reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Karwiczki mam zwykły termometr-kosztuje grosze. A jaki to jest dygitalny?

Co do testów owulacyjnych to 5 takich pasków w mojej aptece kosztuje ok 30 zł. a Ty NATKUSIA za ile je zamawiałaś na allegro?

Ja poczekam do końca tygodnia, później się będę zastanawiać co dalej :)

reklama
Ja kupiłam hurtowo :D 1zł za jeden test ponoć od tego allegrowicza testy są ok - zobaczymy, za niedługo wypróbuje :]
A co do termometru to ja kupiłam sobie owulacyjny, który pokazuje 2 miejsca po przecinku np 36,38 myśle że do wykresów jest on rewelka no i jest mój dlatego spokojnie mogę go używać w pochwie ;)

Natkusia a ile taki termometr owulacyjny kosztuje? Musze iść do apteki i też zakupić w przyszłym tygodniu. Powiesz mi czy te paski owulacyjne działają bo pewnie niedługo będziesz ich używała:)

Ja kupowałam za 20zł więc nie jest taki drogi :)
Co do pasków to jak wypróbuje to na pewno powiem jak działają :]
Po odstawieniu tabsów długo miałam rozchwiany organizm i z tego co pamiętam to w pierwszym cyklu się zaczęło jak był termin pierwszej @ po odstawieniu a nie przyszła no i zaczęły mi się wszystkie objawy.. mam wrażenie że nadal odstawienie źle działa na mnie. Czasami żałuje że zaczęłam w ogóle je przyjmować bo teraz są same problemy z tego powodu ehh :/
Aniu kiedy masz dokładnie termin @? Muszę zapamiętać i trzymać kciuki :)

hej!!!
Natkusia
to fajnie,ze juz pecherzyki dojrzewaja,tylko dobrze by bylo,gdyby Twoj maz akurat wtedy tez w domu byl.Ale na pocieszenie plemniki zyja w pochwie do 72 godzin,takze nadzieja na zaplodnienie na pewno bedzie :) zycze szczescia i oczywiscie trzymam kciuki :)

Ania ja mam taki mniej wiecej ten termometr http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/104733452/DT111B_Digital_Thermometer_Waterproof_.jpg jest szybki i wlasnie tez dokladny,a jeszzce lepszy jest na pewno ten,o ktorym mowila Natkusia bo jest z dwoma caframi po przecinku.

Karwiczki dzięki :) :D już wie, że musi być :p musimy to po prostu ogarnąć choć nie jest łatwo.. ale prawdopodobnie w przyszłym tyg będzie na bazie więc jest ok - będziemy działać :] śmiejemy się że gdyby coś to będzie mi wysyłał plemniki Pocztą Polską heheh :D:D
Nie wiem czy 7 dc nie jest za późny na rozpoczęcie mierzenia tempki no ale chyba spróbuje :)
a Ty jak się czujesz?

NATKUSIA to byłby pierwszy okres naturalny pod ostawieniu więc sama nie wiem. Ale jeśli licząc cykl 28, 29 dniowy jak do tej pory to jutro lub w czwartek powinien się pojawić okres. Planuje test zrobić w piątek. Nie wiem czy nie za szybko. mogłabym iść już na badanie z krwi, ale się zwyczajnie boję porażki ;)

KARWICZKI dziękuje za zdjęcie :) Kupie sobie taki jak Natkusia :)

To od jutra trzymam mocno kciuki!! :] poczekaj jeszcze troszkę na zrobienie testu, szkoda Twoich nerwów jak będziesz widzieć jedną kreskę bo ciąża może jeszcze nie wyjść.. Ewentualnie w piątek a najlepiej poniedziałek idź na bete to będziesz na 100 % wiedzieć już!
Będzie na pewno dobrze, nie ma innej opcji. Damy radę :* !

Ja mykam do wyrka, mój mąż jutro jedzie na 3 dni na delegacje i chce trochę z nim pobyć :]
Trzymajcie się i do jutra :*

reklama
Karwiczki dzięki :) :D już wie, że musi być :p musimy to po prostu ogarnąć choć nie jest łatwo.. ale prawdopodobnie w przyszłym tyg będzie na bazie więc jest ok - będziemy działać :] śmiejemy się że gdyby coś to będzie mi wysyłał plemniki Pocztą Polską heheh :D:D
Nie wiem czy 7 dc nie jest za późny na rozpoczęcie mierzenia tempki no ale chyba spróbuje :)
a Ty jak się czujesz?

to jesli bedzie to do dziela w nastepnym tygodniu!!!

mysle,ze i od 7 dnia mozesz temperature mierzyc,lepiej pozniej niz wcale!

ja sie czuje dobrze,ale powoli piersi mi nabrzmiewaja i kluja jakos dziwnie :)

Do góry