reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

AGAGU ważne żeby było maleństwo zdrowe nie :) Ja też dziś nie mogłam spać;/ znowu...i teraz czuję się jak na lekkim kacu...na obiasd wyjęłam kurczaka ale jak o nim pomyślę to w ogóle nie mam na niego ochoty..mam ochotę na surówke z marchwii i jabłka i chyba nie będę wmuszać w siebie kurczaka i ryżu np. skoro nie mam na nie ochoty..zjem coś żeby zapospokoić głód i to na co mam ochote a ochotę mam na same wrzywa surowe:) wczoraj się załatwiłam i dziś też i od razu już brzuszek zszedł i czuje się lżej :)

reklama
Aniu jedz to na co masz ochote ja mam dzisiaj na obiad kluski udko z kurczaka i czerwoną kapuste ;P Tościowa to by mnie utuczyła nakłada mi tyle na talerz że nawet mój A. by tego nie zjadł hehehe ,,, ale na szczęście uwielbiam kluski i czerwoną kapuste więc dzisiaj nie bedzie tragedii ;)))). Jeśli chodzi o sny to,
Mi się już 2 razy śniła moja kruszynka ;)))) nie było widac czy to syn czy córka ale wiem że to dziewczynka tak czuje ;)))) ale najważniejsze zeby było zdrowe. Ja mam braciszka ma 8 lat urodził sie w szóstym miesiacu przez cesarskie cięcie poniewaz mama chorowała na nad cisnienie i w czasie ciazy miała bardzo wysokie musiała urodzi bo inaczej by umarła i mój brat też. Wiem co znaczy gdy dziecko jest chore mój brat przez 3 pierwsze lata swojego zycia leżał w szpitalu miał podejrzenie padaczki cukrzycy mukowiscydozy do tego miał anemie dla tego nie płec dziecka jest dla mnie ważna tylko jego zdrówko ;))) i żeby donosic ciąze

Cześć moje dziewczyny :)
Ja już wróciłam już wróciłam z pracy.. Rozmawiałam z moim przełożonym i mam wolne do poniedziałku także będziemy sobie tydzień odpoczywać :)
Dzisiaj robiłam test i w końcu wyszły 2 mocne krechy, takie jak powinny :))
Ale zastanawiam się czy iść jutro do szpitala na bete (kosztuje 15 zł i wynik w tym samym dniu). Poszłabym jutro i w czwartek zobaczyć czy beta dobrze przyrasta bo po ostatnim piątku trochę schizuje :/ .. Mama powiedziała ze szkoda kasy i żebym sobie dała spokój.. a co wy myślicie?
Agagu Twój brat musiał się nacierpieć, ale mam nadzieję że jest zdrowy? Moja siostra jak była w 3 ciąży to pobierali jej płyny z brzuchola.. I niestety uszkodzili płód. Moja siostrzenica urodziła się w wodogłowiem i zapaleniem opon mózgowym. W pierwszych 2 tyg życia miała operację na głowę. Lekarze nie dawali szans na przeżycie, był chrzest szybki w szpitalu, płacz i modlitwy.. Spędziła 4 mce w szpitalu pierwsze a teraz chodzi do drugiej klasy podstawówki :)) Cuda się zdarzają! ~

Karwiczki łóżeczko śliczne :) ostatnio rozpływam się nad takim rzeczami.. :] cudeńko!

Aniu z tego co tu piszesz to Ty masz objawy ciąży więc nie opowiadaj :p a smaki to co ;) głowa do góry kochana :*

Buziaki :*

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki:-)
Widze u Was ok to super:-)
natkusia mysle ze nie ma sensu robic znowu bety wszytsko jest przeciez ok
karwiczki łozio super:-)

Natkusia sama musisz wiedzieć :) Ja sama bym jeszce zrobiła z chęcią ale u mnie kosztuje 40 zl. Gdyby było to 15 zł to na pewno bym zrobiła dla własnego spokoju. Ale to już sama musisz wiedzieć jakie masz nerwy :)

No właśnie kusi mnie ta cena :) tyle ostatnio przeżyłam że kusi mnie żeby sprawdzić jak przyrasta beta..
Wiem że jest dobrze (nie ma innej opcji) ale jak będę mieć to czarne na białym to już będę spokojna :] zobaczę jutro.

Dziewczyny słyszałyście teorie że nie można głaskać się po brzuszku tym bardziej we wczesnej ciąży? Hmm ..

Jak się w ogóle czujecie?

Czyli lepiej nie głaskać, przynajmniej do wizyty u lekarza.
Dzięki za infO Tunia :* różne dyskusje są na ten temat.. ale jak myć to groźne to lepiej nie ryzykować :]

Ja swoj glaszcze nawet nie wiem ile razy dziennie praktycznie caly czas go dotykam:-)a dzidzia wesolo wierzga:-)nie ma za co natkusia:-)

reklama
Do góry