Karwiczki, dzięki za linki :* na razie się wstrzymam. U nas przed świętami otworzył się nowy PL sklep (są 4 na obszarze 500m + kilka w innych miejscach) no i doszły mnie słuchy że mają duży wybór, no i była herbatka, co prawda też HIPP, ale już nie instant tylko do zaparzania, a też z koprem, anyżkiem, kminkiem (instant niby to samo ma
), no i Siostra mnie skrzyczała że za mało piję. Więc dziś co chwila coś do picia, no i po spacerku, gdzie udało mi się gromadzić mleko przez 3h Piotruś się najadł i nawet do końca nie opróżnił piersi
a że się najadł, to pewne, bo śpi znów 3h a jadł ponad 3, także idę Go budzić bo co On w nocy będzie robił???
A jutro wyzwanie dla Tatusia. Mama ma wychodne, dziwnie tak, ale na pewno sobie poradzą moje Ukochane Chłopaki
Agagu, wierzyłam że będzie dobrze, no i myślałam o Tobie w modlitwie, to zawsze pomaga :*
Aneczka, wózek wygląda na super stan i sporo dodatków. Jak cena będzie przystępna to może i warto. Tak jak mówi
Karwiczki, 500zł w kieszeni
A jaki jest odbiór tego wózka? Daleko masz czy mogłabyś podjechać obejrzeć przed zalicytowaniem?
Pani Natalko, Pani miała się chyba oszczędzać? Hmmm?