reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Karwiczki na pewno wszystko dobrze z piersią. Zachodzi w Nas wiele zmian, to pewnie była jedna z nich :)

Mówisz granatowy? No na żywo prezentuje się bardzo eleganko:) To taki szkolny kolor;) No to chyba skłonie się jednak ku męskiej decyzji i kupimy jutro już nowy wózek. A jutro dlatego żebym już nie myślała o tym więcej i się nie zastanawiała.
Na stronie ..:: Jedo Producent Wózków Dziecięcych ::.. jak się kliknie jedo FYN CLASSIC to na dole są różne kolory jakie są dostępne w tym roku:)
A wy jaki kupiliście kolor? bo zapomniałam;)

Wiem, że te pierwsze foteliki można kupić używane, ale jak dla mnie tylko od znajomych, gdzie masz pewność , że bez wypadku, upadku itd itp ale te kolejne foteliki już nowe:)

reklama
Aniu my mamy ten http://www.mumstore.co.uk/images/bugaboo-cameleon-pram-sand.JPG jak juz mowilam,nie gustuje w kolorowych,dlatego taki siwo-piaskowy :) i wazy z gondola 9,3kg czyli bardzo leciutki :) spacerowka jest do 17 kg takze starczy nam na dlugo :)

A nie zrazaj sie do ciemnych kolorow,granat tez bardzo ladny,jak juz dziecko w wozeczku lezy to wozek tez juz inaczej sie prezentuje:tak::-)

Mnie nabrala ochota na ciasto i w piekarniku siedzi serniczek :)))

Aniu przejzalam stronke i ten mi sie tez bardzo podoba :)http://www.jedo.pl/pl/#/fyn/freeline/

Ostatnia edycja:
Halo Dziewczyny co u was? Ja teraz korzystam z telefonu wiec nie wiem jak bedzie wygladac ten post.
Przede wszystkim dziekuje wam za wasze wsparcie jestescie nieocenione:-). Dajcie mi znac przez Natkusie jak tam u was wizyty i wogole:-).

ZYCZE WAM ZDROWYCH I SPOKOJNYCH SWIAT ORAZ MOKREGO DYNGUSA !!!!!!!!

Pozdrawiam i zycze milych snow:-* buziaki

Agagu witaj kochana i ciesze sie,ze z Toba juz lepiej,tzn szyjka nie wariuje :tak:jak mozesz to zagladaj czesciej:-)

Aneczko synka Tuni wlasnie juz podgladnelam,jest sliczny,taki slodziutki,nic mu nie brakuje :)))

Ja wpadlam na chwilke jeszcze raz zyczyc pogodnych swiat!!!Smacznego jajeczka i pysznego zurka :)))
Teraz uciekam dokonczyc karpatke i dzis i jutro w gosci,takze na pewno tu nie zagladne.
Zamelduje sie we wtorek po wizycie,ktora mam o 12.15!!!:-)

BUZIAKI!!!!!!!!

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Święta, święta i po świętach :-D

Aniu no gratuluję wózka.. powiem Ci, że ten kolor też bierzemy pod uwagę :sorry2: ale również inne. My na pewno kupujemy nowy ale dopiero w maju a nawet myślę nad czerwcem. Szkoda, żeby mi nowy wózek leżał tyle czasu no i przede wszystkim nam szkoda gwarancji, jednak to jest 3 msce a wózków nie zabraknie ;-) oczywiście każdy robi jak chcę, Ty potrzebowałaś dla spokoju :-) widziałam, że już masz całą wyprawkę.. Gratuluję! My zaczynamy od tego miesiąca tak konkretnie :tak: także Ty skończyłaś a ja zaczynam hihi .. :tak: będę się doradzać

Karwiczki powodzenia na wizycie! :* trzymam &&&&&&&&&&&!

Gawaly gdzie jesteś kochana?

A ja dzisiaj też mam lekarza, na 15 :-)

Do góry