wy wogole macie pogode?bo tu normalnie lato wrocilo,od niedzieli codziennie 25 stopni :)

czemu moj suwaczek sie nie pokazuje?cos zle wkleilam chyba :( pomozcie :((

Ostatnia edycja:
czemu moj suwaczek sie nie pokazuje?cos zle wkleilam chyba :( pomozcie :((

dajesz na ustawienia => panel kontrolny => po lewej stronie "sygnatura" i wklejasz.. na pewno się uda :)

Natkusia dzialaj,dzialaj bo z niczego tez nic nie bedzie :) fajnie,ze kupilas sobie te testy,przynajmniej masz swiadomosc i wiesz kiedy masz dni plodne,na Ciebie i na kazda z Was i tak przyjdzie czas :) byc moze za rok juz wszystkie bedziemy trzymaly dziecko na reku!tego Wam zycze!
pięknie by byłoooo :)) mam nadzieje że tak będzie - cała nasza trójca hihi :D
Ojj będziemy działać na pewno, niech tylko wróci sasasa :D

Dziewczynki ja mykam na Zumbę i aerobik trochę się poruszać :D
Będę po 21 :)

KARWICZKI postaram się wrzucić na loos. Miałam zapalenie tchawicy czyli duszący kaszel, zanim głosu i katar. Przeziębienie, na szczęście nie grypka.

Zamówiłam dziś na allegro te testy owulacyjne :)

Nie wiem kiedy będę robiła test. Mogłabym iść jutro na krew, ale jakoś się boję;)
Jutro kupie testy i będą czekały. Może w Sobotę, może w niedziele. Jutro jeszcze poczekam na @, może przyjdzie w nocy.

KARWICZKI jutro mija 14 dzień od stosunku tego z owulacją;) Myślisz, że test z krwi by wyszedł? Może powinnam to załatwić raz a dobrze i iśc jutro na test z krwi ? JAK RADZISZ??

Ostatnia edycja:
Natkusia ,suwaczek juz jest,dzieki :)

podziwiam Cie,ze o tej porze masz jeszcze ochote na sport,hehe.Ja tylko od czasu do czasu na crosstrainerze,teraz stoi w kacie i sluzy jako wieszak na rozne rzeczy ,hehe

co do sportu to moja siostra byla w ciazy i chodzila na silownie,nie uprawiala ciezkich sportow,raz zemdlala na silowni, okazalo sie,ze poronila,a byla juz w 3 miesiacu :( a mowi sie,ze uprawianie sportu nie jest niebezpieczne :(

Aniu wspolczuje choroby i zycze szybkiego powrotu do zdrowia!super,ze testy zamowilas :) moze poczekaj z badaniem krwi,jesli @ nie przyjdzie,to wtedy testuj,jesli wytrwasz to na krew w poniedzialek :) no i mam nadzieje,ze nie przyjdzie w nocy!!trzymam kciuki!
a ogolnie jak sie tam czujesz jesli chodzi o brzuch,boli Cie?

KARWICZKI jutro mija 14 dzień od stosunku tego z owulacją;) Myślisz, że test z krwi by wyszedł? Może powinnam to załatwić raz a dobrze i iśc jutro na test z krwi ? JAK RADZISZ??
[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]

wydaje mi sie,ze badanie krwi,juz by cos pokazalo,ale nie nastawiaj sie moze tylko na ciaze,zeby nie bylo zawodu,wiem,ze to trudno...ja policzylam przed chwila,ze mi test zwykly pokazal ciaze 17 dni po stosunku

reklama
dziekuje Aniu:zawstydzona/y:

wiesz,to nie jest gdybanie,poprostu masz nadzieje i to jest normalne :) ciekawa jestem i zycze Tobie z calego serca zeby sie udalo!!!

a macie jakies zwierzaczki w domu?my mamy dwa kochane kotki,teraz czyszczenie kuwety nalezy tylko i wylacznie do mojego meza :) ze wzglegu na toksoplazmoze,nasze kotki sa szczepion 2 razy w roku i sa kotami domowymi,to raczej jej nie maja,ale lepiej uwazac :)

buziaczki :)

Do góry