karwiczki9
Fanka BB :)
wlasnie macie racje dziewczyny,jak juz sie ruchy czuje to jest zupelnie inaczej,przynajmniej wiemy,ze wszystko jest ok!:-)
aneczko ja puchne jak balon,az sie zastanawiam czy to normalne,bo od soboty jestem taka opuchnieta,nigdy tak nie mialam,a jak juz wspominalam,jem normalnie,juz calkiem zrezygnowalam z ostrego,nie jem zbyt slono,chce juz te ostatnie 3 miesiace bardzo zdrowo sie odzywiac i zwazam co jem,w poniedzialek na kolejnej wizycie zapytam lekarki co i jak.Ja przytylam do tej pory dokladnie 9,8kilo z czego znaczna czesc przybyla mi w ostatnich 2 miesiacach,czasem dziwie sie,ze z dnia na dzien co raz wiecej bo szejki z mcdonalda juz dawno poszly w zapomnienie i ogolnie ochota na slodkie calkiem ustala,krotko mowiac im zdrowiej jem tym wiecej tyje
ale mam czas na odchudzanie po porodzie,moja szwagierka wczoraj mowila,ze w dwa tygodnie 13 kilo stracila po porodzie,ze prawie wszystko to woda byla,mam nadzieje,ze u mnie tez tak bedzie.
Mowisz Aneczko,ze pomaga herbata z pokrzywy?Jesli tak jest to lece jeszcze teraz do sklepu i kupie takowa,bo wygladam niczym chinczyk na twarzy,a usta jakbym miala w nich silikon albo cos,no okropnie jednym slowem,nawet maz powiedzial mi w sobote-teraz widze,ze jestes w ciazy bo tak bardzo opuchlas![Dry :dry: :dry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/dry.gif)
Aneczko a masz za kazdym razem usg?czy musisz placic za to jak chcesz?tu jak juz wspominalam sa 3 darmowe(po jednym usg w kazdym trymestrze) za reszte trzeba placic,ja u tej nowej za kazde extra place 35euro,ale powiedziala ze moge wykupic pakiet za 114 euro i bede miala na kazdej wizycie usg,no i tak tez zrobilam,tym bardziej,ze czeka mnie jeszcze co najmniej 6-8 wizyt takze sie oplaca.
Aniu,jakies nowe rzeczy dokupilas?
aneczko ja puchne jak balon,az sie zastanawiam czy to normalne,bo od soboty jestem taka opuchnieta,nigdy tak nie mialam,a jak juz wspominalam,jem normalnie,juz calkiem zrezygnowalam z ostrego,nie jem zbyt slono,chce juz te ostatnie 3 miesiace bardzo zdrowo sie odzywiac i zwazam co jem,w poniedzialek na kolejnej wizycie zapytam lekarki co i jak.Ja przytylam do tej pory dokladnie 9,8kilo z czego znaczna czesc przybyla mi w ostatnich 2 miesiacach,czasem dziwie sie,ze z dnia na dzien co raz wiecej bo szejki z mcdonalda juz dawno poszly w zapomnienie i ogolnie ochota na slodkie calkiem ustala,krotko mowiac im zdrowiej jem tym wiecej tyje
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Mowisz Aneczko,ze pomaga herbata z pokrzywy?Jesli tak jest to lece jeszcze teraz do sklepu i kupie takowa,bo wygladam niczym chinczyk na twarzy,a usta jakbym miala w nich silikon albo cos,no okropnie jednym slowem,nawet maz powiedzial mi w sobote-teraz widze,ze jestes w ciazy bo tak bardzo opuchlas
![Dry :dry: :dry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/dry.gif)
Aneczko a masz za kazdym razem usg?czy musisz placic za to jak chcesz?tu jak juz wspominalam sa 3 darmowe(po jednym usg w kazdym trymestrze) za reszte trzeba placic,ja u tej nowej za kazde extra place 35euro,ale powiedziala ze moge wykupic pakiet za 114 euro i bede miala na kazdej wizycie usg,no i tak tez zrobilam,tym bardziej,ze czeka mnie jeszcze co najmniej 6-8 wizyt takze sie oplaca.
Aniu,jakies nowe rzeczy dokupilas?