reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

Natkusia CUDOWNIE :D:D PIEKNIE :) Ale historia u Ciebie :) Wszystkie jesteśmy zaciążone...Ty Ja Karwiczki cudownie:)
NIe idź już na betę skoro zaraz masz badanie...szkoda nerwów i pieniążków:)
A co do tygodnia to nie wiadomo bo każee labo ma inne normy...wg moich norm też pokazuje 3-4 tydzień:) Więc może coś w tym jest :) Moja ostatnia beta miała 91.5 :D ale to 4 dni przed terminem miesiączki:) Ale fajnie:) A jak mężuś?

reklama
Chyba założę pamiętnik i cały ten cykl opiszę i za X lat dam do poczytania mojej Kruszynce :D
No Karwczki przepowiedziała, że wszystkie będziemy w ciąży :) cieszę się z naszego szczęścia :*
Mężuś szczęśliwy :) co jakiś czas dzwoni i pyta jak się "czujemy" :]

Tunia dziękuję :* w ogóle widzę że jesteś w połowie ciąży :) gratuluje :*

Tak jakoś z ciekawości trafiłam na ten wątek jakiś czas temu. Kibicowałam Ci w duchu natkusia:tak:. Z zapartym tchem czytałam codzienne wpisy. Perypetie z testami i tą nieszczęsna betą:baffled:. Faktycznie powinnaś założyć pamiętnik he he:-D. Gratuluję Ci, że jednak to fasolinka!
Wdepnę pewnie za jakiś czas podejrzeć Wasze pierwsze zdjęcia bąbelków:-p.
Życzę udanych już 8 miesięcy i powodzenia dla wszystkich świeżo zafasolkowanych.:-)

eeee Tunia to szalejesz :) Gratuluje kochana :* jeszcze połowa i będziesz miała swoją Kruszynkę przy sobie :)) a już czujesz ruchy maleństwa?

Krolcia dziękuje Ci :* najważniejsza jest wiara i nie tracić nadziei :) ale fajnych masz bąbelków! :) buziaki dla nich!

Dziewczyny z innego tematu namówiły mnie na suwaczek :) zrobiłam wg USG i krwi, najwyżej w poniedziałek poprawie :] ale jaka była radocha jak go tworzyłam :D:D

Ostatnia edycja:
natkusiu super suwaczek :) teraz oficjalnie dolaczylas do klubu :-) a beta rosnie jak widac,takze nie rob kolejnej,bo jest juz oczywiste,ze to ciaza :) jak swietnie,ze wszystkie w ciazy jestesmy,ciesze sie,ze i Wam tak szybko sie udalo :)

Agagu,Aniu i Tunia mam nadzieje,ze u Was z brzuszkami wszystko ok i ze sie dobrze czujecie :)

Tunia ja dzis zaczelam 12 tydzien,takze jest pomiedzy dokladnie 10 tygodni roznicy :) jak duze jest juz Twoje dziecko?

Moja siostra 22 idzie na sciagniecie spirali,planuje ostatnie dziecko,ma juz dwoch chlopakow,mam nadzieje,ze jej sie tez szybko uda :) spirale miala jakos przez 3 lata,niestety ma jedno poronienie za soba i druga ciaza byla troche problematyczna i polezala troche w szpitalu a pozniej w domu tez nie mogla sie przez jakis czas z lozka podnosic.Teraz ma 34 lata,czyli jeszcze nie jest za pozno :) mam nadzieje,ze wkrotce dolaczy do nas!

ja zmykam zaraz do pracy,a Wam zycze przyjemnego dnia!

Ostatnia edycja:
Karwiczki dziękuje:) U mnie bez zmian czyli bez objawów i jak zwykle każdy dzień to zamartwianie..niestety czuje, że coś jest nie tak. Po prostu to się czuje a ja dziecka nie czuje rozumiesz? Wydaje mi się, ze jak się nosi w sobie "ciało obce" TO MUSZA być jakieś objawy...a ja 6 tydzien i bez nich...ale wytrzymam do wizyty jeszcze 12 dni...

natkusia ja ruchy czuje juz od 17 tygodnia, a teraz to juz je nawet widze:-D
karwiczki dziekuje za troske tak wszytsko jest dobrze:-)moja dzidzia ma jakies 20 cm:-)
ania-aneczka a jak Ty chcesz czuc dzidzie??Ona ma kilka milimetrow i nic nie bedziesz czuc jeszcze dlugo, ja tez na poczatku wogole nic nie czulam no ale tak jest kilku milimetrow nie da rady wyczuc:-)nie zamartwiaj sie bo to szkodzi dzidzi to ze Ty sie martwisz jej tez jest zle i jest niespokojna.

reklama
Co tam kochane słychać?
Anula
nie możesz tak myśleć negatywnie bo na prawdę coś się stanie! Wiem że to nie jest łatwe w naszym przypadku jak jeszcze serduszka nie widziałyśmy ale MUSI BYĆ DOBRZE! Dla mnie nie ma innej opcji! Też codziennie zastanawiam się czy na pewno jest ok ale modle się codziennie o to.. I jak choć na chwile pomyśle o czymś złym to odganiam te złe myśli! Pamiętaj że Twoje maleństwo wyczuwa strach i nie możesz mu tego fundować. Myśl pozytywnie no na pewno pomoże :) kochana jestem pewna że będzie wszystko dobrze :)) :*:*
Tunia ruchy dziecka chyba są najfajniejsze w ciąży :) moja koleżanka non stop widziała nóżkę swojego dziecka :] słodko!
Karwiczki mocno trzymam kciuki za Twoją siostrę! Miejmy nadzieję że dołączy szybko do nas :))

Mi już dzisiaj w miarę przeszły mdłości i już normalnie funkcjonuje :] dziękuję za rady :*

Do góry