reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

galwaygirl

wlasnie przegladam ta stronke,bardzo fajna,dzieki :)

czosnek to na pewno super,ale mnie odrzuca od niego,wczesniej na pizze kladlam tony,a odkad jestem w ciazy ten zapach dla mnie jest okropny,ale imbir,cytryna i sok z maliny tez pewnie pomoga,jak na razie glowa boli,zrobie zaraz sobie inhalacje.zaraz kapiel na przeziebienie,trzeba sie rozgrzac :) zycze Wam milej nocy :)

buziaczki!

reklama
dzieki Aniu :)

wlasnie powoli powracam do swiata zywych,katar pomalu ustepuje,jestem szczesliwa ze kaszel mnie nie dopadl,bez goraczki tez sie obylo(chyba,bo nie mierzylam).NIe myslalam,ze naturalnymi sposobami mozna tez tak szybko sie wyleczyc :)

teraz spadam do siostry takze mnie nie bedzie znow.Widze,ze Wy tez nie zagladalyscie tu.

Pozdrawiam Was i Wasze brzuszki :) mam nadzieje,ze u Was jest wszystko ok!

buziole!!!

AGAGU CO Z TOBA???

Cześć dziewczyny :) !

Karwiczki cieszę się że już lepiej i zdrowiejesz :) domowe sposoby są bardzo dobre, pamiętam z dzieciństwa a teraz niestety faszeruje się chemią :/

U mnie wszystko ok, czuję się dobrze :)
Ale stwierdziłam, że nie będę przesiadywać dużo na forum bo przychodzą złe myśli że coś się może stać :/ zerwałam z innymi tematami, ale z Wami oczywiście zostanę :*
Powróciły troszkę mdłości ale radzimy sobie herbatą imbirową więc nie ma aż tak źle :]
Teraz 2 dni muszę się uczyć bo w sobotę chce pisać egzamin w szkole żeby mieć już spokój, mam nadzieję że jakoś to wyjdzie ;)

A co tam u Was?

Hej kochane kobietki :)

JA codziennie zaglądam :) Karwiczki cieszy mnie, że zdrowiejesz, jednak babcine sposoby są niezawodne:)
Natkusia fajnie, że dobrze się czujesz i powodzenia na egzaminie, tylko za dużo się nie denerwuj :) Rozumiem Cię co do forum bo i ja nie wchodzę już tak często. PIsze czasem na Lipcóweczkach bo tam jest miło i wesoło:)Ale od dłuższego już czasu nie czytam innych tematów właśnie żeby się nie denerwować:) do Was zaglądam:)

Cześc Dziewczynki moje

U mnie ok teraz miałam przez 3 dni wymioty i zawroty głowy dotego poparzyłam sobie ręke gdy robiłam kluski na parze ;/ dlatego nie zaglądałam fatalnie sie czułam ale dzisiaj już lepiej ;))))
Natkusiu moje gratulacje życze Ci Kochana aby twój pęcherzyk ładnie i zdrowo się rozwijał :*

KARWICZKI już jestem hehe ;))) jak się czujesz Kochana ?? już sie zapoznałam ze wszystkim co sie działo przez ostatnie dni jak mnie nie było ,,, Zdrowiej Kochana szybciutko :*:*:*

ANECZKO jak tam samopoczucie??

galwaygirl no no ja juz sie mo ze czegos dowiem ;P przyszły tatus mnie namówił żebym się zapytała jak juz bedzie widac, ale czuje ze to dziewczynka ;)

Chyba 5 raz tu dzisiaj zaglądam ale tu dzisiaj pósciutko ;((((

Kochane moje Dziewczyny napiszcie jak sie czujecie
Pozdrawiam was Cieplutko Kochane :*:*:*:*

Agagu ja czuje się doskonale. Objawy omiają mnie szeroki łukiem. Mam teraz bardzo dużo pracy. Jestem prawnikiem i niestety jak mam nawał to dużo czasu ode mnie wymaga tym bardziej,że teraz ciężej się skupić dlatego rzako zaglądam:)
Martwie się choć humor mnie nie opuszcza. W poniedziałek już wszystko się wyjaśni i mam nadzieje dowiedzieć się super wieści i po prostu, ze objawy mnie się nie tykają !!! Choć i tak wolałabym raz na jakiś czas je poczuć;) A tak to nic, ani hormony mi nie szaleją, ani piersi nie bolą, ani nic:) Buziole

reklama
Hej dziewczynki

3 testy negatywne, a ja czuje sie "w ciazy". Na pewno nie urojonej, bo nie staralismy sie o dzidzie (moj synek ma dopiero 4 miesiace...). Nie mam pojecia, w ktorym momencie cyklu moge byc (jesli ten rzeczywiscie powrocil), bo karmie piersia i jak dotad nie mialam miesiaczki.

Po prostu niezla zagwozdka:crazy:

Pozdrawiam i serdecznie gratuluje fasolek

Do góry