reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

To od jutra trzymam mocno kciuki!! :] poczekaj jeszcze troszkę na zrobienie testu, szkoda Twoich nerwów jak będziesz widzieć jedną kreskę bo ciąża może jeszcze nie wyjść.. Ewentualnie w piątek a najlepiej poniedziałek idź na bete to będziesz na 100 % wiedzieć już!
Będzie na pewno dobrze, nie ma innej opcji. Damy radę :* !

Ja mykam do wyrka, mój mąż jutro jedzie na 3 dni na delegacje i chce trochę z nim pobyć :]
Trzymajcie się i do jutra :*

tez bym poczekala troche z robieniem testu,choc sama robilam w dniu spodziewanej miesiaczki i wyszedl juz calkiem pozytywny,ale u kazdej z nas pewnie jest inaczej :)

zycze Wam milej nocy i do uslyszenia jutro!!!

reklama
zrob dzien po spodziewanej miesiaczce :) trzymam kciuki :)

ja wlasnie dzwonilam do lekarza i wyznaczyl mi termin na jutro o 8 rano,juz sie nie moge doczekac!!! temperatura poranna 37,1

zycze Wam milego dnia,bede dopiero wieczorem!papppaa

Karwiczki to super :) Wszystkiego się dowiesz i zdasz Nam relacje :) Ja przetrzepałam szafy i znalazłam jeszcze jeden ale nowy termometr, tylko też taki zwykły i w pochwie miałam rano 37. i dla porównania zrobiłam drugim pod pachą i 36.8 więc pod pachą faktycznie zawsze mniej pokaże. Ale to pewnie temperatura przez przeziębienie. Nadal strasznie kaszle i mam katar.

Aniu w piątek już spokojnie możesz zrobić test :) pewnie nie umiesz już wytrzymać :D z tą temperaturą to jest trochę dziwnie, ja przez kilka dni miałam 37,4 i wow a potem ona mi skakała z ponad 37 do 36,5 i podobno żeby temperatura była wiarygodna to trzeba mierzyć cały cykl jak ona się zmienia i przede wszystkim jak się budzisz to do razu mierzyć, nie wstawać i za bardzo się nie ruszać bo temp idzie do góry.
Znajdę stronkę to wyśle Ci, fajnie jest tam wszystko opisane :)

Karwiczki czekamy na infO :D :*

Tak zrobiłam NATKUSIA .Już miałam termometr od wczoraj przy łóżku przygotowany. Ja teraz będę mierzyła codziennie. I później sobie to wszystko poobserwuje:) Z góry dziękuje za stronkę z chęcią poczytam.

Szukam, szukam.. jak znajdę to wkleję :)
Ja dzisiaj mierzyłam i mam 36,63 też muszę poczytać jakie mają być temp w danej fazie cyklu :]

reklama
https://sites.google.com/site/staraniattc/ - fajna stronka na temat starań :)
Temperatura na pewno spada ale żebyś wiedział na jaką to musisz od poczatku cyklu mierzyć temperaturę, inaczej do tego nie dojdziesz..
Tak jak np moja koleżanka normalną temp ma 36,4 to w ciąży miała 36,8 i miała podwyższoną - nie musi być powyżej 37.
Niestety temp jest taką rzeczą że musi być kontrolowana od początku bo inaczej nie jesteś w stanie nic wywnioskować.
Ale jestem pewna że temp przed @ spada ale nie wiem o ile kresek

Do góry