reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

reklama
SMS OD NATKUSI

"Zostałam w szpitalu na obserwacji. Teraz dostaję kroplówkę z magnezem. Ciśnienie miałam wysokie niepokojące w szpitalu i bóle brzucha chcą skontrolować. Mam zlecone kilka badań, potem usg i mierzenie szyjki".

Cześć dziewczynki :*

dziękuję każdej za trzymanie kciuków :*

W szpitalu zostanę min do piątku bo chcą mnie poobserwować.. Dostałam kroplówkę z Mg na bóle i skurcze, brzuch boli mniej i twardnienie też się zmniejszyło. Szyjka skórciła mi się z 4 na 3cm ale tragedii nie ma, lekarka powiedziała, że ruszyła więc muszę uważać bo może postępować dalej. A ciśnienie mi coś poszło w górę, na izbie przyjęć miałam 158/96 a przed chwilą mi mierzyli i też wysokie 143/89 więc nie wiem co się dzieje
confused8gj.gif
będą dalej mi kontrolować ciśnienie i czekam na jakieś ważne wyniki wymazu i po tym się okaże co dalej. Podpięli mnie pod ktg ale definitywnie mój syn tego nie lubi i tak kopał w to, że po 5 min mnie odłączyli bo nie było sensu
laugh.gif

Hej Dziewczyny!
Proszę o pomoc, bardzo liczę na Wasze zdanie.
Trzy tygodnie temu straciłam przytomność i trafiłam do szpitala przez co nie wzięłam w terminie pigułki antykoncepcyjnej a dobę później współżyliśmy z mężem. Od około 2 tygodni mam mdłości, od kilku dni strasznie bolą mnie jajniki, mdłości cały czas są, brzuch mnie boli jak na okres a dodam że cały czas biorę tabletki. Nigdy wcześniej nie czułam się tak źle i nigdy nie bolały mnie jajniki w czasie brania pigułek. Wizytę u gin mam dopiero w niedzielę ale nie wiem co zrobić z tabletkami. Odstawić? Bo jeżeli jestem w ciąży nie chcę zaszkodzić maluszkowi a jeżeli nie jestem dostanę krwawienia z odstawienia i nici z wizyty u ginekologa i stwierdzenia co było przyczyną. Test ciążowy robiłam dziś rano ale wyszedł negatywnie więc może być za wcześnie na prawidłowy wynik. Proszę o info co byście poradziły, ostatnią tabletkę z opakowania powinnam wziąć w najbliższy poniedziałek więc jeszcze kilka dni. Help!

edith1985 na Twoim miejscu jutro rano poszłabym do laboratorium i zrobiła badanie BETA-HCG . To jest prawie 100% badanie, które pokażę czy jesteś w ciązy. Wyniki powinnaś mieć tego samego dnia jak znajdziesz dobre laboratorium. Poszukaj w necie,wstań z rana i jedź:) to kosztuje różnie od 30-40 zł z tego co wiem.
Ja gdybym miała podejrzenie , że jestem w ciązy - odstawiłabym pigułki. Ale to musicie już razem zdecydować.
Daj znac jak CI poszło.

Natkusiu dobrze, że tam jesteś pod opieką..."naprawią Cię" podleczą i puszczą do domku, na pewno !! Musi być dobrze. modle się za Was i życze dużo siły i cierpliwości i przede wszystkim spokoju kochana :*

Ostatnia edycja:
Cześć Kochane
biggrin.gif

Dzisiaj nie śpię od 5
sorry2.gif
najpierw babka przyszła z detektorem sprawdzić Małego, następnie ksiądz a potem sprzątaczka.. Czyli żyć nie umierać
laugh.gif

Jestem po obchodzie.. a po nim zostałam zbadana jeszcze przez ordynatora (ciocia-położna górą
yes2.gif
) i jeżeli ktg dzisiaj wyjdzie dobrze i ciśnienie będzie w miarę to .. JUTRO wychodzę do domu, tylko czeka mnie leżenie i leczenie w domu
cool.gif
dzisiaj rano na śpiąco mierzyli mi ciśnienie i miałam 86/44
laugh.gif
Dostałam 3x2 tabl nospy i tyle samo lutki.. Chcieli wrzucić mi fenoterol ale przez moje serducho nie mogą.

reklama
Do góry