reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Jak fajnie,ze Galwaygirl ma juz wszystko za soba :)

Ja dzis bylam na usg i podsylam Wam zdjecie mojego robaczka :)

NOCERA_30.jpg

a tu jeszcze raz dowod,ze bedzie to chlopczyk :)

NOCERA_12.jpg

reklama
Witam Kochane moje ;)))))

GALWAY KOCHANA MOJE GRATULACJE !!!!!! ;)))))) <JUPI> PIOTRUŚ MUSI BYĆ PRZECUDNY WKOŃCU JEST CUDEM !!!!! !!!!! KOCHANA WSZYSTKIE ZEKAMY NA RELACJE Z POROU I WOGÓLE !!!!! A PRZEDE WSYSTKIM NA ZJĘCIE PIOTRUSIA !!!!!!
A ja się tak zastanawiam nad urodzinkami Twojego Syna no bo chyba nie będzie mu wyprawiać co 4 lata?? to mnie ciekawi bo tu w polsce to podobno tak robią ze wpisują datę 28 i godzina taka jest że minuta przed północą albo 1 marca i godzina kilka minut po północy to mnie ciekawi hmmm ,,,,,
Karwiczki Kochana śliczny mały Carmelo taki na prawde Karmelek słodki :):):):):) męskość ma 1 klasa hihi ;))))) dobrze niech rośnie chłop jak dąb silny i zdrowy najważniejsze !!!!!

narazie uciekam Kochane na obiadek ;)))

a mam pytanie jak tam u was z jedzeniem mięska?? bo ja to dalej nie moge nawet na nie patrzeć !!!!! już mi Rybki robią bo tylko rybke zjem :):):):):):)

No to ja jeszcze dzisiaj zajrzę do was Buziaki :*:*:*:*:*:*

Karwiczki BBOOSSKKIEE ZDJĘCIA !!!!!!!!! ŚLICZNE MALEŃSTWO !!!!!

U nas to badanie 150 czy 200 zł, ale nasza Emilka już dwa razy ułożone buźką na dół więc pieniążki byłby stracone gdyby nie pokazała buźki i nie wiem...

Agagu ja mieso jem caly czas,w 7-8 tygodniu nie moglam wlasnie jakos ryb przelknac,ale potem wszystko wrocilo do normy i jem wszystko z taka ochota jak przed ciaza:tak:

Aniu u nas tez calkiem wyraznie nie wyszly te zdjecia,nawet lekarz nie byl za bardzo zadowolony,ale fajnie,ze choc takie mamy,kosztowalo to nie malo bo 90 euro,maz twierdzi,ze duzo za drogo i spodziewal sie czegos lepszego,hmmm :baffled: za 3 miesiace bedzie lepiej widzial :-p nagranie mamy na dvd i do tego zdjecia 48 sztuk.

ja w poniedzialek mam wizyte kontrolna i do tego normalne usg,ciesze sie bo ciekawa jestem jak Carmelo podrosl :)

Galwaygirl!! WIELKIE GRATULACJE! Nareście doczekałaś się Piotrusia :-) czekam na foto! I oczywiście na relacje jak odpoczniesz, tylko żebyś nas za bardzo nie straszyła ;-) Buziak dla Piotrusia od Cioci a dla Ciebie uściski :*:*:*

Karwiczki ola boga z tym wózkiem to fotki nie widziałam :zawstydzona/y: ale poszukam hihi.. Gratuluję pięknych zdjęć, widziałam już na FB (jednak ujawniłaś Carmelka ;-)). Ja nie idę na USG 3/4d bo dla mnie to strata kasy ale to jaka kto woli :] A przyrodzenie nono.. Dowód jak nic :-D Ja też mam z ostatniego USG aż dwa zdjęcia jajeczek i nie ma możliwości pomyłki a tata dumny, że dorodne hehe :-D

U mnie wszystko ok, będę u Was częściej od przyszłego tygodnia bo nie mam za bardzo czasu..

Aniu, Agagu a Wy jak się czujecie? Z tego co czytałam to jest dobrze :-) buziaki w brzuszki :*

natkusiu wiem,ze moze to i zbedny wydatek ale od poczatku wiedzialam,ze na takie badania pojde i wcale nie zaluje:-) a z ujawnieniem na fb czekalam wlasnie do zdjec 3d zeby pokazac co w brzuszku rosnie :)

ja dzis mam dzien slabosci i caly czas jestem jakas nienajedzona,teraz zjadlam dwa jablka i banana i mam nadzieje,ze to juz koniec na dzis,bo im pozniej jem tym wieksze prawdopodobienstwo zgagi .Teraz zdrzemne sie na chwilke bo dzis juz od 6 jestem na nogach.Napije sie tez herbaty pokrzywowej z polecenia Aneczki bo cos znowu puchne,caluski kochane!!!

reklama
Uff wybraliśmy wózek :) Ale się ciesze:) Ale zakupimy dopiero w Czerwcu pewnie, ale już jedno z głowy :) A jutro chyba zaszalejemy i kupimy łóżeczko i wszystko do niego, no bo na co czekać? Co sądzicie?:)

Do góry