reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

ale sie rozpisalyscie :-)

aneczko dzieki za rade z herbata,wydaje mi sie,ze wody troche zeszlo,ale zdjecie zrobie jutro z rana i wstawie,bo dzis z rana nie bylo jeszcze az tak dobrze,brzuch mi juz ladnie urosl,siostry i brat zachwyceni :tak: co do wizyt to ja tez mam wazenie,cisnienie,mocz,szyjke(badanie szyjki dopiero teraz u tej nowej lekarki) to mam za kazdym razem,ostatnio tez krew badana byla i wszystko bylo ok,co mnie bardzo cieszy,nie chciala bym miec cukrzycy ciazowej albo czegos podobnego:szok: no i na ostatniej wizycie mialam tez 10 minutowy pomiar skurczow,na szczescie wtedy zadnych nie bylo,zobaczymy teraz w poniedzialek.
super,ze malutka swietnie sie rozwija,na takie wiesci zawsze licze :tak: u mnie tez nie miesci sie maly w ekranie,ale lekarka bada dlugosc kosci udowej i na tej podstawie oblicza przypuszczalny wzrost,bo takie mierzenie jak na poczatku to juz nie jest mozliwe :)

galway a Wy dalej w komplecie,ale ja cos czuje,ze na dniach urodzisz :-)

agagu-Tobie tez gratuluje wejscia w 3 trymestr!!!szybko zlecialo,co?
wzrostem mojego nie ma sie co sugerowac,byc moze teraz sa nawet takiego samego wzrostu,ja ostatnio mialam wizyte 2,5 tygodnia temu,to moj wazyl 670,Twoj juz ma kilogram,byc moze moj spowolnil i ma tak samo,bo nie sadze zeby byl nie wiem jak duzy,my tez nie nalezymy do wysokich,to nie ma po kim rosnac :) Widze,ze Twoj niezle bryka w brzuchu,pewnie czasami spac nie daje:-) moj synek nalezy do leniuchow i ma moze dwie fazy w ciagu dnia ze daje o sobie znac,a potem cisza:-)w nocy w ogole spi albo ja poprostu nie czuje i spie jak susel ;-)

natkusiu wizyte od 28 tygodnia bede miala co 2,tak tu jest co mnie oczywiscie cieszy bo wtedy czas jeszcze szybciej bedzie lecial :-) co do wozka to mamy od grudnia,wstawialam juz 2 razy tutaj :tak:

Ja juz mam wolne od pracy,teraz tylko w domu,przygotowania do narodzin:-) 3 miesieczny urlop :-):-) w czwartek wizyta,licze na piekne zdjecia i wtedy od razu wstawiam!!!!

reklama
juz nadeszla ta chwila GALWAYGIRL?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

trzymam kciuki zeby wszystko gladko poszlo kochana!!!!!!:-)

jestem z TOBA!!!!!trzymaj sie malutka i powodzenia!!!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki:-D

galwaygirl trzymam mocno kciuki za Ciebie kochana i za Piotrusia:-)alez wybral sobie date:-)
ania raczka sliczna i ciesze sie bardzo ze wszystko jest dobrez i malutka sie super rozwija:-)

Zaczelismy dzisiaj 38 tydzien:-Di brzusio chyba opadl wiec niedługo Kubus bedzie z nami:-)

Zobacz załącznik 442319

A jak tam wasze brzusie???Pewnie juz bardzo urosly:-)

Ja też wkleje swój. 22 tydzień :)

Tuniu, ale masz malutki brzuszek, naprawdę:) SUPER :)

Załączniki

• 21t4d (2).jpg
    21t4d (2).jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 28
  • 21t4d (1).jpg
    21t4d (1).jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 29
aneczko raczka slodziutka,a brzuszek pieknie rosnie :-) a Ty taka ladniutka i slodka! :-)
Jak widze domyslilas sie skad wiem,ze Galway rodzi dlatego juz nie odpisuje :) A jak sie czujesz Aniu,energia Cie rozpiera czy zmeczona jestes?Nie wiem czy Ci juz mowilam,ale lozeczko,ktore chcecie kupic bardzo mi sie podoba,my kupujemy podobne ale jednak bez szuflady,nie bylo by miejsca zeby ja rozsunac,poniewaz mamy mieszkanie male bez pokoju dla dziecka i musi spac jak na razie u nas w sypialni.To te,jest juz w nim caly komplet,lacznie z posciela i ochraniaczamiBabybett Komplett "Teddybear" + voll Ausstattung NEU | eBay

tuniu faktycznie brzuszek nie az tak wielki,ale z tym ze Ci ciezko to jak najbardziej rozumiem,fajnie ze dalas o sobie znac ,jestem ciekawa kiedy na Ciebie przyjdzie czas,tzn.na Kubusia :-) moze jeszcze przed terminem urodzisz :tak:

to ja wstawiam tak jak obiecalam zdjecie swojego brzuchola,jak mowilam rosnie jak na drozdzach,co zreszta widac :-)

DSC03224rrr.jpgDSC03226dre.jpg

reklama
Do góry