reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

wierze Tuniu!wydaje mi sie,ze im blizej konca tym bardziej nie mozna sie doczekac:tak:Ja myslami caly czas jestem z Galwaygirl,mam nadzieje,ze nie musi az tak mocno cierpiec i znieczulenie dostanie,ktore w jakims stopniu zlagodzi bole.Ale sie nie moge doczekac zdjecia Piotrusia!A kurcze u Ciebie w suwaczku pisze,ze porod moze odbyc sie juz w kazdej chwili,dobrze,ze jestes juz przyszykowana:-)

reklama
Halo Dziewczynki ;))))

Galway powodzonka Kochana !!!!! Łoooo nareszcie nadszedł ten czas !!!!! czekam na zdjecie Piotrusia !!!!!
Oczywiscie trzymam kciuki by poszło szybko łatwo i bez niespodzianek !!!!!

Aneczko ja mam wózecek juz taki 3 w jednym z fotelikiem firmy kunert nie przepłaciłam za niego i jestem zadowolona jest zielono limonkowy podoba mi sie strasznie ma duuuuuże pompowane koła regulowaną rączkę wszystko co mi potrzeba ;))))

Karwiczki Kochana no Kacperek rośnie !!!! kopie kiedy mu sie podoba ale w ciągu pół godziny naliczam do 30 ruchów a na tym nie koniec mały szaleje dzień i noc takze nie wysypiam sie zaa bardzo ;P i dosypiam w dzień. Teraz na przykład tez kopie i wybitnie przeszkadza mu mój pęcherz i zebra nie masz pojecia jak muszę sie wyginać żeby mnie aż tak mocno nie kopał ,,, siedze wygieta do tyłu prze co obciążam kręgosłup i czasami plecki bolą ale nie nażekam cieszę sie każdym nawet najmniejszym kopniaczkiem ;)))) ,,,

Galway mi mówiła ze ja mam z Kacperkiem tak jak ona z Piotrusiem bo jej synus te wiercipieta ;)))) impreze miał całą dobe Kacperek spi moze przez 5 godzin na dobe zależy jeszcze od dnia ;)))))

Kochane wogóle to macie pieęęęęęęęękne brzucholki !!!!!! chciałabym wam wkleić swój ale niestety nie mam mozliwosci póki co ;(((((((( za to pochwale się że waze juz 61kg ;)))) ciekawi mnie jaka bedzie moja waga końcowa ;))))))

Karwiczki masz cudown ten brzusio :) Taki śliczny do wycałowania jak cała Ty :) GDZIE TY CHOWASZ TE KILOGRAMY??? Przecież Ty jesteś taka szczuplutka, że w ogóle nie widać, że przytyłaś hihi ;) Wszystko CI pewnie w brzusio idzie:)

Kochana energia mnie rozpiera tylko wtedy kiedy jest słońce. Ono jest moim motorkiem napędzającym. Niestety akutalnie go brakuje więc i energii mniej. no i zaczyna się u mnie jakieś dziwne uczucie w brzuchu. Tak jakby się macica stawiała, nie wiem jak to określić, nieprzyjemnie strasznie. Taki twardy się robi od razu. No i na pęcherz np. naciska więc znowu po miesięcznym spokoju zaczyna się sikanie nocne. Ale jest ok, nie narzekam:)

Łóżeczko śliczne:) Też mamy sypialnie klitke i też z Nami dziecko będzie. Ale szuflada chyba się zmieści? musze męża zapytać;) nie wiem na jaką długość się ona wyciąga:) Bo mamy łożeczko a zaraz na przeciwko wielką szafę więc dobrze, ze wspomniałaś bo nie pomyślałam ze może się nie zmieścić;) A kiedy kupujecie łóżeczko? Wózek? Jakie macie plany wyprawkowe? tzn na kiedy mniej więcej?

agagu to niezlego rozrabiake nosisz w brzuchu!Moj to nawet 5 godzin na dobe aktywny nie jest,taki leniuszek maly i spi tylko caly czas!po zebrach tak jak Ty to jeszcze nigdy nie dostalam,moge powiedziec,ze moze ze dwa razy poczulam intensywniej jak sie na raz przekrecil,a tak to to tylko lekkie pukanie i "trzesienie" brzucha,to wszystko.

aneczko mam juz prawie 10 na plusie a waga startowa to bylo 59 kg,takze teraz waze prawie 70:szok: ale tak szczerze to wiekszosc poszlo w biust i brzuch no i w uda moze troche,podejrzewam,ze ta woda co mi sie zbiera to tez swoje wazy,nie wazne,wazne ze Carmelo dobrze sie w swoim domku czuje :-) co do tego lozeczka to u nas bedzie stalo zaraz kolo naszego lozka i sciany takze nie byloby szans zeby otworzyc ta szuflade,dlatego jest to dla nas zbedne.O wozku juz pisalam pare razy,ze mam:laugh2::laugh2::laugh2: i to juz od dobrych 3 miesiecy!co do lozeczka to tesciowa chce nam kupic,ale podpowiemy poprostu,ze to sobie zyczymy i tyle,a ona niech zaplaci hihi,zamowimy tak pod koniec kwietnia,bo jeszcze czas,tak jak i reszte rzeczy,ciuchow tez mam sporo ale jak na razie leza w piwnicy.

kurcze,ciekawe jak tam Galwaygirl,my tu przed kompem a ona biedna sie meczy!

gratulacje GALWAYGIRL!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zycze Tobie teraz duzo spokoju,nabieraj sil,a my czekamy na pierwsze zdjecie Piotrusia
:-Dsuper ze juz masz to za soba,mam nadzieje,ze Ty i Piotrus dobrze sie czujecie:tak:BUZIACZKI!!!!!!!!!!!!!!!!

Piotrus jest Przecudny, ssie chce, robi kupki i spi :) Mąż i ja nie możemy wyjść z podziwu ze takie cudo nam wyszlo. Nie wiem czy wyjdziemy dzis czy jutro, zobaczymy, dam znać.

reklama
GALWAYGIRL CUDOWNIE !!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE !! DLA CIEBIE I MĘŻA!!! BUZIAKI DLA NASZEGO MAŁEGO PIOTRUSIA !! CZEKAMY NA ZDJĘCIA:)

Teraz nie będziemy CIe męczyc;) Ale później wypytamy Cie jak to jest :): Jak przebiegł poród, czy brałaś znieczulenie, czy karmienie piersią boli i w ogóle wszystko :) JEJKU SUUPER!!!

Do góry