reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

dziekuje dziewczyny za odpowiedz:) mam nadzieje że testy się nie mylą.nie pozostaje mi nic innego jak czekać na okres...a raczej jego brak.

reklama
ja zrobiłam 3 dni przed @i też mi tak wyszło dziś powinnam dostać @ i cisza na razie więc zrobiłam dziś ale popołudniu i nic nie wyszło i co sądzić

ja zrobiłam 3 dni przed @i też mi tak wyszło dziś powinnam dostać @ i cisza na razie więc zrobiłam dziś ale popołudniu i nic nie wyszło i co sądzić
Hormon hcg ktory wykrywa test ciazowy nawieksze stezenie ma z moczu porannego i dlatego powinnas go zrobic rano. Po poludniu mocz jest bardziej rozcienczony i mógł go niewykryć. Megimegi proponuje powtorzyc test rano o ile @ do ciebie nie doczłapie:sorry2:Trzymam kciuki

Serdecznie dziękuję za korespondencje andzia25 jak będzie wynik to dam ci znać mój synek Karol przesyła ci buźki : :elvis::biggrin2::baffled::-p:tak:;-):-D:-):happy::nerd::rofl2::-D
Czekam z niecierpliwością Kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte. Równiem przesyłam buziaczki dla synka:blink::happy2::rofl2::-):tak::-D;-):happy:

witam dziewczyny.może wy mi pomożecie.staramy sie o dziecko a ponieważ od kilku dni bardzo żle sie czuje zrobiłam 3 testy ciążowe tyle że przed okresem :-(.dwa z nich maja bladą druga kreskę(dodaje zdjęcie)jeden jest negatywny.czy 2 testy zrobione dzień po dniu rano mogą się mylić?okres powinnam dostać ok.20-23.dopiero za 2 tygodnie mogę pójść do lekarza.Zobacz załącznik 265927
To poczekaj tak do 23 i zrób rano test wtedy powino Ci już wyraźniej wyjść a najlepiej to wybierz się na bete HCG to da Ci 100%pewność. Ale można już przypuszczać że dołączyłaś do grona zafasolkowanych:-):-):-)

Czekam z niecierpliwością Kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte. Równiem przesyłam buziaczki dla synka:blink::happy2::rofl2::-):tak::-D;-):happy:

To poczekaj tak do 23 i zrób rano test wtedy powino Ci już wyraźniej wyjść a najlepiej to wybierz się na bete HCG to da Ci 100%pewność. Ale można już przypuszczać że dołączyłaś do grona zafasolkowanych:-):-):-)

zrobię jeszcze test ale na bete moge iść dopiero za 2 tygodnie jak wróce do polski.dam znać:)

na pewno podzielę się z wami dziewczynki informacją jak tylko będę coś wiedziała nawet korci mnie by zrobić hcg ale się zastanawiam tak jak kaskax25 napisała jutro z rana zrobię test na mocz zobaczymy co wyjdzie mam ten test z dzidziusiem w ręczniku co taką ma ładną opinie zobaczymy co wyjdzie a dla andzia25 synuś dziękuje za buziaki on uwielbia wysyłać nawet niewie komu jak się dorwie do gg to wszystkim jak leci a później odpisują mi ludzie co to znaczyło;-)

na pewno podzielę się z wami dziewczynki informacją jak tylko będę coś wiedziała nawet korci mnie by zrobić hcg ale się zastanawiam tak jak kaskax25 napisała jutro z rana zrobię test na mocz zobaczymy co wyjdzie mam ten test z dzidziusiem w ręczniku co taką ma ładną opinie zobaczymy co wyjdzie a dla andzia25 synuś dziękuje za buziaki on uwielbia wysyłać nawet niewie komu jak się dorwie do gg to wszystkim jak leci a później odpisują mi ludzie co to znaczyło;-)
o i wlasnie ten test szybciutko wykrył moje 3 ciaze polecam!!Czekamy na dobre wiesci

Też słyszałam że te testy są dobre bo rozumiem że chodzi Ci o bobo test?

reklama
mam pytanie co do testu ! jestem tutaj nowa i nie za bardzo jeszcze wiem gdzie mam sie zglosic z tym pytaniem. mianowicie chodzi o to ze powinnam dostac okres 5 lipca a dzisiaj jest juz 19 ! okresu brak. w zamian za to mam bole piersi jestem senna i miewam lekkie mdlosci i bole podbrzusza (tak jakbym miala dostac okres) ale okresu nie wiedac ! jedyne co to dzisiaj pojawilo sie plamienie,jednak nie przypomina ono miesiaczki. robilam test 4/5 dni po oczekiwanym okresie i wyszedl negatywny ! czy warto robic drugi ? moge byc w ciazy ? czy moze odrazu zglosic sie do lekarza !? Bardzo prosze o odpowiedz !

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry