reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Adka a chciałabyś być w następnej ciąży? A w poprzedniej kiedy się dowiedziałaś o wyniku pozytywnym, kiedy robiłaś test? I jak się czułaś? OPOWIEDZ Nam trochę :)

Natkusia
przydadzą się Twoje pozytywne fluidy ! Cieszę się, że masz taki dobry humorek. Kiedy mąż wraca?

reklama
Z tego co wiem to jest temperatura większa. Nawet Karwiczki pisała. Ale są też kobietki, które się wypowiadały , ze nie miały właśnie podwyższonej temperatury. A kiedy masz termin @ ? I jak w ogóle czujesz się w roli mamy?

Aniu maż wraca dopiero jutro :) ale chyba się udało i w przyszłym tyg w dni płodne będzie pracował na miejscu i będzie w domu :)
Ja zaraz mykam na rozmowę o pracę niah .. także nie będzie mnie przez jakiś czas.
Adka temp powinna być wyższa niż normalna, blisko 37 st. Dosyć późno zobaczyłaś 2 krechy ale córeczke masz ślicznusią :* jeżeli tak Cię nie pokoi to idź na bete, chociaż mogłabyś jeszcze troszkę poczekać do terminu @.

Gorzej niż tragiczny :/ szukam pracy od 2 m-cy .. ale wszystko opowiem ja wrócę :]
Ja zmykam, będę potem
buziole

Wróciłam! I dostałam pracę :)) 4.10 zaczynam ajajaj jeszcze lepszy humor :D

Ostatnia edycja:
gratulacje Natkusia !!!!!!! mam nadzieje,ze praca Ci sie spodoba :)

Aniu jak sie dzisiaj czujesz,jak tam samopoczucie?mam nadzieje,ze okresu jeszcze nie masz!

Adka mam nadzieje,ze i u Ciebie test wyjdzie pozytywny!

A Wy dziewczynki ile macie lat jesli mozna spytac? :)

ja przez pierwsza polowe ciazy bede miala jeszcze 29,a juz druga poleci na 30-tce :)

Ostatnia edycja:
NATKUSIA to cudownie !! JA po studiach szukałam pracy rok !!! To okropne...Ale masz dobry początek wszystkiego w takim razie :) I już niedługo pewnie im ogłosisz , że jesteś pregnant:) A jaki to rodzaj pracy jeśli mogę zapytać?

Karwiczki Ja mam 27 lat :)

Czuje się średnio. Brzuszek pobolewa, jeść mi się zachciało jak na okres. Narazie @ nie widać. Nic poza tym. Rano temp 37.2. Ale to może być nadal przeziębienie choć już mnie powoli opuszcza. Jakoś nie tracę nadziei, ale też w tym cyklu też nie unoszę się już. Poczekam, zobaczę.

Ja mam 24 latka :)

Dziękuje bardzo :) zobaczymy jak to będzie.. przez 2 miesiące mam szkolenie płatne i będę zakładać własną działalność.. no i teraz nie wiem co z baby w takim razie, bo nie fajnie by było jakby na początku takiej pracy pojawiła się fasolka no ale zobaczymy najpierw co to za praca :) muszę z lubym porozmawiać :]
"wezmę co mi los przyniesie"

a Ty jak się Karwiczki czujesz, pewnie szczęśliwa :)

Aniu praca oczywiście nie w zawodzie :D skończyłam Biotechnologię :] a praca jako Doradca finansowy klienta, dosyć wygląda obiecująco ta praca więc zobaczymy :]

Natkusio Doradca finansowy? I każą Ci działalność zakładać? A dadzą Ci jakąś bazę klientów? Z takimi firmami trzeba uważać, ku przestrodze. TO ma być współpraca na jakiej zasadzie? ty będziesz ich podwykonawcą jakby ? Umowę współpracy będziecie zawierać?

reklama
Umowa o współprace ale na razie na czas szkolenia umowę zlecenie. Przez 2 miesiące oferują mi szkolenie.. Przez I miesiąc teoria i po miesiącu zdaje państwowy egzamin i mam licencje, II miesiąc to szkolenie praktyczne, będą mi pokazywać co i jak i pomagać - wszystko to jest płatne. Z tego co mówili to gotowe bazy klientów dostaje i wszelką pomoc. Wydaje się być firma ok, tym bardziej że przeszłam 3 etapy rekrutacji, dziś był ostatni i mnie przyjęli. Jest to duża korporacja i negatywnych opinii na jej temat nie umiałam znaleźć więc zobaczymy :]

Teraz na każdym kroku trzeba uważać..

Ostatnia edycja:
Do góry