reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Hmm.. dziwna sprawa :|
a kiedy robiłaś domowe testy?
Co do bety hmmm.. ja bym powtórzyła, pewnie poziom hcg wzrósł, innej opcji nie ma..
Poza tym @ Ci się spóźnia więc dobry znak :)
mysle że nie masz się czym stresować :*

reklama
Acon jest bardzo czuły, sama używałam tego testu myślę że jest godny polecenia :)
Jakby nie była w ciąży to pewnie dostałaby @ a spóźnia jej się ponad tydzień.
Wszystko mówi, że to fasoleczka :)) a lekarz jest w stanie zobaczyć fasolkę w 5-6 tygodniu więc jeszcze czas :] leć Agagu jutro jeszcze raz na Bete, jak jesteś w ciąży to musi wyjść!

No tak, ale zastanawia mnie ten wynik bety. Ale Natkusia ma Świętą rację. Idź jutro powtórzyć bete.Może wzrosła od tamtej pory. Okres bez powodu też by się nie spóźniał. Ale lekarz powie Ci najlepiej bo zna się na tym w końcu więc pozostaje Ci uzbroić się w cierpliwość:) Odpoczywaj :)

Jest tu ktoś? Dziewczyny chyba nie wytrzymam i zrobię dziś test:) Wieczorem :) Najwyżej :) NO nie mogę usiedzieć w miejscu. Siedzę w tym domu sama na zwolnieniu, mąż wraca o 20.00.No jakaś paranoja:) A dziś jest 28 dzień cyklu więc dzień miesiączki. Raz był 28 raz 29 różnie. Niektórym dziewczynom wychodziły z nie porannego moczu :) Przepraszam, że tak ciągle o tym samym, ale wiecie jak to jest w 4 ścianach. O niczym innym się nie myśli.

Aniu nie przejmuj się, pisz ile chcesz na ten temat :)
Ojj a jakiej czułości masz test? Jak 25 to lepiej z samego rana zrobić bo może druga kreseczka nie wyjść..
Ja sobie siedze i robię peeling stóp :D i patrze na tv.
Mój mężczyzna wraca dopiero w piątek.

Natkusia podziwiam Was. Nie wiem jak znosisz takie długie rozłąki. Ja tęsknie za swoim mężem już rano jak wychodzi do pracy heh :)

Mam test AMIL 20 ml czuły. ale dużu pije za co za tym idzie dużo sikam więc mocz pewnie rozwodniony. zresztą w nocy tez chodze ostatnio 2 razy siku bo pić mi się chce strasznie. No pewnie poczekam do jutra, tak gadam i gadam i gadam ;)

Wiesz.. kwestia przyzwyczajenia :)
Jesteśmy razem 4 lata, z czego 1 rok ślubu cywilnego i 2 miesiące kościelny już pełnoprawny :] Od kąd jesteśmy razem to zawsze mój miał prace delegacyjną.. Ojj tęsknimy za sobą bardzo ale z drugiej strony spo takiej tęsknocie spotkania są boskie i wiem że nasz związek jest bardzo trwały :) poza tym za rok mój luby już idzie na kopalnie więc nie ma źle :) stwierdził że musi być przy dziecku jak się pojawi a nie gdzieś w Polsce :D

Poczekaj kochana do jutra, faktycznie może Ci dzisiaj nie wyjść.. i nie myśl za dużo :* ;)

Karwiczki a napisz mi jeszcze proszę jak się czułaś właśnie w tych dniach jak miałaś mieć miesiączkę? tzn czułaś się tak jakbyś ją miała?

w sam dzien miesiaczki z rana nie czulam zadnych boli ani niczego,potem z wieczora zaczely wlasnie sie prawie takie same skurcze jak bym miala za chwile dostac miesiaczke,mowie ze prawie,bo jak juz przychodzi to u mnie pojawialy juz sie bole w ujsciu pochwy i wtedy zawsze wiedzialam,ze trzeba biec do kibelka po tampona,a tym razem bole byly caly czas w dole brzucha no i po lewej stronie jak juz wczesniej pisalam.

a jak Ty sie teraz czujesz?

reklama
Rano trochę pobolewało mnie podbrzusze i nic poza tym. Nie czuje nic. W ogóle się nie czuje jak na miesiączkę oprócz smaków kulinarnych, które mam zawsze pierwsze dwa dni miesiączki.
Zrobię jutro rano test chyba że wytrzymam do Piątku i już Wam nie marudzę ;*

Do góry