reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Cześć dziewczyny :)

Co tam słychać?
Ja czuję się przeróżnie.. W jednym dniu czuję się doskonale i nic mi nie dolega a w innym dniu mam mdłości, bóle podbrzusza i śpiączka że jestem cały dzień w łóżku i nie do życia eh .. Więc Aniu nie narzekaj że dobrze się czujesz bo uwierz, że nie chciałabyś mieć większych bóli, mdłości, albo wymioty jak Agagu :*
a Wy jak tam?

Kociatka dziwna sprawa.. Ja kiedyś słyszałam że dopóki kobieta karmi piersią to owulacja jest zahamowana, ale nie jestem tego pewna. Może przejdziesz się na bete? Myślę że będziesz mieć pewność :]

reklama
Natkusia, karmienie piersia niestety nie chroni przed ciaza... Czasem owulacja jest zahamowana, czasami nie. Poszlam dzisiaj na bete, jutro wyniki:szok: Dam znac...

Nie przejmuj sie tymi mdlosciami i innymi dolegliwosciami. Nie chce nic mowic, ale i tak najgorszy 3ci trymestr... Urodzisz jakos na poczatku lata, wiec moze nie bedzie tak zle. Ja rodzilam w polowie lipca i umieralam z goraca.

Witam was moje Dziewczynki !!!!!

Własnie wróciłam z badań prenatalnych polecam kosztowne badanie ale warto !!!!! Szybko relacje zdam i uciekam do mojego Ukochanego ;))))
Więc tak dzidzia zdrowiutka nie musze sie martwic o to ze coś moze byc nie tak uffff.... Nawet nie wiecie jak mi ulżyło jak sie dowiedziałam że moje dziecko rozwija sie prawidłowo ma 5,5cm i jest DZIEWCZYNKĄ także moje Kochane będę mamą ślicznej córeczki jestem przeszcześliwa i wiem że moja mała Kruszynka jest zdrowiutka.
Dziewczyny to mała akrobatka fikała koziołki i ssała kciuka mój A. był wzruszony i te serduszko małe bijące jak u ptaszka nie ma zagrożenie arytmią ani wdami genetycznymi. Nie wyobrazacie sobie jak sie bałam ze moze byc cos nie tak a teraz jestem poprostu w 7 niebie.
Dziewczynki polecam badania prenatalne świetny seans za który warto zapłacic w moim przypadku 200zł ale ma sie tę świadomos juz że dziudziuś jest zdrowy

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Pozdrawiam was moje Kochane jak zeskanuje zdjecia to wam tu wrzuce zeby się pochwalic :*:*:*:*

Agagu aż się wzruszyłam !!! CUDOWNA WIADOMOŚC W TYM PONURYM DNIU !!! ALE CI ZAZDROSZCZE!!! I JUŻ PŁEĆ ZNASZ??? CUDNIE !!! GRATULUJE !!! TERAZ ODPOCZYWAJ I NICZYM SIĘ NIE MARTW !!! UCAŁUJ BRZUNIO OD CIOCI :)

Agagu kochana!! Matko, jak ja się cieszę :):) cudowne wieści! <wzruszony>, ciesze się razem z Wami aaaa co za radość zawitała na forum :D Ale jestem w szoku że znasz już płeć! Dziewczynka, tak jak czułaś! Na prawdę super :) będziesz miała piękną córunie! :D :*:*
Co do badań prenatalnych to myślę że każda kobieta powinna iść choćby dla spokoju :] Ja na pewno się wybiera i już nie umiem się doczekać :] A powiedz mi kochana, musisz mieć skierowanie od lekarza czy wybierasz sobie placówkę i idziesz prywatnie?
Agagu i jeżeli mogę spytać to gdzie Ty byłaś? Mieszkamy w tych samych okolicach, a chciałabym iść na takie badanie do dobrej placówki a to już będzie za ponad miesiąc. Byłabym Ci wdzięczna za informacje :*:*
I jeszcze raz gratuluje! Teraz jesteś już spokojna i możesz w 100% cieszyć się macierzyństwem :) :*

Aniu na którą masz jutro lekarza?

kociatka przyjdzie czas na kolejną dzidzie :* swoją drogą na pewno w organizmie po tak krótkim czasie jest jeszcze burza hormonów i organizm może nam płatać figle.. :]

Karwiczki gdzie jesteś? Tęskno.. Mam nadzieję że wszystko ok :*

My dzisiaj jedziemy do teściów powiedzieć im że będą dziadkami :D kurcze, stresuje się trochę ich reakcji.. ;)

Miłego dnia :*

Ostatnia edycja:
Natkusia powodzenia:) też bym chciała już powiedzieć, ale czekamy do Świąt:) Ja kolejna nocka nie przerspana, chodzę co godzinę siku, coś nie tak chyba z moim pęcherzem...nie mogę spać w nocy masakra !!!Jutro wizyta o 16... tak się boje :(

hej dziewczynki :)

nie bylo mnie na forum bo prawie codziennie wieczorem gdzies bylam,wczoraj znow urodziny siostrzenca i tez w internecie mnie wcale nie bylo,tak poprostu jakos wyszlo :) ale wszystko jest ok takze sie nie martwcie.Wizyta u lekarza juz za dwa dni,idziemy razem z mezem :)

Agagau

gratuluje dziewczynki :-) swietnie,ze wszystko dobrze z fasolka,widze ze juz podrosla :) masz teraz pelna swiadomosc,ze wszystko jest jak nalezy,super :) wstaw prosze zdjecia jak najszysbciej!!!nie moge sie doczekac!!!kurcze jak wczesnie poznalas plec dziecka!!jestem na tym samym etapie co Ty,moze tez juz we wtorek poznam???widze,ze Twoje przeczucie sie sprawdzilo,mowilas juz,ze bedzie to dziewczynka,od poczatku :)

Aniu,Natkusiu,Galwaygirl

co tam u Was nowego,jak tam brzuszki ? wszystko u Was ok?
Aniu Ty juz masz jutro wizyte :) o ktorej dokladnie?

Ostatnia edycja:
reklama
Mam na 16 wizytę...dziś mam doła bo kolejna kobietka z forum straciła ciąże w 5 tygodniu...ehh naczytałam się i później się boje albo mi źle...

ja oprócz kolejnej KOSZMARNEJ nocy i sikania co godzine (chyba coś nie tak z tymi moim pęcherzem) to dobrze się czuje...zjadłam w końcu trochę upragnionej od dawna tłustej pizzy i od razu mi lepiej hehe :) Boje się jutra. Na pewno napisze co i jak jak nie jutro to we wtorek w zależności od tego co powie lekarz...całuje Was mocno :*

Do góry